- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #50.941
Olsun elindekileriyle yetinmeyi bilecek ogretcem hepinixe hahahaseninkisi bendenmiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun elindekileriyle yetinmeyi bilecek ogretcem hepinixe hahahaseninkisi bendenmiş![]()
Bilmiyorum ki çok geziyorum ben:) bdv dedir kesinBeni mi görüyordun nerede gmrüyordun pasta mı vermedim tüü bana valla hatırlamıyorum hiç bu topiğe ilk gelişim benim nerede karşılaştık![]()
Aynen,senden cok pis supheleniyorum. İtiraf ettttban fake deeeliiiim
bir brreakingbadd vakası daha mı zannettin![]()
Demi bukadarda olmaz yani![]()
Senin ben topsakallarini yerimmmmmHayır benim fake![]()
Aaa ne güzel inşallah benden önce nişanınız olur sizden fikir alırım bende sözlüyüm ben de tek çocuğum azıcık şımartıldım da sanırım ama yokluğu da bilirimYok kuzum evli degilim sozluyum nisanim olcak sonrada dugun dortbucuk yildir beraberligim var mesela bende tek cocugum her dedigim yapiir ediir ama tek erkek her istedigi yapilir edilir ama yokluk ne bilmez bem de ogretiyorum daha tutumlu yapiyorum onu :)
Sahte face mi açmış 2 aydır ayakta uyutuyor beniAynen,senden cok pis supheleniyorum. İtiraf etttt![]()
Aynennn  manita romantik,muhtesem ev gercek olamaz bence fake 
Benden bir tane daha olursa bu dunya bize dar gelir anamSevsinler senin huzurunu :) vazgeçtim Klonlayalım seni
Olsun elindekileriyle yetinmeyi bilecek ogretcem hepinixe hahaha
Evet kesin oradadır her konuya bir göz atarım muhakkak yorumda bulunurumBilmiyorum ki çok geziyorum ben:) bdv dedir kesin![]()
Ye beniSenin ben topsakallarini yerimmmmm
Sahte face mi açmış 2 aydır ayakta uyutuyor beni![]()
Vay vay vay vayyyyy kimler varmış hiç haberimiz yok![]()
2 maçta 8 gol yedirdiler![]()
Senden bahsediyordum ben ordaevet italyan bi hatunun instagram fotolarını kullanıyormuş :) :)
O birrrr profesyonel  Sahte face mi açmış 2 aydır ayakta uyutuyor beni![]()
Bende pinkodan yardim aliyoru canim. Abiye gelinlik icin arkadasim bi site onerdi yurt disindan geliyor o kadar ucuz ve unlu mrkalarinkiyafetleri var ki tuhaf bi adi vardi. Arkadasi sorar sana da soylerim! CanimAaa ne güzel inşallah benden önce nişanınız olur sizden fikir alırım bende sözlüyüm ben de tek çocuğum azıcık şımartıldım da sanırım ama yokluğu da bilirimtutumlu olmak çok güzel sözlümde bana öğretmeye çalışıyor ama ben para harcamasını seviyorum sıkıntı orada sanırım
![]()
Hmm yeni geldin yani bende 10 dk önce geldim Lokum çağırdı ama bende sevdim burasını eğlenceliymişaa sen de mi burdaydınben marganın beşiktaş muhabbeti yaptıgını görünce daldım direk ama burası baya iyiymiş ya, sevdim
lig için tabiki iyi temennilerde bulunamayacagım ama şampiyonlar liginde sonsuz destekçinizim![]()
Lig sizin zaten belli :)aa sen de mi burdaydınben marganın beşiktaş muhabbeti yaptıgını görünce daldım direk ama burası baya iyiymiş ya, sevdim
lig için tabiki iyi temennilerde bulunamayacagım ama şampiyonlar liginde sonsuz destekçinizim![]()
Bundan fake make olmazBu kiz hakkaten saf yaaa![]()
![]()
![]()
Aynen,senden cok pis supheleniyorum. İtiraf etttt![]()
Aynennn  manita romantik,muhtesem ev gercek olamaz bence fake