- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #53.501
Pcye iniyor mu hic bilmiyorum canimTelimi yeni alayım indireyim bende pcden sandımdı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pcye iniyor mu hic bilmiyorum canimTelimi yeni alayım indireyim bende pcden sandımdı![]()
Hemen indiriyorumm. Androide uyumlu degil mi?Ben tablete indirdim bir saatte anca iniyor oyun goruntu kalitesi v harika
Dunya turu yapiyorsun
Yabanci ulkelerden insanlarda fazlalikta
Forumu vs hersi var
hiç uykum yokmuş gibi geliyordu ama baksana saçmalamaya başlamışımuykusu geldiğini de burdan anlıyor yalnız![]()
Biliyorum ksnal oldugunu![]()
burda yok dedin ya, o yüzden sordum orasi nere diyee
![]()
He tamam![]()
![]()
Pc için bildiğin eğlenceli oyun yokmu candy crush dışında bi oyunum olsunPcye iniyor mu hic bilmiyorum canim
12yi geçince bende böyle olurum aslındahiç uykum yokmuş gibi geliyordu ama baksana saçmalamaya başlamışım
uykum gelmiş benim ondan saçmalamışım yaa kusura bakmaa![]()
12yi geçince bende böyle olurum aslında![]()
pöffffff, ne çene var şu özlem'de yaaaa![]()
Sen her halinle cok tatlisin çılgın şeyyyhiç uykum yokmuş gibi geliyordu ama baksana saçmalamaya başlamışım
uykum gelmiş benim ondan saçmalamışım yaa kusura bakmaa![]()
12 yi gecince benim kaş göz ayri oynuyo12yi geçince bende böyle olurum aslında![]()
E neden göndermiyorlar sanıyorsun Özlemi reyting ondan geliyorsaat 2 olmuş aslında uykumun gelmesi de normalmışgerçi bu tarz benim var, özlem saçmalıyor diye hiç yatasım yok
![]()
Aynen ama yatmamak için de direnyorum kendimle zorum var benim12 yi gecince benim kaş göz ayri oynuyo![]()
![]()
![]()
yarın ki fragmanda nurella ayar çekiyor ona![]()
Sen her halinle cok tatlisin çılgın şeyyybak sana siir yazdimm
![]()
ama gerçekten komik duruma düşürüyor kendini yaa, gitse kendi de rahat edecek benceE neden göndermiyorlar sanıyorsun Özlemi reyting ondan geliyor![]()
ezgiye sataşıyor yaa, ezgi benim favorimçeksin azıcık yaaaaa
Bende oyleyim. Neden boyle yapiyoruz ki? Sabahta uyanamiyorum sonraAynen ama yatmamak için de direnyorum kendimle zorum var benim![]()
Sagol tatlimayyy çok romantiksiinnnn![]()
Hayat hep ikilemlerle dolu ya pinkom sevdigimden dedim bu arada mesajini aldimcok mutlu oldum ama geri donemedimŞimdi şansmıyım bela mıyım, sevineyim mi karşı saldırıyamı geçeyim :) İkilemde bırakıyon insanı![]()
Sanki vaktimi boşa harcayacak gibi geliyor ama sabah bende kalkamıyorumBende oyleyim. Neden boyle yapiyoruz ki? Sabahta uyanamiyorum sonra
Sagol tatlim![]()
![]()
Olsun canım önemli değil :)Hayat hep ikilemlerle dolu ya pinkom sevdigimden dedim bu arada mesajini aldimcok mutlu oldum ama geri donemedim