Zaten eminim ki onunla bu kadar iyi anlaşmasan ve onun seni sevdiğini hissetmesen, daha önceden daha farklı bir yol seçerdin, buna zaten hiç şüphem yok. İnsanız ve hepimizin eksileri ve artıları var, hele evlilik kurumunun içerisine girince sanıyorum karşıdaki insanı tanıma süreci kendini daha bir belirginleştiriyor.
Üzüntünü anlıyorum ama öte yandan da şanslısın ki eşine saygı duyuyorsun , o sana saygı duyuyor birbirinizle iki dost gibisiniz, yani artı yönleri de bir hayli fazla..
Haklısın tamam sürekli birşeylerin adımını ( üzüntü duyduğun konu hakkında diyorum) atmaktan yorulmuş olabilirsin, ondan gelsin istiyor olabilirsin fakat belki de öyle kabul etmek daha mutlu bir sonuca yol açacak, ya da belki de değişecek..
Belki bir kez daha duygusal bir konuşma yapman gerekecek, mektup yazmaya ne dersin? :) Ben duygularımı yazarak daha iyi ifade ederim, eşimle anlaşamadığım bir nokta olduğunda mektup yazmayı denerim...
Beklentilerini daha duygusal cümleler ve örneklerle açıklarsan belki birşeyler değişebilir...
Ya da onu olduğu gibi kabul edip, biraz zorlayacaksın, dışarı zorla çıkardığında " suratındaki BEN NEREDEYİM ifadesini " bir süre görmezden geleceksin, kimbilir belki onun da belli bir alışma süresi vardır sonrasında açılır..
Kıskançlık konusunda da hımm bu konu biraz derin:) Bir süre giydiklerinin çok normal kıyafetler olduğunu tekrar etmen onun da üzerinde etki bırakacaktır ki eminim o da giyimine dikkat ettiğinin bilincindedir, ona kendi bildiği halde neden duygularını yönetemediğini kendisine sorgulatacak şekilde davranman, başarıyla sonuç verecektir...:)
Umuyorum..:)
Bir de benim bütün ailem yurt dışında yaşıyor.
Ailemi çok özlüyorum ve ne zaman ailemi özlesem yalnız gidiyorum.
Eşim tatilim yok diye gelmek istemiyor.
Kalabalık bir ailem var onların yanında sıkılıyor.
Ama bende hep eşimsiz gidiyorum, kendimi yalnız hissediyorum.
Niye evlendim, hep yalnız olacaksam?
Bence eşine asosyal demeyelim de evcimen diyelim.
Sanırım bu daha dogru olur.
Çünkü gün içinde zaten yeterince insanlarla ugraştıgı için eve geldiğinde biraz kafa dinlemek istiyor anlaşılan.
Fakat bunu sadece kendi istegi dogrultusunda yapıyor.
Eşinle bu durumu konuşun. Hatta elinize bir kagıt kalem alıp sizin yapmak istediklerinizi ve onun yapmak istediklerini yazın.
Sonra da en azından haftada bir defa sizinkini , diğer hafta onunkini yerine getirin.
Eşime evlenmeden önce olan duygularımı anlatan bir kıtap hediye ettim.
Duygularımı yazılı ifade etmeyi severim. Mail atarım bir kaç sayfacık.
Sonra gülerek beni arar, olay çıkarma hatun seni seviyorum der. bende yelkenler fora tabi.
unutur giderim.
ne zaman ciddi ciddi konuşmaya kalksam beni güldürür, biz bir defade ciddi konuşamayacak mıyız cağla.
Off kafam karıştı benim, bunları yazarken güzel anılarım geldi aklıma.
dıyorsunuz ya ben arkadaşlarımla tek çıkıyorum gezıyorum dıye
eşınız kıskanmıyor mu acaba
yanı sorun etmıyor galıba?
Ya özelimi böyle ortaya dökmek istemiyorum ama geçenlerde ona görev verdim.
haftanın şu günü ( pazartesi diyelim) bir tane kırmızı gül almadan eve gelirsen kapıyı açmam dedim gülümseyerek.
Sonra yanağına koca bir öpücükle işe yolladım.
neyse o gün elinde bir gül geldi, içeri girdi gülmekten ölüyor.
hatun beni eve almazsın diye korktum diyor.
Ben kendi ağzımla kendime gül aldırdım, ama bayan pozitifim ya bir mutluyum ki sorma.
Sanki onun gönlünden kopmuş gibi davranıyorum.
Bizimde polen alerjimiz var başladık mı akşam akşam hapşırmaya.
dedim bir daha ki pazartesiye sade gül al etrafında böyle renkli yeşillik olmasın.
Pazartesi oldu eve gelmeden tel etti gül aldım mı dedim, kem küm etti koşa koşa köşedeki
çiçekciye gitti biliyorum tabi :)
Eve geldi elinde gül ....
Bunu niye anlatıyorum, gördüğün gibi kendisiyle çocuk gibi uğraşıyorum. :)
4 yılda hiç mi beraber gitmediniz?
Eger öyleyse burada bir sıkıntı var demektir...
Ya özelimi böyle ortaya dökmek istemiyorum ama geçenlerde ona görev verdim.
haftanın şu günü ( pazartesi diyelim) bir tane kırmızı gül almadan eve gelirsen kapıyı açmam dedim gülümseyerek.
Sonra yanağına koca bir öpücükle işe yolladım.
neyse o gün elinde bir gül geldi, içeri girdi gülmekten ölüyor.
hatun beni eve almazsın diye korktum diyor.
