İki kişilik bir yalnızlık :(

Eşime evlenmeden önce olan duygularımı anlatan bir kıtap hediye ettim.
Duygularımı yazılı ifade etmeyi severim. Mail atarım bir kaç sayfacık.
Sonra gülerek beni arar, olay çıkarma hatun seni seviyorum der. bende yelkenler fora tabi.
unutur giderim.
ne zaman ciddi ciddi konuşmaya kalksam beni güldürür, biz bir defade ciddi konuşamayacak mıyız cağla.
Off kafam karıştı benim, bunları yazarken güzel anılarım geldi aklıma.

4 yılda hiç mi beraber gitmediniz?

Eger öyleyse burada bir sıkıntı var demektir...

Ben de senin gibiyim. Surekli gezeyim, sinemaya gideyim, yurtdisina gideyim, deniz olan br sehire gideyim, hic yapmadigim bir sey yapayim, hic gormedigim bir yer goreyim.. :) Benim bu isteklerime kimse yetisemiyor surekli kanka modunda bir arkadasim yok cunku ayni gun icinde hem havuza gidecek hem sinemaya gidecek hem de aksam disari cikip dolasacak bi arkadas bulamadim bu yasima kadar hehh:) bu huyumu bildigim icin sevgilimle cikmaya basladigimizda pesin pesin bak ben boyleyim dedim sen gezmeyi tozmayi sevmiyorsan evlenmeyelim dedim.. ve Allaha sukur hayatimda bana ayak uydurabilen tek insan sevgilim.. :) sevgilimle evlenirsem dogru br evlik olacak, ama evcimen biriyle evlenirsem evliligimden hc memnun olmayacagim.. Anlatabildim mi ben canim.. Esin evcimense yapacak bir sey yok onu oyle kabullenmelisin.

Ya özelimi böyle ortaya dökmek istemiyorum ama geçenlerde ona görev verdim.
haftanın şu günü ( pazartesi diyelim) bir tane kırmızı gül almadan eve gelirsen kapıyı açmam dedim gülümseyerek.
Sonra yanağına koca bir öpücükle işe yolladım.
neyse o gün elinde bir gül geldi, içeri girdi gülmekten ölüyor.
hatun beni eve almazsın diye korktum diyor.
Ben kendi ağzımla kendime gül aldırdım, ama bayan pozitifim ya bir mutluyum ki sorma.
Sanki onun gönlünden kopmuş gibi davranıyorum.
Bizimde polen alerjimiz var başladık mı akşam akşam hapşırmaya.
dedim bir daha ki pazartesiye sade gül al etrafında böyle renkli yeşillik olmasın.
Pazartesi oldu eve gelmeden tel etti gül aldım mı dedim, kem küm etti koşa koşa köşedeki
çiçekciye gitti biliyorum tabi :)
Eve geldi elinde gül ....
Bunu niye anlatıyorum, gördüğün gibi kendisiyle çocuk gibi uğraşıyorum. :)

Çok güzel gülümsedim valla!:)
Olay çıkarma hatun seni seviyorum:)

Bir arkadaşım vardı, çok harika bir ilişkileri vardı, ama kız derdi olduğunda bir türlü kavga edemezdi çünkü sevdiceği, güldürür tartışma da öyle kapanırdı, çözüm bulamamıştık!:)

Esincim, yani tam bilmiyorum ama sanki sen insanları seven ama aynı zamanda incitmekten de korkan birisin, yani aranızdaki sevgi bağının güzelliğinden de dolayı, onu kırmaktan korkuyorsun, ya da hep sorunlar bu şekilde kapanıp gittiği için,eşiniz de tartışmak yerine sizi güldürmeyi seçiyor sanıyorum!

Bence ciddiyetini belli etmelisin, yelkenleri fora etmeden!:) Sevince biraz zor oluyor, hani ortada bir kavga bir saygısızlık da olmayınca...

Ona bence ne zaman boş bir vaktin var diye sormalısın? Neden diyince de gerçekten ciddi ciddi bu kez gülmeden ve yelkenlerimi suya indirmeden seninle konuşmak istiyorum, 4 yıllık evliliğimizin hatrına bu kez beni can kulağıyla dinle deseniz? Gerçekten bana senin en uygun olduğun bir gün ve saat dilimi söyle istiyorum demelisin gibime geliyor, bu onu şaşırtacaktır tahminimce..

