- Emoji Skoru
- 47.078
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #55.361
Asu-sibelim ikilisi gibi olcaz yakında seninleküçüğüm ben daha o yuzden evlenemedım![]()
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Hastayım Asuya çok güzel laf sokuyor
![KK30 :KK30: :KK30:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk30.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asu-sibelim ikilisi gibi olcaz yakında seninleküçüğüm ben daha o yuzden evlenemedım![]()
onlar kımkı ben bılmıyorumAsu-sibelim ikilisi gibi olcaz yakında seninle
Hastayım Asuya çok güzel laf sokuyor![]()
slm: )
Nasıl bilmiyon yaa.. sibelim2 yi diyorum, birde onun kanlısı var ya :)onlar kımkı ben bılmıyorum![]()
heeeee aman ben takip etmıyorum onları
Nasıl bilmiyon yaa.. sibelim2 yi diyorum, birde onun kanlısı var ya :)
Nasıl bilmiyon yaa.. sibelim2 yi diyorum, birde onun kanlısı var ya :)
Ohh iyi olmuş :) Başka ne yapcan ki evde yanlız başına
eşim mesaiye kaldı bugün, ondan bende pc başında ömür geçiriyom: )![]()
Bende takip etmiyorum denk geliyorum eğlenceli çiftheeeee aman ben takip etmıyorum onları![]()
Ohh iyi olmuş :) Başka ne yapcan ki evde yanlız başına
Gecem gündüzüm birbirine girdiaynen öyle: )
Gecem gündüzüm birbirine girdiDüzeltemiyorum
Eşim geçe pc başında çalışıyr, bende onu bırakıp uyumuyorum. Bu sefer o işe gidince uyuyorum geç kalkıyorum, o gecede sabaha kadar oturuyorumneden canım??
Eşim geçe pc başında çalışıyr, bende onu bırakıp uyumuyorum. Bu sefer o işe gidince uyuyorum geç kalkıyorum, o gecede sabaha kadar oturuyorum![]()
7.30da kalkıyoruz, 8.30 gibi evden çıkıyor. Evde de kendi işini yapıyorda ondan, tam işkolik. Bakıyorum saat 3 4 olmuş uyursam uyanamıyoruz, ikimizinde uykusu ağır, eşim geç kalmasın diye bu sefer evden çıkmasını bekliyorum uyumak için.eşin kaçta gidiyor işe? sen kaçta yatıyon?
eşin neden gece çalışıyo, işi onu mu gerektiriyor?
7.30da kalkıyoruz, 8.30 gibi evden çıkıyor. Evde de kendi işini yapıyorda ondan, tam işkolik. Bakıyorum saat 3 4 olmuş uyursam uyanamıyoruz, ikimizinde uykusu ağır, eşim geç kalmasın diye bu sefer evden çıkmasını bekliyorum uyumak için.
Yok canım işten gelip 2 saat uyuyor, öyle oluncada geçe geç uykusu geliyor, bu arada benim düzende alt üst. Bakalım ne zaman düzelecekhımmm anladım canım, biraz güp güp sordum ama kusura bakma, tam bişeyler söyleyebilmek için sordum.
offff bu şekilde senin uyku düzenin çok bozulur: (
bi ara bende senin gibiydim, çok kötü olur öyle, ama benim uzun sürmedi, ben kendim oturuyordum eşim uyuyordu, bana uyku tutmuyordu ondan oturuyordum.
elbet düzene girer ama merak etme, bir yolu bulunur elbet, eşin biraz daha erken yatsa olmazmı? mesela en geç 3te yatmak gibi? gece uykusuzluk eşin içinde iyi değil hem.
Yok canım işten gelip 2 saat uyuyor, öyle oluncada geçe geç uykusu geliyor, bu arada benim düzende alt üst. Bakalım ne zaman düzelecek![]()
7 de geliyo, şuan uyuyo mesela gidip uyandırayımkaç gibi geliyor?
7 de geliyo, şuan uyuyo mesela gidip uyandırayım![]()