• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Yok kuzum evli degilim sozluyum nisanim olcak sonrada dugun dortbucuk yildir beraberligim var mesela bende tek cocugum her dedigim yapiir ediir ama tek erkek her istedigi yapilir edilir ama yokluk ne bilmez bem de ogretiyorum daha tutumlu yapiyorum onu :)
Aaa ne güzel inşallah benden önce nişanınız olur sizden fikir alırım bende sözlüyüm ben de tek çocuğum azıcık şımartıldım da sanırım ama yokluğu da bilirim:KK48: tutumlu olmak çok güzel sözlümde bana öğretmeye çalışıyor ama ben para harcamasını seviyorum sıkıntı orada sanırımo_O

Aaa ne güzel inşallah benden önce nişanınız olur sizden fikir alırım bende sözlüyüm ben de tek çocuğum azıcık şımartıldım da sanırım ama yokluğu da bilirim:KK48: tutumlu olmak çok güzel sözlümde bana öğretmeye çalışıyor ama ben para harcamasını seviyorum sıkıntı orada sanırımo_O
Bende pinkodan yardim aliyoru canim. Abiye gelinlik icin arkadasim bi site onerdi yurt disindan geliyor o kadar ucuz ve unlu mrkalarinkiyafetleri var ki tuhaf bi adi vardi. Arkadasi sorar sana da soylerim! Canim

aa sen de mi burdaydın :KK53: ben marganın beşiktaş muhabbeti yaptıgını görünce daldım direk ama burası baya iyiymiş ya, sevdim :KK48:

lig için tabiki iyi temennilerde bulunamayacagım ama şampiyonlar liginde sonsuz destekçinizim :KK48::KK48:
Hmm yeni geldin yani bende 10 dk önce geldim Lokum çağırdı ama bende sevdim burasını eğlenceliymiş:KK53:

Back
X