Ben kendi ağzımla kendime gül aldırdım, ama bayan pozitifim ya bir mutluyum ki sorma.
Sanki onun gönlünden kopmuş gibi davranıyorum.
Bizimde polen alerjimiz var başladık mı akşam akşam hapşırmaya.
dedim bir daha ki pazartesiye sade gül al etrafında böyle renkli yeşillik olmasın.
Pazartesi oldu eve gelmeden tel etti gül aldım mı dedim, kem küm etti koşa koşa köşedeki
çiçekciye gitti biliyorum tabi :)
Eve geldi elinde gül ....
Bunu niye anlatıyorum, gördüğün gibi kendisiyle çocuk gibi uğraşıyorum. :)
Aslında aşırıya kaçıp seni bu kadar yormasaymış bu durum, çok hoş ve tatlı bir görüntü canlanıyor insanın gözünde:) Böylesi şakalaşabilmeniz ne güzel!:)
Ama Esin gerçekten bazen insanların karakterleri gereği onları değiştirmek çok zor olabiliyor, bu durumda senin yıpranmandan korkarımm
Sen bu durumdan rahatsızlığını ona anlattığında ne dedi?
senın yasadıklarını yasamadım ama nedense senı cok ıyı anlıyorum... sımdı bazı bayanlarımız dıyordur kı... eskıden boyle seylerden mutsuz mu olunurdu.. herkez kocası evde otursun yanımda olsun ısterdı.. beraber bırseyler yapmak zaten bazı kadınlara lux gorulurdu.. bu bayan ıstemıyor.. elvet aslında haklılar.. ama zamanımız bu aşamaları gerektırıyor.. sen yemekten sonra esın en azından hadı askım bı yuruyus yapalım dese bıle cok mutlu olacak bır kadınsın gıbıme geldı.. sosyallık acısından kendıme cok benzettım senı.. esının arkadası olmaması durumu cok kötu.. bunu bende yasıyorum.. benımkınınde 2 tane samımı arkadası vardır.. ama ne zaman ortama ben gırsem mesafe koyar herkezle kendıne.. bıraz yumusak huylara sahıp erkeklerden hoslanmıyor hıc.. erkek dedıgın sert duracak ona gore.. eşimle konustum yıne olmadı demıssın.. eger esın ılımlı bırıyse psıkıyatrıstten yardıım almanızı onerırım.. cunku bu genc yasınızda gezıp dolasmıyacaksanızda yaslanıncamı yapacaksınız.. belkıde esınden bılemedıgın bır dusunceden dolayı devamlı evde durmak ıstıyor olabılır
Birde ayıptır söylemesi benim iki mesleğim var ve bunlardan biri aile danışamanlığı.
terzi söküğünü dikemiyor.
oysa başka çiftler çok işe yarıyordu.
Bir tarafım bayılıyor eşime bir yanım ooof diyor çok yoruldum.
Ama çiçek konusunda ciddiyim alışkanlık kazananıncaya kadar çiçek alma görevine devam.
bir de içimi rahatlattınız ya.
ne tatlı hatunlarsınız.
hepinize çok çok teşekkür ediyorum.
Kızgınken eşime aşkım depreşti.
şizofrenmiyim neyim :)
Sanki beni ve erkek arkadaşımı anlattınız..sizin karakteriniz yapınız aynı ben,erkek arkadaşımda eşiniz..şu anda bizim durum bile aynı,bu kadar asosyal olamaz bir insan,evde oturalım film izleyelim,o oyun oynasın,yanında olayım da ne olursa olsun ama evde olsun,insanlarla görüşmeyelim,dışarıda öyle ortamlara girmeyelim..sen de girme..Onunla tanışana kadar o kadar geniş çevrem vardı ki ve o kadar harika vakit geçiriyordum onlarla,pek çok etkinlik düzenliyorduk,her şeyi paylaşırdık,çok renkli bir hayatım vardı..sonra onun için görüşmeleri azalttım,azalttım,onunla vakit geçireyim istedim istedim,hep evdeyiz,iyi vakit geçiriyoruz ama,ne olur ki insanlarla birşeyler paylaşsak,akşamları yürüyüşe çıksak,bazen dışarda görüşsek..yok işte ya bizdeyiz ya da onlarda..neden böylesin diyorum sevmiyorum diyor,sıkılıyorum diyor ..ne yapacağımı ben de bilmiyorum,onu çok seviyorum..konunuza yardımcı olamadım kusura bakmayın ben de aynı dertten muzdarabim malesef
Hehehe, evet zaten insanlığın bu gizemli yanına bayılıyorum, başkalarına tavsiye verirken harikayız ama kendimiz için uygulamaya gelince, olmayabiliyor:)
Bir de şu var , dışardan bakan bir gözün bakış açısı daha faydalı oluyor sanki:)
Depreşsin depreşsin:) Zaten ortada sevgisizlik yok, saygısızlık yok, şiddetli geçimsizlik yok, sadece bazı beklentilerin karşılanmamasından doğan huzursuzluk durumu diyelim:)
Eminim ki bir orta yol bulacaksınızdır, bence de çiçek görevine devam!:)
Çiçekten sonra her hafta ilgi çekici birşey bulma görevi verebilirsin, bir makale, bir mekan, bir şehir, bir kültür vs...:)
Esinbanu avatar resmindeki senmisin.
Eger sensen coook güzelsin masallah. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?