• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

çişim geldi çok üseniyorumm :51:

Küçükken annem beni hastaneye götürdüğünde idrar tahlili için verilen bardakları sarı sarı he gördüğümde ''annneee bende limonata'' istiyorum diye ağlardım..
Biraz büyüdüm annem bana ne olduğunu anlattı onların,sonra limonatadan soğudum.Meğerse sidişmiş...:27::27::27:

Küçükken annem beni hastaneye götürdüğünde idrar tahlili için verilen bardakları sarı sarı he gördüğümde ''annneee bende limonata'' istiyorum diye ağlardım..
Biraz büyüdüm annem bana ne olduğunu anlattı onların,sonra limonatadan soğudum.Meğerse sidişmiş...:27::27::27:

Hahahahah :9::9::9:

Evet canım istersen sende katılabilirsin sohbete..
Benim arkadaşlar bayılırım anneme..

Ben yokken bile eve gelen kız arkadaşlarım var düşün, beni seven yok zaten :27::27::27:
yazık lan sana ne seni seven vaarr ne bişi:52:
etraf sana gıcık kapanlar doluu
ama üzülme ben varım hepsini unutturacağım :27::27:

Ih gülersen ne var derim başka ne diyeyim ıh :19: gülme kız harbiden bak sidişleri limonata sanıyordum bardakları görünce herkes sıraya girmiş elinde bi bardakk :27::27::27:

Harbiden çok komikmiş sesli güldüm benimki hayırdır ne oldu diye soruyor okuttum hahahah:9::9::9:

yazık lan sana ne seni seven vaarr ne bişi:52:
etraf sana gıcık kapanlar doluu
ama üzülme ben varım hepsini unutturacağım :27::27:

Günün birinde buralara yolun düşerse yoldan geçen her kıza her teyzeye beni sorabilirsin..:27:
Ne kadar sevdiklerini onlardan dinlersinnnnnnnnnn :19::19::19::19:

Çocuk aklı işte , herşeyi merak ederdim anne bu ne baba şu ne diye sorar dururdum ah be çocuk kalmak vardı..:27::27::27:

Ben çok fenaymışım uzaktan kumandalı araba aldırmıştım bi gün annem yemek yapana kadar sök parçala içindeki mantığı anla ıncık cıncık et annem kıyameti kopar merak etme daha güzel olcak diyip tekrar topla 1 hafta sonra da babamın arabaya göz dikmiştim sağolsun parçalayıp taktırıyordu herşeyini bujiler bende hee biyere gidemezsin diyodum istediğim bişey yapılmazsa :27:

Ben çok fenaymışım uzaktan kumandalı araba aldırmıştım bi gün annem yemek yapana kadar sök parçala içindeki mantığı anla ıncık cıncık et annem kıyameti kopar merak etme daha güzel olcak diyip tekrar topla 1 hafta sonra da babamın arabaya göz dikmiştim sağolsun parçalayıp taktırıyordu herşeyini bujiler bende hee biyere gidemezsin diyodum istediğim bişey yapılmazsa :27:

Hahahaha =D:27:

Back