- Emoji Skoru
- 62.458
- Puanlar
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #55.321
Kumpirin tek adresi zaten orası götürmez mi =(Ortaköyyyy waffle,kumpir en güzel ortaköy de. Götürdü mü manitan seni?
Aferin küçük enisteye  Kumpirin tek adresi zaten orası götürmez mi =(
İstanbul bana çok büyük geliyor , bazen yoruluyorum hele ki metrobüs onla bunla gideceksen yandın..
Ya inanır mısın bir kere toplu taşıma araçlarıyla karşıya geçelim dedik inan burdan zonguldağa gitsem yorulumu yarılaşmıştım yaaaaaaaaaa
Burda bir mekan var waffle harika yapıyor =) özelden yazarım da gidip bakarsınız geldiğinde =)
geçmiş olsun cano neyin var hayırdır
İstedigin waffle olsun canimmm     

Neyin var canim
Ah caniimmm,cooook gecmis olsun. Ne zaman olacaksin?Epilepsi.. Beynimde damar öbegi var. o nobet gecirtiyor. ameliyat olacağım.
Cok gecmis olsun canim yaEpilepsi.. Beynimde damar öbegi var. o nobet gecirtiyor. ameliyat olacağım.
Aramalarını bekliyoruz.Ah caniimmm,cooook gecmis olsun. Ne zaman olacaksin?
Teşekkürler.Cok gecmis olsun canim ya
Bize de söyle tarihini, dua edelim sana. Bi yasin okuruz,ayetel kursi okuruz,manen yaninda oluruz Aramalarını bekliyoruz.
Teşekkürler.
Bize de söyle tarihini, dua edelim sana. Bi yasin okuruz,ayetel kursi okuruz,manen yaninda oluruz Rabbim acil sifalar versin kuzum,insallah coook basarili gecer ameliyatin da kurtulursun o illetten
Bize de söyle tarihini, dua edelim sana. Bi yasin okuruz,ayetel kursi okuruz,manen yaninda oluruz Rabbim acil sifalar versin kuzum,insallah coook basarili gecer ameliyatin da kurtulursun o illetten
Geçmiş olsun tatlım, söyle tabi duayla destek olalımUmarım canım sağol
Geldim :)
Geçmiş olsun tatlım, söyle tabi duayla destek olalım
Zahmet ettin  Geldim :)
Napim geliyorum yoksunuz, gidiyorum bende :)Zahmet ettin  
Geçmiş olsun canımAramalarını bekliyoruz.
Teşekkürler.
bende çok merak ediyorum canım ama şımarığın önde gideni olcak gibi geliyor eşime kalsam bide ilk torun annanneler genç onlarrında torunun çocuğu yeni bi torun annemin ilk torunu sülale çok iç içe ne zamandır küçük çocuk yok herkes çok hevesli napcam bilmiyorum allatan kv destek şımarık yaramaz olmasın tatlı yaramaz olsun diye çoook işim var çoook anlıycan margacım artık sürekli size anlatırımNasil bisey olcak merak ediyorummm
günaydın canım nber nerlerdesinGünaydın kızlarr:)
nicocum geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin hayırla gir çık inşallah haber ver dua ile yanında olalımEpilepsi.. Beynimde damar öbegi var. o nobet gecirtiyor. ameliyat olacağım.
Arayacaklar daha tatlım. tesekkurler.Geçmiş olsun canım
ne zmn amelyt??
çok sagol canım benimnicocum geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin hayırla gir çık inşallah haber ver dua ile yanında olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?