• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

20 yaşındayım yıl devrettikten sonra 21 imden artık gün alacağım şu 20 yaşımdan biran önce kurtulmak istiyorum..
Sen kaç yaşındasın..

Dün arkadaşım annem babam oturuyoruz, annemle arkadaşım babam yıl başında napalım diye konuşurlarken , hepsi biz yılbaşını eviyoruz dediler.

Bende araya girip'' ah ah bende aybaşlarını çok seviyorum'' dedim ,niye dediler ''e sizden para aldığım için '' dedim hepsi koptu hahaha:52::52::52:

bnde 20 yaşındym cnm aynn ocakda 21 :5:
bn hiiç kurtulmak istemym :5: :2:
:1: güzel söylemşsn ayn aybaşı demek para demek :1: :1::32:

bnde 20 yaşındym cnm aynn ocakda 21 :5:
bn hiiç kurtulmak istemym :5: :2:
:1: güzel söylemşsn ayn aybaşı demek para demek :1: :1::32:

Aynen öyle ay başı demek para demek , yeni kıyafetler demek , gezmek demek vs.. :33:
Yok yok ben biran önce kurtulmak istiyorum bu 20 yaş benim çok uzun geçmiş gibi geliyor..:31:
Psikolojik olduğunu biliyorum , bambaşka bir deliyim ben zaten.Zamanla tanırsın.. :16:
Oh iyi yaşıtımı bulduğuma sevindim , ha bu kızların hepsi ihtiyarlamış varya..:19:
Senin bizim gibi çıtırlar lazım buraya.. :52::52::52::52:

Aynen öyle ay başı demek para demek , yeni kıyafetler demek , gezmek demek vs.. :33:
Yok yok ben biran önce kurtulmak istiyorum bu 20 yaş benim çok uzun geçmiş gibi geliyor..:31:
Psikolojik olduğunu biliyorum , bambaşka bir deliyim ben zaten.Zamanla tanırsın.. :16:
Oh iyi yaşıtımı bulduğuma sevindim , ha bu kızların hepsi ihtiyarlamış varya..:19:

22 nesi ihtiyarrr yahuu :19::19:

en çıtır bizizzz dimiii seh_timm :69::69::69:

demi ama yaa :1: hepsinn içi geçmiş :52::52: bizim gibi çıtırlar zor bulnyr zatin :7::9:

Back