- Emoji Skoru
- 47.078
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #55.341
O kim :)kimse varmı?
kızlar eylul vardı nere gitti o?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kim :)kimse varmı?
kızlar eylul vardı nere gitti o?
Üzgün yazan bi eylül var o mu ki :) En son mesajı sitenin yeni halini beğenmedim, giresim gelmiyor olmuşeylul dıye bı uye vardı sen yenı uyesın bılmezsın cıceeeemmm:)
evet o ama banlanmış yanı neden banlandıkı?Üzgün yazan bi eylül var o mu ki :) En son mesajı sitenin yeni halini beğenmedim, giresim gelmiyor olmuş![]()
Üyeliği iptal edincede üzgün yazıyor canım, belki kendi çıkmak istemiştir.evet o ama banlanmış yanı neden banlandıkı?
hımmm olabılır bu senın ılk uyelıgınmı?Üyeliği iptal edincede üzgün yazıyor canım, belki kendi çıkmak istemiştir.
Evet :) Geç mi bulmuşum sizihımmm olabılır bu senın ılk uyelıgınmı?
yok yahu kk dan sıkılınmaz bence kazen atsa bile gene gelirim benEvet :) Geç mi bulmuşum sizi
Sende bayağı eskiymişsin, iyi sıkılmadın :)
Onu farkettimyok yahu kk dan sıkılınmaz bence kazen atsa bile gene gelirim ben![]()
heee yenı uygulamaymıs o yaparım bı ara ne koysamkı dıye dusunuyorumOnu farkettim
Sen neden kapak resmi yapmadın kendine![]()
Avatarındaki böcükten daha cazibeli birşey koyheee yenı uygulamaymıs o yaparım bı ara ne koysamkı dıye dusunuyorum![]()
daha kotu bi böcük koyayımda gorun sızAvatarındaki böcükten daha cazibeli birşey koy![]()
Belki biri seni beğenip oğluna alacak, niye kısmetlerini kapaıyorsundaha kotu bi böcük koyayımda gorun sız![]()
benım bocugumle begenmeyen ogluşuna almasınBelki biri seni beğenip oğluna alacak, niye kısmetlerini kapaıyorsun![]()
Ne var birazda hanım hanımcık imajı çizsen, yeni gelin edasıyla süzülsenbenım bocugumle begenmeyen ogluşuna almasın![]()
pekı aplaaaa sen nasıl ıstersenNe var birazda hanım hanımcık imajı çizsen, yeni gelin edasıyla süzülsen![]()
Gerçekten mipekı aplaaaa sen nasıl ıstersen![]()
pekı sende nenem ol o zamanGerçekten miAyrıca aplaaa sensin
![]()
Evde kalmış nolcekpekı sende nenem ol o zaman![]()
küçüğüm ben daha o yuzden evlenemedımEvde kalmış nolcek
Küçülde cebime gir![]()