Ben sorunun onun senin ciddiyetinin farkında olmadığından, senin de onu kırmaktan korktuğun için bir adım daha ileri gidememenden kaynaklandığını düşünüyorum

dıyorsunuz ya ben arkadaşlarımla tek çıkıyorum gezıyorum dıye

eşınız kıskanmıyor mu acaba

yanı sorun etmıyor galıba?

Yoo kıskanmıyor.
bana çok güvenir sağolsun, birde kendisi özgüven sahibidir.
Ama yanında olduğumda biri bana bakınca yüzü asılıyor, tavır yapıyor.
:44:
Bir çelişkili durum yani

Aslında aşırıya kaçıp seni bu kadar yormasaymış bu durum, çok hoş ve tatlı bir görüntü canlanıyor insanın gözünde:) Böylesi şakalaşabilmeniz ne güzel!:)

Ama Esin gerçekten bazen insanların karakterleri gereği onları değiştirmek çok zor olabiliyor, bu durumda senin yıpranmandan korkarımm

Ha bu araada bizim iliskide de hep ben hadi suraya gidelim hadi onu yapalim hadi bunu yapalim derim sevgilim bir kere olsun sinemaya gidelim dememistir ilk baslarda bunu cok kafama takiyordum kavga cikariyordum bu yuzden ama Sonra kabullenmeye karar verdim. Bana ayak uydurmasi yeter, hadi gidelim dedigimde hayir gitmeyelim demiyor hic degilse. Karsindakini oldugu gibi kabullenmesi zor ama boyle yapmak gerekiyor sanirim

4 yılda hiç mi beraber gitmediniz?

Eger öyleyse burada bir sıkıntı var demektir...

Evet gitmedik maalesef.
ama babamla arasında su sızmaz bayılır babama,
her hafta telde konuşuruz babamla.
benim babamda asosyaller partisinin başbakanıdır.
damada karşı bir anlayış bir muhabbet ben çözemedim durumu

Pekiiii şimdi bunları önceden sen söylemeden mi yapıyordu?

Yani şöyle sorayım sana sürprizleri oluyordu da zamanla mı yok mu oldu?

Ben biraz öyle algıladım. 4 . yılın sonunda araya bir monotonluk girmiş ve sen de bundan sıkılmışsın anlaşılan...

Bir tarafım bayılıyor eşime bir yanım ooof diyor çok yoruldum.
Ama çiçek konusunda ciddiyim alışkanlık kazananıncaya kadar çiçek alma görevine devam.
bir de içimi rahatlattınız ya.
ne tatlı hatunlarsınız.
hepinize çok çok teşekkür ediyorum.
Kızgınken eşime aşkım depreşti.
şizofrenmiyim neyim :)

Son düzenleme:

Gençlik yıllarında günde 14 ders çalıştığını düşünecek olursam yapısıyla alakalı olduğunu söyleyebilirim.
Ama beni anladığınızı ta burada hissettim diyebilirim.

Hehehe, evet zaten insanlığın bu gizemli yanına bayılıyorum, başkalarına tavsiye verirken harikayız ama kendimiz için uygulamaya gelince, olmayabiliyor:)
Bir de şu var , dışardan bakan bir gözün bakış açısı daha faydalı oluyor sanki:)

Depreşsin depreşsin:) Zaten ortada sevgisizlik yok, saygısızlık yok, şiddetli geçimsizlik yok, sadece bazı beklentilerin karşılanmamasından doğan huzursuzluk durumu diyelim:)

Eminim ki bir orta yol bulacaksınızdır, bence de çiçek görevine devam!:)

Çiçekten sonra her hafta ilgi çekici birşey bulma görevi verebilirsin, bir makale, bir mekan, bir şehir, bir kültür vs...:)

Elinizde imkan varken kaçın en iyisi :)

Ya milleti iş yerinde titreten adama böyle öğretmen gibi ödev vermeye utanıyorum,
ama başka çarem kalmadı sanırım.
İnşaAllah bir orta yol buluruz, bu konuda ilginç fikirleri olan arkadaşlar fikirlerini paylaşabilirler.
Dişarıdan bakan gözlerin daha iyi gördüğüne bende katılıyorum.
Ayrıca bana zaman ayırmandan ötürü çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…