İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Çektim kendimi sonuna kadar
Tutacagim bu sefer kendimi yeter ya nomissiz herif allahsiz

Değil bence ama halsiz düşüyosun güçsüz görünüyosun falan kuzucum

doğru tabi haklısın canım da saglıklı beslenirsen daha az sıkıntı olur sanki
hoş o saglıklı beslenmeyi ben yapabilsem bu kiloda olmazdım o da ayrı mesele
Çektim kendimi sonuna kadar
Tutacagim bu sefer kendimi yeter ya nomissiz herif allahsiz
hadi bakalım pembişim, bizi de gelişmelerden haberdar et.
kendini de çok üzme, adam işin suyunu çıkarmış bi ayar çekmek lazımmış artık

Yeter ya harbiden zorla kendimizi vercek degiliz ya ailesi yine zivanadan cikarmis bunu bu da sinir kupu uzgun filan morali bozuk yeter katlanamam ben gidip hepsini tek tek iskenceyle öldüresim var o kadar sinirliyim yani
Aynen sekerim. Suc sende ama haddinden fazla deger verdin ondan böyle havalara girdi. Sanki dötünden altin dökülüyo  kurban olsun sana.

Boy 1.59 kısa sayılırım yani ama bel ve bacaklar inanılmaz ince tayt etek hayatta giymem
Bend 1.63 um cesmi siyahim gibi selvi boylu değilim

Bi de bu herifin huyu oyle bu hemen 2 gunde ay ozledim moduna girmez bu kendini gaza getirir kendini fisekler ben tlfnu kapadim diye 1 haftadan once tlfnu acarsam bu bana patlar yani yine o yuzden uzun sure tutmam lazim kendimi bu sefer de bakalim ozlemis mi olcak yoksa bu nomissiz ben ayriliga alistirdim kendimi boyle iyiymis de diyebilir bu nomissiz dam her sey beklenir

Kuzum avm de calısıyorum dolayısıyla hep fast food ve bana kilo aldırmıyor bıktım yemiyorum artık yemek falan

eğer 6 yılın sonunda tutup da aman da ayrılık ne güzelmiş derse zaten boşver gitsim pembecim, hakkaten geçmezmiş o adamla bir ömür yani

eğer 6 yılın sonunda tutup da aman da ayrılık ne güzelmiş derse zaten boşver gitsim pembecim, hakkaten geçmezmiş o adamla bir ömür yani

Bıktm anasından da babasından da ya evde 1 ay teror estiriyolar bunlara geliyo arada benim imansı herif de sinir kupu oluyo ucu da hep bana dokunuyo katlanamicam artik evi mi terkediyo napiyosa yapsin ben katlanamam artik onun ailesine

Bıktm anasından da babasından da ya evde 1 ay teror estiriyolar bunlara geliyo arada benim imansı herif de sinir kupu oluyo ucu da hep bana dokunuyo katlanamicam artik evi mi terkediyo napiyosa yapsin ben katlanamam artik onun ailesine
Daha simdiden boyle yapiyosa ilerde kim bilir neler yapicak. Ya duzeltsin kendini ya da kaybedecek seni bu gidisle

sen şimdi sakin ol ve ondan gelecek adımı bekle. sinirlerine yenilip de arama sakın. bekle bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…