- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #53.481
Hayır uyumuyorum alıntı yaparak konuştuğunuz için sıramı bekliyorumPinkosummm uyuyon muuuuuui
Hayır uyumuyorum alıntı yaparak konuştuğunuz için sıramı bekliyorum
Ben bayildim valla bu oyun benimki tavsiye etmisti hatta damla varya oda oynuyorOnline oyunlarin tadi da bir baska oluyor yaaa. Bu aralar bende ps oynuyorum,online degil ama ilerlemeli cok heyecanlı
ne oyunu bende istiyorumBen bayildim valla bu oyun benimki tavsiye etmisti hatta damla varya oda oynuyor
Arkadan aracima bazen fena bindiriyorlar fena araclari olanlar var ama gelistrmek hep parayla yaaaaa
Akrebim ben
Sen bana kirgin misinHayır uyumuyorum alıntı yaparak konuştuğunuz için sıramı bekliyorum
Çok eğlenclisinAkrebim ben
burda dedin ya ondan bahsetti
Yokda topiğe geliyorsunuz insan bi selam yazar bizde hoşgelin deriz alıntı yaparak giriyorsunuz, ben ne diyeyim başkasına yazınca :)Sen bana kirgin misinfena ters bi cecap oldu erdane getireyim de dov bari hih
Asphalt 8 canim telefonuna indir istersenne oyunu bende istiyorum
uykusu geldiğini de burdan anlıyor yalnızuykum mu gelmiş yoksa benim resmen algılarım kapanmış
harbikızım ankaradayım ben, kaldıgım yerde yok tv8 demek istemiştim
Pc den mi oynuyorsunuz? Merak ettim. Online oyunlar hep oyle ama,her ozellik icin satin alman gerekiyoBen bayildim valla bu oyun benimki tavsiye etmisti hatta damla varya oda oynuyor
Arkadan aracima bazen fena bindiriyorlar fena araclari olanlar var ama gelistrmek hep parayla yaaaaa
Biliyorum ksnal oldugunutv kanalı
O kadar sene saapns oyunlari oyna oynaaaaaa ve seni tutturYokda topiğe geliyorsunuz insan bi selam yazar bizde hoşgelin deriz alıntı yaparak giriyorsunuz, ben ne diyeyim başkasına yazınca :)
Özel günümdeyim sana çıktı ikramiye
Telimi yeni alayım indireyim bende pcden sandımdıAsphalt 8 canim telefonuna indir istersen
Ben tablete indirdim bir saatte anca iniyor oyun goruntu kalitesi v harikaPc den mi oynuyorsunuz? Merak ettim. Online oyunlar hep oyle ama,her ozellik icin satin alman gerekiyo
Biliyorum ksnal oldugunuburda yok dedin ya, o yüzden sordum orasi nere diyee
Şimdi şansmıyım bela mıyım, sevineyim mi karşı saldırıyamı geçeyim :) İkilemde bırakıyon insanıO kadar sene saapns oyunlari oyna oynaaaaaa ve seni tuttur
İste buyuk ikramiye dedikleri bu olsa gerekkkk
Akrepsinnnnnnnnnn
He tamamuykum mu gelmiş yoksa benim resmen algılarım kapanmış
harbikızım ankaradayım ben, kaldıgım yerde yok tv8 demek istemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?