İki kişilik bir yalnızlık :(

esin banu, çok iyi anlıyorum seni ama inan ınsanlar degısmıyor hatta erkekler degısmek ıcın caba harcamıyor. benı boyle kabul et tarzı var erkeklerın cogunda. ama kendılerı degıstırmek ısterler orası da ayrı bır konu. fılm ızleyelım evde derdım sevmezdı ya da uyur kalırdı. cok uzulurdum ama ben şöyle bırsey yaptım odama cekıldım kıtap okudum kendım fılm ızledım ama yıllar sonra bu onda bıraz degısıklık yaptı sen dısarı cık arkadasınla demeye basladı zaten tek arkadasım var burda aılem de yok. ya da sunu yapalım falan demeye basladı evet cok degısmedı ama bıraz olsun adım attı ha mutlumuyumm yanı yeter lı mı bu degıl. ama anladıgım su var ınsan kendıne benzer bırı ıle evlenmelı sen dans sevıyorsan o da sevmelı ne bılıyım mesela dısarda yemek yemeyı hıc sevmıyor bu bıle sorun oluyor.

ve farkettıgım bırsey daha var bazı erkekler gercekten ıskolık ve ıskolık erkekler boyle asosyal oluyor. bız aynı ısı yapıyoruz hatta aynı ısyerınde. ama o benden daha yorgun gıbı oluyor hep dınleyım ıstıyor. ozellıkle de ıscevresınden kımse ıle dısarda gorusmek ıstemıyor hatta normal arkadas da edınmeye calısmıyor ben ıtıyorum onu ve bu da yoruyor. bılmıyorum boyle sebeplerden bosanılmaz ama ınsan ne kadar az ortak seylere sahıpse ve nekadar ortak paylasımları varsa esıne okadar baglanıyor bunlar azsa baglılık zayıflıyor ıkı ev arkadası gıbı sen sureklı arkadasınla gez ya da evde kendı basına kendı sevdıgın seyı yap. bu da yetmıyor. cozum gıbı gorunuyor basta. ama yanlızlıgınız yuzune carpıyor bellı zaman sonra.

esin banu, çok iyi anlıyorum seni ama inan ınsanlar degısmıyor hatta erkekler degısmek ıcın caba harcamıyor. benı boyle kabul et tarzı var erkeklerın cogunda. ama kendılerı degıstırmek ısterler orası da ayrı bır konu. fılm ızleyelım evde derdım sevmezdı ya da uyur kalırdı. cok uzulurdum ama ben şöyle bırsey yaptım odama cekıldım kıtap okudum kendım fılm ızledım ama yıllar sonra bu onda bıraz degısıklık yaptı sen dısarı cık arkadasınla demeye basladı zaten tek arkadasım var burda aılem de yok. ya da sunu yapalım falan demeye basladı evet cok degısmedı ama bıraz olsun adım attı ha mutlumuyumm yanı yeter lı mı bu degıl. ama anladıgım su var ınsan kendıne benzer bırı ıle evlenmelı sen dans sevıyorsan o da sevmelı ne bılıyım mesela dısarda yemek yemeyı hıc sevmıyor bu bıle sorun oluyor.

ve farkettıgım bırsey daha var bazı erkekler gercekten ıskolık ve ıskolık erkekler boyle asosyal oluyor. bız aynı ısı yapıyoruz hatta aynı ısyerınde. ama o benden daha yorgun gıbı oluyor hep dınleyım ıstıyor. ozellıkle de ıscevresınden kımse ıle dısarda gorusmek ıstemıyor hatta normal arkadas da edınmeye calısmıyor ben ıtıyorum onu ve bu da yoruyor. bılmıyorum boyle sebeplerden bosanılmaz ama ınsan ne kadar az ortak seylere sahıpse ve nekadar ortak paylasımları varsa esıne okadar baglanıyor bunlar azsa baglılık zayıflıyor ıkı ev arkadası gıbı sen sureklı arkadasınla gez ya da evde kendı basına kendı sevdıgın seyı yap. bu da yetmıyor. cozum gıbı gorunuyor basta. ama yanlızlıgınız yuzune carpıyor bellı zaman sonra.

