- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #53.461
Sabahtan beri seni bekliyoruz,az daha gelmeyeydin 1. Kk isyani baslatacaktik
 [QUOTE="meyra__, post: 37627217, member: 224659"]
Canim kova aslani hic bilmiyom AMA orta galiba.
sen nasıl bıraktın dırdır yapmayıValla kuzum bende cok cenemden cekiyom hele ki kavga sirasinda daha dogrusu cekiyordum artik pek dirdir etmiyorum yoruldum
Benimkiyle tartisacagimizi anlayayim hemen uzaklasiyorum ondan
Meyrammm Akreple Balığı yazda uyum görsünlerOyle yaptim tatlim benim....
Canim kova aslani hic bilmiyom AMA orta galiba.
Biraz peynir yedim geldim: )
Tatli bogacik kizani: )
Cok severim Ben bogalari, ondan esimde boga: )
Bunlar hep nazin basinin altindan cikiyo yaramaz cunkiiiiivallaaaa beni de sallamıyorlarrr baksanaaaa, burda geyik yapıyolar, ama beni çağıran yoook
Bunlar hep nazin basinin altindan cikiyo yaramaz cunkiiiii
Alintiyi mahvettin Allah belani vermesin beni versin hihAllah razi olsun,cok aydinlandim suan daa 
Benimki beni aldi karsinas ben sinirlendigimde vetya sen sinirli oldugunda ben seni sende beni anlayacaksin ve olayi korklemeyeceksin agresif hareketlerinden ve hareketlerimizden eser kalmiycak dedi..sen nasıl bıraktın dırdır yapmayı
Bi an hgelmiycen sandimadımı gördüm geldim, nolmuş napmışım
bende severimeee anlat boğayla evlilik nasıl
Alintiyi mahvettin Allah belani vermesin beni versin hih
İslerim vardi kuzum
Birde su aralar oyuna sardim
Araba koleksiyonu ve arabami gelistirme cabalarindayim =)
herşeyin suçunu da bana atıyor bunlar yaa
bu tarz benim e gündüz bakamadıydım da ona bakıyordumBi an hgelmiycen sandim
Ah cesmi ahhhhh bu cesmi naz ne demek ki
bak demek sende işe yaramış benim sözlümde yaptı bu kouşmayı ama pek etki etmedi nedenseBenimki beni aldi karsinas ben sinirlendigimde vetya sen sinirli oldugunda ben seni sende beni anlayacaksin ve olayi korklemeyeceksin agresif hareketlerinden ve hareketlerimizden eser kalmiycak dedi..
Boylelikle bitti
Telefona kavga etmiyoruz ama arada tartisma olsa dahi 10 dakika ne ariyoruz ne mesaj atiyoruz sakinlesip kaldigi!miz yerden konusuyoruz=)
Bende utopya baslasa diye dua ediyorum favorum semih hahahahahherşeyin suçunu da bana atıyor bunlar yaa
bu tarz benim e gündüz bakamadıydım da ona bakıyordum
Online oyunlarin tadi da bir baska oluyor yaaa. Bu aralar bende ps oynuyorum,online degil ama ilerlemeli cok heyecanlıAsphalt 8 ama onlin olanini canim =) 12deyim suan harika arabalar var bitiyorum yaaaa
Sen istedikten sonra yarar canimbak demek sende işe yaramış benim sözlümde yaptı bu kouşmayı ama pek etki etmedi nedensene güzeldarısı başıma inşallah
tv8 yok burdaBende utopya baslasa diye dua ediyorum favorum semih hahahahah
Orası nere tv8 yok burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?