• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Haha valla kuzum , mısırı yedim üstüne mutfağı toparladım anneme iş kalmasın diye ni var hıh çatladın mı bu saatte adam mı uyurmuş..:19:

Biz normal insanlarız bebeğim yaa sabah erken kalkıyoruz normal saatte de yatıyoruz 12 1 ama şimdi aşkitomcum tatlı yapmış bugün ona dalıcam mutfata geçip yedim ama aklım hala orda bitene kadar uyuyamam haram olur uyku :9:

Biz normal insanlarız bebeğim yaa sabah erken kalkıyoruz normal saatte de yatıyoruz 12 1 ama şimdi aşkitomcum tatlı yapmış bugün ona dalıcam mutfata geçip yedim ama aklım hala orda bitene kadar uyuyamam haram olur uyku :9:

Valla canım bende sabah erken kalkıcam hastaneye gideceğim ama bu saatte hayatta uyumam ..
2 gibi uyurum..

Ih birde ben geliyorum ziyalar gidiyo. Çok edepli konuştuğumdandır herhaldeee:27::27::27:

Valla canım bende sabah erken kalkıcam hastaneye gideceğim ama bu saatte hayatta uyumam ..
2 gibi uyurum..

Ih birde ben geliyorum ziyalar gidiyo. Çok edepli konuştuğumdandır herhaldeee:27::27::27:

Korkuyorlar senden kuzumm :9:
Yarın gitcen dimi doktora bak yaz buraya sonucu benimde cuma randevum telin durumuna bakcezz :31:

Back