- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #51.681
sen şimdi sakin ol ve ondan gelecek adımı bekle. sinirlerine yenilip de arama sakın. bekle bakalım
öyle de yapma ama iyice güçten düşme sonra
Bir omur onun kahrini mi cekiceksin?Aynen ya bıktim onun sinirinden
Yok artikk! Anasi nr ki oglu ne olsun Yenilmem insallah, anasina bakip benim kiymetimi anlamasi lazim kadin kafaya bir sey takiyor 1 ay 2 ay usanmadan sevgilime hayati zehir ediyor evde yuzune bakmiyor yemek yapmiyor surat asiyor surekli laf carpiyor filan
Bir omur onun kahrini mi cekiceksin?
Yok artikk! Anasi nr ki oglu ne olsun 
Hic de acimasiz degilsin. Bazi aileler dislanmayi hak ediyor kimse kusura bakmasin.Ya ailesiyle iliskisi kesmesi konusunda cok mu acimasizim sence
Onlar hayatimizda oldugu surece bize huzur yok ya hepsi ayri bi dert hepsi ayri bi imansiz nefret ediyorum ya
Hic de acimasiz degilsin. Bazi aileler dislanmayi hak ediyor kimse kusura bakmasin.
Ahahahah noldu kiz
İcin mi rahatliyo deli
dedigim gibi sakin ol kuzum, ondan adım bekle. mutlaka jetonu düşecektir diye düşünüyorumYenilmem insallah, anasina bakip benim kiymetimi anlamasi lazim kadin kafaya bir sey takiyor 1 ay 2 ay usanmadan sevgilime hayati zehir ediyor evde yuzune bakmiyor yemek yapmiyor surat asiyor surekli laf carpiyor filan
inşallah canım, çok geçmiş olsun şimdidenDeniyorum şu ara takipteyim inşallah toparlarım
dedigim gibi sakin ol kuzum, ondan adım bekle. mutlaka jetonu düşecektir diye düşünüyorum
inşallah canım, çok geçmiş olsun şimdiden
Hic de acimasiz degilsin. Bazi aileler dislanmayi hak ediyor kimse kusura bakmasin.
ıyıyım cnm saol :) tatlı telas bunlar :)telaşlı gidiyor canım nasıl gitsin bi taraftan evi hazırlıyoruz bi taraftan bebğin eksiklerini tamamlamaya çalısıyoruz sen nasılsın
yeterrrrrrrrrrrryıne mı kımse yok burdaaa aaaaa delırtmeyın benıııııı
Selam kızlar :)
Benim nomissiz herif yine her msjima gec cevap vermeyi (cvp vermemeyi desek daha dogru olur) birakmadigi icin aradigim zamanlar sa mesgule aldigi icin artik patladim telefonu kapadim sim karti sakladim :)
Dayanabildigim kadar dayancam cunku bıktım nomissiz oglu nomisszdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?