İki kişilik bir yalnızlık :(

Ya milleti iş yerinde titreten adama böyle öğretmen gibi ödev vermeye utanıyorum,
ama başka çarem kalmadı sanırım.
İnşaAllah bir orta yol buluruz, bu konuda ilginç fikirleri olan arkadaşlar fikirlerini paylaşabilirler.
Dişarıdan bakan gözlerin daha iyi gördüğüne bende katılıyorum.
Ayrıca bana zaman ayırmandan ötürü çok teşekkür ederim :)

Ama o adam evde çok daha farklı olduğu için ve sen onun kimsenin bilmediği hallerini de bildiğinden, her türlü denemeyi yapabilirsin üzerinde diye düşünüyorum!:) Bu da kobay manasına çıktı ama:) Sen anladın ne demek istediğimi;)

Rica ederim ne demek:)

Ha bu araada bizim iliskide de hep ben hadi suraya gidelim hadi onu yapalim hadi bunu yapalim derim sevgilim bir kere olsun sinemaya gidelim dememistir ilk baslarda bunu cok kafama takiyordum kavga cikariyordum bu yuzden ama Sonra kabullenmeye karar verdim. Bana ayak uydurmasi yeter, hadi gidelim dedigimde hayir gitmeyelim demiyor hic degilse. Karsindakini oldugu gibi kabullenmesi zor ama boyle yapmak gerekiyor sanirim

Evet sanırım haklısınız.

Ama o adam evde çok daha farklı olduğu için ve sen onun kimsenin bilmediği hallerini de bildiğinden, her türlü denemeyi yapabilirsin üzerinde diye düşünüyorum!:) Bu da kobay manasına çıktı ama:) Sen anladın ne demek istediğimi;)

Rica ederim ne demek:)

:)) anladım sanırım.

Bu asosyallik basarili is adamlarinin ortak sorunu sanirim:(( benim sevgilimde aynen söylediginiz gibi. 5 yildir beraber 1 kere tatile gidemedik simdi haziranda 10 gün kadar tatili var evde oturup tablo asip tavan lambasini kisalticakmis :D agustosdada 1 hafta tatili var dün gece askim bi yere gitmek istiyorsan simiden karar vermen lazim yoksa ucak bileti bulamayiz dedim ben yakin bi yerler düsünmüstüm dedi neresi diye sordum evin yakinindaki bi havuzu söyledi. Öldüresim geldi yeminle!

Onlarla da bir şeyler yapmıyor.
Zaten çok fazla arkadaşa ihtiyaç duymuyor.

Benimde esim aynisi.
Erkek arkadaslariyla hic takilmaz, takilmadigi gb beni tanistirmadi bile.
Fazlasiyla asosyal. Birazda fazla kiskanc.
Evli ciftlerle bile gidip gelmeyiz.
Ama gezme, farkli yerler gorme acisindan esimde isteklidir.
Hatta son zamanlarda farkediyorumda o bana surekli hadi cikalim diyor.
Ozellikle farkli lezzetler yemege cok merakli.
Bu yuzden bol bol gezdirir beni.
Birde sdc bjk takintimiz vardi.
Futbol ve basket maclarini beraber izliyoruz.
Ikimizin sevdigi ortak dizilerimiz var birde.
Hakkini yemeyeyim simdi, ona kalsa her hafta gece 11:30 seansina sinemaya gidecegiz.
Vizyona girenleri takip eder, bilet alayim mi diye sorar.
Bizim 3kisilik bir hayatimiz var yani sdc.
Ben, esim ve kedimiz, kizimiz misir...

Bu asosyallik basarili is adamlarinin ortak sorunu sanirim:(( benim sevgilimde aynen söylediginiz gibi. 5 yildir beraber 1 kere tatile gidemedik simdi haziranda 10 gün kadar tatili var evde oturup tablo asip tavan lambasini kisalticakmis :D agustosdada 1 hafta tatili var dün gece askim bi yere gitmek istiyorsan simiden karar vermen lazim yoksa ucak bileti bulamayiz dedim ben yakin bi yerler düsünmüstüm dedi neresi diye sordum evin yakinindaki bi havuzu söyledi. Öldüresim geldi yeminle!

:))) gece gece iyi güldüm.
emin ol tanışsalar ruh ikizi falan çıkarlar :)

Benimde esim aynisi.
Erkek arkadaslariyla hic takilmaz, takilmadigi gb beni tanistirmadi bile.
Fazlasiyla asosyal. Birazda fazla kiskanc.
Evli ciftlerle bile gidip gelmeyiz.
Ama gezme, farkli yerler gorme acisindan esimde isteklidir.
Hatta son zamanlarda farkediyorumda o bana surekli hadi cikalim diyor.
Ozellikle farkli lezzetler yemege cok merakli.
Bu yuzden bol bol gezdirir beni.
Birde sdc bjk takintimiz vardi.
Futbol ve basket maclarini beraber izliyoruz.
Ikimizin sevdigi ortak dizilerimiz var birde.
Hakkini yemeyeyim simdi, ona kalsa her hafta gece 11:30 seansina sinemaya gidecegiz.
Vizyona girenleri takip eder, bilet alayim mi diye sorar.
Bizim 3kisilik bir hayatimiz var yani sdc.
Ben, esim ve kedimiz, kizimiz misir...

En azından farklı yerleri görüyorsunuz.
:) geçen iyi bari eve bir kedi alayım dedim bende.

Bizim kizimiz bidene:))
Babasi buraya gelir gelmez hemen aldi onu bana.
Cunku etrafimda turkce konusan bile birileri yok:)

Benim esimde ayni senin gibi canim..bende cok sikiliyorum..pek arkadas cevresine girmez...Türkiyedeyken gene iyidik biraz.simdi almanyadayiz ve sedece ailesiyle görüsür..kimseye gitmez..evimize gelen arkadas sayisi tek bir ailedir.sadece annesi babasi kardesleri..bende sikiliyorum.degisiklik istiyorum..ama olmuyor...tabii istifa da etmis oldum..evde oturmak cook sikici..gercekten seni o kadar iyi anliyorum ki...bende böyle bir hayat istemezdim ama böyle oldu...

Benim esimde ayni senin gibi canim..bende cok sikiliyorum..pek arkadas cevresine girmez...Türkiyedeyken gene iyidik biraz.simdi almanyadayiz ve sedece ailesiyle görüsür..kimseye gitmez..evimize gelen arkadas sayisi tek bir ailedir.sadece annesi babasi kardesleri..bende sikiliyorum.degisiklik istiyorum..ama olmuyor...tabii istifa da etmis oldum..evde oturmak cook sikici..gercekten seni o kadar iyi anliyorum ki...bende böyle bir hayat istemezdim ama böyle oldu...

Almanyanın neresinden olduğunu bana özel mesaj atar mısın?

Son düzenleme:
Back