- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #5.121
hiç aklımdan geçmezdiiii cuma cuma
başardım gibisnden dimiiii
![]()
Hahahhaha tövbe tövbe aklıma sen getirdin günahı sana , sakın denize atma çevre kirlisi senii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç aklımdan geçmezdiiii cuma cuma
başardım gibisnden dimiiii
![]()
Oh iyi olmuş , uzun alıntı ile cevaplayan herkese düşmanım..![]()
Çok iyi :) Bende ufaktan ufaktan hazırlıyorum . Daha kesin bir tarihimiz yok ama olsun bunları hazırlamak bile insanı ne kadar mutlu ediyor beni en iyi sen anlarsın..![]()
niye ki :26: şahinimmmm
![]()
Hahahhaha tövbe tövbe aklıma sen getirdin günahı sana , sakın denize atma çevre kirlisi senii![]()
Oh iyi olmuş , uzun alıntı ile cevaplayan herkese düşmanım..![]()
aynen canım çok heycan vericikesinlikle şimdiden başla sonra çok birikiyo insan altından kalkamıyo. odanın yarısı çeyizle doldu hala eksiğim var.
sevgiii duy duyyayn aynn![]()
![]()
Çünkü sevmiyorum uzun alıntıyı en fazla iki tane..![]()
niye ki :26: şahinimmmm
![]()
aynen canım çok heycan vericikesinlikle şimdiden başla sonra çok birikiyo insan altından kalkamıyo. odanın yarısı çeyizle doldu hala eksiğim var.
sevgiii duy duyy
hııı pekisi o zamannn acıktım yaaa :93::93::93:
napıyonız lenn![]()
hahhahahben bilmem sen dedinn
denize değil toprağa gömeceğim![]()
kaçırdın bombayıııııı :90:
Ufak tefek şeyleri alıyorum zaten , aynen bizim evdede yer yok. Diğer kalan şeyleri ,eve geçtiğimizde toparlarız alıp hemen koyarız diyoruz..
aynen canım benimde ev tutulsun hemen götürcem eşyaları
nolmuş lann![]()
wuhuuu hayattan soğudum :26:O daha kötü ya , biri gelicek beni gömdüğün yere marul soğan moğan dikecek , sonra gelicek oradan koparıcak . sonra onları biri yer , oradan dolaylı yollardan günahlarım ona devreder..Aslında hayat böyle..![]()
geçmişe dönmek istemiyom ne bombasımışşş:26::26::26::26:
bildigimz bombamııııııı![]()
wuhuuu hayattan soğudum :26:
öyle tabi
yazdımmmm![]()
Soğuduysan hemen gömelim..![]()