- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 869
- 168
- 33
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #4.141
enee senin aşkitin daha gitmedi mi ilen
sen onun ailesinin yanına gitcektin ya o mevzu ne old:18::18::18::18::18:
cok igrenç yaaa:120::120::120::120::120::120::120:
Nerden aldınaslında gidip dicenn
sürpriz yapıp geldi ya canımmmm biz görüştükkk onlara da başka zman artıkk
yok c.tesi gidecek inşallah gitmeden görüşebiliriz çünkümmm bi daha ocak sonunda falan gelecek
pofff :120: annem yaptı lennsabah sabah dikkat etmiyo mu neee :104::104::104::100:
Heyy ebissssss
ayy geldım geldımmm yenıyız kız ya ben :)
hoşgeldinn kız
naptın bacımm nasılsın olsun tanışırız sen yeterki cıkmaaaaa
puhahahahaha caresizlin gözü kör olsun
tanısalımm kızlarrr
ayyy yataktan cıkmak istemedımm uykuluyumm kıs aylarındayatakdan cıkmak berbatt yav :2:
Tanışalımm bacımm
ben sevgi 20 yaşındayım konyalıyım çalışıyorum zabalan burdayız işte
bekarımm
sen tatlım anlat bakım
cık cık yataktan cıkta bize kahvaltı neyin hazırla
heee yanimm o diğer şey kaldı anladımm tatlımm
anlat bakım neler yaptınız görüştünüzde nerelere gittinz nasıl geçti bunu konuşamamıştık pek
ayhh valla he
benm annem olaydı kıyameti kopardıdım gerçi onun bazı şeylerindede çıkıyoo
bir kere daha saç çıkmıştı ıykk iğrendim sandviçten yaptırmam artıkakşam eve gideyim görücekk
ayhhh kuzucummm valla çok güzel geçtiiarabayla geldiği için gitmek istediğim bir avm vardı uzak biraz oraya gittik - otobüslerle gitmemiz çok zor bayaaaa uzak çünkü - oraya gittikk işte gezdikk yemek yedik
o avm de kayak pisti felan vardıı çok güzeldi ama giremedik vakit kalmadığı için başka zaman gireriz dedi bir de sen üşürşün çok başka zaaman daha kalın giyinip geliriz dedi
herşeyi konuştk o kadar güzeldi ki öncedn yanında bile herşeye kızardı araba kullanırken sinirlenirdi felann şimdi hiç öyle değil o kadar sakin cevaplar veriyo kiarabayı park ederken felan bişeyler anlatıyorum cevap vermıyo dinlemiyo musun diyorum önceden olsa ne yaptığımı görmüyo musun diye kızardı şimdi ' bir dakika bir tanem arabayı ğark edeyim cevap vericem hemen ' diyor
bende 21 yasındayımm evlıyımm kasım 4 daha 1 sene oldu körpeyik daha ve 6 haftalik hamişimm çalışlıorummm istanbuldanımm cok uzaksın bacm yavv dıyem kı cay suyunu koy gelıom
aynennnpuhahahahaha caresizlin gözü kör olsun
bende 21 yasındayımm evlıyımm kasım 4 daha 1 sene oldu körpeyik daha ve 6 haftalik hamişimm çalışlıorummm istanbuldanımm cok uzaksın bacm yavv dıyem kı cay suyunu koy gelıom
ohh ohh allah bozmasınnn hep bole devam eder ınsallah
eve gidince burnundan fitil fitil getir anannın
bir kere daha saç çıkmıştı ıykk iğrendim sandviçten yaptırmam artıkakşam eve gideyim görücekk
ayhhh kuzucummm valla çok güzel geçtiiarabayla geldiği için gitmek istediğim bir avm vardı uzak biraz oraya gittik - otobüslerle gitmemiz çok zor bayaaaa uzak çünkü - oraya gittikk işte gezdikk yemek yedik
o avm de kayak pisti felan vardıı çok güzeldi ama giremedik vakit kalmadığı için başka zaman gireriz dedi bir de sen üşürşün çok başka zaaman daha kalın giyinip geliriz dedi
herşeyi konuştk o kadar güzeldi ki öncedn yanında bile herşeye kızardı araba kullanırken sinirlenirdi felann şimdi hiç öyle değil o kadar sakin cevaplar veriyo kiarabayı park ederken felan bişeyler anlatıyorum cevap vermıyo dinlemiyo musun diyorum önceden olsa ne yaptığımı görmüyo musun diye kızardı şimdi ' bir dakika bir tanem arabayı ğark edeyim cevap vericem hemen ' diyor
Günaydın leynnnnnnnnnnnnnnnnn
enemm biz evde mi kaldık nohit görüyon mu nohit karalar bagla nohit
oyyy maşallah sana yerim sizi lenn maşallah
Rabbim sag salim bebeğini kucagına almayı nasip etsinnn
sen nerde çalışıyon bacımm di bakımmm valla bizde çalışıyoz ama bu topiktekiler fazla calışmadı için horul horul uyuyooo
uzakınn beeee yollar utansın
hamile olmasan görürdün gününü tamam koyuyom kerataa seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?