• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Eşim geçe pc başında çalışıyr, bende onu bırakıp uyumuyorum. Bu sefer o işe gidince uyuyorum geç kalkıyorum, o gecede sabaha kadar oturuyorum:KK51:

eşin kaçta gidiyor işe? sen kaçta yatıyon?
eşin neden gece çalışıyo, işi onu mu gerektiriyor?

eşin kaçta gidiyor işe? sen kaçta yatıyon?
eşin neden gece çalışıyo, işi onu mu gerektiriyor?
7.30da kalkıyoruz, 8.30 gibi evden çıkıyor. Evde de kendi işini yapıyorda ondan, tam işkolik. Bakıyorum saat 3 4 olmuş uyursam uyanamıyoruz, ikimizinde uykusu ağır, eşim geç kalmasın diye bu sefer evden çıkmasını bekliyorum uyumak için.

7.30da kalkıyoruz, 8.30 gibi evden çıkıyor. Evde de kendi işini yapıyorda ondan, tam işkolik. Bakıyorum saat 3 4 olmuş uyursam uyanamıyoruz, ikimizinde uykusu ağır, eşim geç kalmasın diye bu sefer evden çıkmasını bekliyorum uyumak için.

hımmm anladım canım, biraz güp güp sordum ama kusura bakma, tam bişeyler söyleyebilmek için sordum.
offff bu şekilde senin uyku düzenin çok bozulur: (
bi ara bende senin gibiydim, çok kötü olur öyle, ama benim uzun sürmedi, ben kendim oturuyordum eşim uyuyordu, bana uyku tutmuyordu ondan oturuyordum.
elbet düzene girer ama merak etme, bir yolu bulunur elbet, eşin biraz daha erken yatsa olmazmı? mesela en geç 3te yatmak gibi? gece uykusuzluk eşin içinde iyi değil hem.

hımmm anladım canım, biraz güp güp sordum ama kusura bakma, tam bişeyler söyleyebilmek için sordum.
offff bu şekilde senin uyku düzenin çok bozulur: (
bi ara bende senin gibiydim, çok kötü olur öyle, ama benim uzun sürmedi, ben kendim oturuyordum eşim uyuyordu, bana uyku tutmuyordu ondan oturuyordum.
elbet düzene girer ama merak etme, bir yolu bulunur elbet, eşin biraz daha erken yatsa olmazmı? mesela en geç 3te yatmak gibi? gece uykusuzluk eşin içinde iyi değil hem.
Yok canım işten gelip 2 saat uyuyor, öyle oluncada geçe geç uykusu geliyor, bu arada benim düzende alt üst. Bakalım ne zaman düzelecek:KK51:

7 de geliyo, şuan uyuyo mesela gidip uyandırayım:KK70:

sizin hayat birazdan başlicak desene: )))) :KK70::KK70:
e uyumasın o da... alışkanlık halini almıştır, saati gelince uykuda basıyodur, bir plan oluşturursanız ona göre alışır bünyeside artık.
gece uykusu çok önemli ama.

Back