- Emoji Skoru
- 47.078
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #55.341
O kim :)kimse varmı?
kızlar eylul vardı nere gitti o?
Üzgün yazan bi eylül var o mu ki :) En son mesajı sitenin yeni halini beğenmedim, giresim gelmiyor olmuşeylul dıye bı uye vardı sen yenı uyesın bılmezsın cıceeeemmm:)
evet o ama banlanmış yanı neden banlandıkı?Üzgün yazan bi eylül var o mu ki :) En son mesajı sitenin yeni halini beğenmedim, giresim gelmiyor olmuş
Üyeliği iptal edincede üzgün yazıyor canım, belki kendi çıkmak istemiştir.evet o ama banlanmış yanı neden banlandıkı?
hımmm olabılır bu senın ılk uyelıgınmı?Üyeliği iptal edincede üzgün yazıyor canım, belki kendi çıkmak istemiştir.
Evet :) Geç mi bulmuşum sizihımmm olabılır bu senın ılk uyelıgınmı?
yok yahu kk dan sıkılınmaz bence kazen atsa bile gene gelirim benEvet :) Geç mi bulmuşum sizi
Sende bayağı eskiymişsin, iyi sıkılmadın :)
Onu farkettimyok yahu kk dan sıkılınmaz bence kazen atsa bile gene gelirim ben
heee yenı uygulamaymıs o yaparım bı ara ne koysamkı dıye dusunuyorumOnu farkettim
Sen neden kapak resmi yapmadın kendine
Avatarındaki böcükten daha cazibeli birşey koyheee yenı uygulamaymıs o yaparım bı ara ne koysamkı dıye dusunuyorum
daha kotu bi böcük koyayımda gorun sızAvatarındaki böcükten daha cazibeli birşey koy
Belki biri seni beğenip oğluna alacak, niye kısmetlerini kapaıyorsundaha kotu bi böcük koyayımda gorun sız
benım bocugumle begenmeyen ogluşuna almasınBelki biri seni beğenip oğluna alacak, niye kısmetlerini kapaıyorsun
Ne var birazda hanım hanımcık imajı çizsen, yeni gelin edasıyla süzülsenbenım bocugumle begenmeyen ogluşuna almasın
pekı aplaaaa sen nasıl ıstersenNe var birazda hanım hanımcık imajı çizsen, yeni gelin edasıyla süzülsen
Gerçekten mipekı aplaaaa sen nasıl ıstersen
pekı sende nenem ol o zamanGerçekten miAyrıca aplaaa sensin
Evde kalmış nolcekpekı sende nenem ol o zaman
küçüğüm ben daha o yuzden evlenemedımEvde kalmış nolcek
Küçülde cebime gir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?