İnsanların kendilerine ait zamanlarının olmasını, dinlenmek istemesini çok normal karşılıyorum,
evli insanların yapışık ikiz gibi olmasına gerek yok.
Ama bir insan evliyse ortak dostları olmalı. Bundan normal bir şey olamaz bence.
Önemli olan ben olmayı unutmadan biz olabilmek.
Eşim bana karşı son derece ilgili ve sevgi doludur, sadece başkalarını
hayatımıza dahil etmeye gerek duymuyor. Daha öncede yazdım ben insan severim:)
Dostlarımla keyifli zaman geçirmek benim için bir ihtiyaç.
Dış dünya acımasız olabilir, ama dünya üzerinde hala güzel insanlar
yaşıyor.
Ama kafaya koydum ben bu işi tatlılıkla çözüceğim, yok öyle kaderimdir
boyun eğerim demek :)))

Daha önce bir yorumumda belirttiğim gibi bizim evliliğimizdeki tek sorun
eşimin asosyalliği, onun haricinde gerçekten iyi anlaşırız.
İki iyi dostuz herşeyden önce ve bu benim için çok değerli.
Onun dostluğunu seviyorum ve kendisini olduğu gibi kabul ediyorum.
Fakat bir zamandan sonra insan hayata dahil olmak istiyor.

Niyetim beni üzen bu hususu sizlerle paylaşmaktı, aramızda
büyük sorunlar var şeklinde anlaşılsın istemem.
Çünkü
zaten iyi bir ilişkimiz var, ben sadece başka insanlarıda hayatımıza
dahil etmeyi seviyorum ve onunda sevmesini isterdim.

o zaman yapacak tek birşey var yaaaa sabır çekerek bir kez daha ona onu ne kadar sevdiğini ve onunla birlikte insan içine karışmak istediğini söyle. ben olsam öyle yapardım. ne güzel bak onun dışında bi sorunumuz yok diyorsun. dost olmak ne kadar güzel evlilikte.... çoğu insanın bulamadığını bulmuşsun

benim eşimde seninki gibi
şimdi uyuyor kafasına birşey indiresim var zaten kızmışım ona

Direk yapıştırmayın, kaza süsü verebilirsiniz:1:

zaten böyle başladı herşey
şakaylaaaa

gittim kafasına vurdum sonra üfle dedim üflemedi
üfleyene kadar kafana vuracam dedim sonra o gülmeye başladı el şakaları yapmaya başladık
ben ona o bana
ama bi ara sert bi tane çaktı mideme, acıdı ama çok değil yinede moralim bozuldu
hemen banyoya gittim orda mor farım varım, onu sürdüm vurduğu yere mos mor ettim orayı
sonra ağlmaya başladım içeri giridim bak naptın bana dedim
oda şaşırdı o kadar sert vurdum mu yaa dedi
eeee sen ne sandın , far baya dayanıklı bu arada böyle elini sürdü falan hiç silinmedi alla alla dedi
bi daha bana el şakası yapmıycan dedimmmm, sen başlattın diyo
olabilir ama sen yapmıycannn bakkk ne yaptın banaa dedim, ağladım, böyle vurulurmu yaaa dedim, saydım ona
morali bozuldu gitti yatmaya

ama hızımı alamadım

Son düzenleme:
şaka maka elimden bir kaza çıkacak o kadar sinliriyim yani canım

çatlıycam ortadan
gidip yapıştıracam osmanlıyı :22:

yapıştır gitsin be yaa senden kıymetli mi. yada şey yap şey içi buz dolu bi bardak suyu (bardak dediğimde şöyle kallavi bişey ) ayyyy ayağım takıldı aşkııııımmm de dök üstüne gitsin. yapıştırrrrrr

Back