İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ortaköyyyy  waffle,kumpir en güzel ortaköy de. Götürdü mü manitan seni?
Kumpirin tek adresi zaten orası götürmez mi =(
İstanbul bana çok büyük geliyor , bazen yoruluyorum hele ki metrobüs onla bunla gideceksen yandın..
Ya inanır mısın bir kere toplu taşıma araçlarıyla karşıya geçelim dedik inan burdan zonguldağa gitsem yorulumu yarılaşmıştım yaaaaaaaaaa

Burda bir mekan var waffle harika yapıyor =) özelden yazarım da gidip bakarsınız geldiğinde =)

Aferin küçük enisteye  
Ahhh bilmem miiiii,24 sene yasadim ben orda. Mersinden istanbula 1 saatte geliyorum ucakla. Avrupa yakasindan asya yakasina 4 saatte gittigimi biliyorum

Aramalarını bekliyoruz.

Teşekkürler.
Bize de söyle tarihini, dua edelim sana. Bi yasin okuruz,ayetel kursi okuruz,manen yaninda oluruz  Rabbim acil sifalar versin kuzum,insallah coook basarili gecer ameliyatin da kurtulursun o illetten

Bize de söyle tarihini, dua edelim sana. Bi yasin okuruz,ayetel kursi okuruz,manen yaninda oluruz  Rabbim acil sifalar versin kuzum,insallah coook basarili gecer ameliyatin da kurtulursun o illetten

Umarım canım sağol

Nasil bisey olcak merak ediyorummm
bende çok merak ediyorum canım ama şımarığın önde gideni olcak gibi geliyor eşime kalsam bide ilk torun annanneler genç onlarrında torunun çocuğu yeni bi torun annemin ilk torunu sülale çok iç içe ne zamandır küçük çocuk yok herkes çok hevesli napcam bilmiyorum allatan kv destek şımarık yaramaz olmasın tatlı yaramaz olsun diye çoook işim var çoook anlıycan margacım artık sürekli size anlatırım fotosunu koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…