- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #4.021
çişim geldi çok üseniyorumm
Aaa çok ayıp jaq ne var ne çirkin bir kelimedir öyle cık cık cıkkkNe var
Küçükken annem beni hastaneye götürdüğünde idrar tahlili için verilen bardakları sarı sarı he gördüğümde ''annneee bende limonata'' istiyorum diye ağlardım..
Biraz büyüdüm annem bana ne olduğunu anlattı onların,sonra limonatadan soğudum.Meğerse sidişmiş...
ciddi misin lan
Aaa çok ayıp jaq ne var ne çirkin bir kelimedir öyle cık cık cıkkk
Hahahahah
Ama neden ki :26: bu kadar mi sevmiyo n la beniSen her telefondan girdiğinde inan benim için o saatler bayram oluyor sevgo
Dimek öyle hu hi
yazık lan sana ne seni seven vaarr ne bişiEvet canım istersen sende katılabilirsin sohbete..
Benim arkadaşlar bayılırım anneme..
Ben yokken bile eve gelen kız arkadaşlarım var düşün, beni seven yok zaten
Ama neden ki :26: bu kadar mi sevmiyo n la beni
Çok pis düştüm ki seninle :78:
Ih gülersen ne var derim başka ne diyeyim ıhgülme kız harbiden bak sidişleri limonata sanıyordum bardakları görünce herkes sıraya girmiş elinde bi bardakk
yazık lan sana ne seni seven vaarr ne bişi
etraf sana gıcık kapanlar doluu
ama üzülme ben varım hepsini unutturacağım
Harbiden çok komikmiş sesli güldüm benimki hayırdır ne oldu diye soruyor okuttum hahahah
hatuna bak beeGünün birinde buralara yolun düşerse yoldan geçen her kıza her teyzeye beni sorabilirsin..
Ne kadar sevdiklerini onlardan dinlersinnnnnnnnnn
hatuna bak bee
kızım ben senin dediğini dedim atarlı osman
Çocuk aklı işte , herşeyi merak ederdim anne bu ne baba şu ne diye sorar dururdum ah be çocuk kalmak vardı..
bi ferah osman var o çok rahat hiçbirşeyi kafasına takmayan birisiAtarlı osman kim
Ben çok fenaymışım uzaktan kumandalı araba aldırmıştım bi gün annem yemek yapana kadar sök parçala içindeki mantığı anla ıncık cıncık et annem kıyameti kopar merak etme daha güzel olcak diyip tekrar topla 1 hafta sonra da babamın arabaya göz dikmiştim sağolsun parçalayıp taktırıyordu herşeyini bujiler bende hee biyere gidemezsin diyodum istediğim bişey yapılmazsa
bi ferah osman var o çok rahat hiçbirşeyi kafasına takmayan birisi
bide atarlı osman var o da herşeye tripleniyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?