• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Çok iyi :) Bende ufaktan ufaktan hazırlıyorum . Daha kesin bir tarihimiz yok ama olsun bunları hazırlamak bile insanı ne kadar mutlu ediyor beni en iyi sen anlarsın.. :17:

aynen canım çok heycan verici:16:kesinlikle şimdiden başla sonra çok birikiyo insan altından kalkamıyo. odanın yarısı çeyizle doldu hala eksiğim var.

aynen canım çok heycan verici:16:kesinlikle şimdiden başla sonra çok birikiyo insan altından kalkamıyo. odanın yarısı çeyizle doldu hala eksiğim var.

Ufak tefek şeyleri alıyorum zaten , aynen bizim evdede yer yok. Diğer kalan şeyleri ,eve geçtiğimizde toparlarız alıp hemen koyarız diyoruz..

hahhahah :52: ben bilmem sen dedinn :9:

denize değil toprağa gömeceğim :51::51::51::9:

O daha kötü ya , biri gelicek beni gömdüğün yere marul soğan moğan dikecek , sonra gelicek oradan koparıcak . sonra onları biri yer , oradan dolaylı yollardan günahlarım ona devreder..Aslında hayat böyle..:52::52::52:

O daha kötü ya , biri gelicek beni gömdüğün yere marul soğan moğan dikecek , sonra gelicek oradan koparıcak . sonra onları biri yer , oradan dolaylı yollardan günahlarım ona devreder..Aslında hayat böyle..:52::52::52:
wuhuuu hayattan soğudum :26:

:9::9: öyle tabi :51::51:
geçmişe dönmek istemiyom ne bombasımışşş:26::26::26::26:
bildigimz bombamııııııı:27::27:

yazdımmmm :40:

Back