- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi Dindirella
-
Hesap kitap derken? Bu maaşlarla bir muhasebeci tutmuş olmanız lazımdı.Erkek arkadaşım pilot, maaşı 40 bin ortalama. Ben kabin memuruyum (hostes) maaşım 15 bin ortalama. Ben bile hesap kitap yapıyorum evlenicez nasıl olucak diye. Geçinirler diyenler polyanna bence.
Yahu geçinemez değiliz. Elbette çok da güzel geçiniriz. Ama ben bile geçim düşünüyorum tabii. Ben polyannalığa tepki olarak söyledimSizde abartmayın yahu. 55 bin lirayla geçinemeyecekseniz asgari ücretli ölsün. Bu biraz biz bu kadar çok kazanıyoruz pis fakirler mesajı olmuş.
Siz de böyle diyorsanız biz ölelim
Var ahahahabekar pilot arkadaşın var mı şekerim : ))))
Ben öldüm
Sizde abartmayın yahu. 55 bin lirayla geçinemeyecekseniz asgari ücretli ölsün. Bu biraz biz bu kadar çok kazanıyoruz pis fakirler mesajı olmuş.
Aldatıyo onlar hep aldatıyo
Fakir avuntusuBence hoş bi yorum olmamış gibi
Uyku apnenbekar pilot arkadaşın var mı şekerim : ))))
O polyannalar sizden daha şükürcü oldukları için polyanna zatenErkek arkadaşım pilot, maaşı 40 bin ortalama. Ben kabin memuruyum (hostes) maaşım 15 bin ortalama. Ben bile hesap kitap yapıyorum evlenicez nasıl olucak diye. Geçinirler diyenler polyanna bence.
o kadar aldığı kıyafeti evde giyecek heraldeAllah askina bu kişi calişmiyorsa şuan aylik 1000 lira kiyafetini ve botoksunu kim ödüyor.
40 yasina gelmiş hiç kendi basina ev gecindirmemiş o kadar belli ki. Benzin ve mutfagi 1000lira diyor. Biz 2 kişiyiz mutfak masrafi tek basina 1000 lira ediyor zaten.
Kuş kadar 3bin lira maaştan 1000 lira kiyafete ayirmak ne demektir ya.
Fatura ve mutfak disinda bu adamin da hic gideri olmayacak mi hiç mi disari cikilmayacak nebileyim o kadar sacna sapan bir hesap ki...
Hayir madem gezip tozmayacaksin 1000 liraya kiyafeti napcak her ay
O polyannalar sizden daha şükürcü oldukları için polyanna zaten
Hahahaahah botoxu bilemem ama olurseninle kanki olalım
ayranı yok içmeye, araç ile gider....Adam calisiyor sadece.memur 5000 maasi ama 2000 tl arac kredisi var 4 yili var daha
Bilerek yazdıgınızı düşünüyorumErkek arkadaşım pilot, maaşı 40 bin ortalama. Ben kabin memuruyum (hostes) maaşım 15 bin ortalama. Ben bile hesap kitap yapıyorum evlenicez nasıl olucak diye. Geçinirler diyenler polyanna bence.
Realist olduğum için şükür etmiyo mu oldum? Açıkçası eşşekler gibi çalışıyorum. Gecemi gündüzüme katıyorum. Geçinebilmek için elbette. Şükredip Allah versin demek çok daha kolay.
Evet gerçekçi olmak iyidir fakat yaşadığımız ülkenin şartlarını düşünün öyle gerçekci olun bazı insanlar şanslı olabiliyor sizde şanslı insanlardansiniz demek.
Hahahaahah botoxu bilemem ama olur
ayranı yok içmeye vol2 ...Her ay kiyafeti ayakkabisi dolgusu botoxu 6 ayda bir tatili vs vs
Tamamen onun soyledigini yaziyorum.
Aylik 1000 tl kiyafetime kozmetigime ayirsam 1000 tl mutfak benzin 1000 tl ile fatura vs gecinemez miyiz diyorbaska.ne masraf olur ki
yaş kaç demiştiniz??
15 - 16 gibi gozukuyor burdan bakinca
Ayranınız bolmuş sizin icmeye..Erkek arkadaşım pilot, maaşı 40 bin ortalama. Ben kabin memuruyum (hostes) maaşım 15 bin ortalama. Ben bile hesap kitap yapıyorum evlenicez nasıl olucak diye. Geçinirler diyenler polyanna bence.
yersen derken?Ayranınız bolmuş sizin icmeye..
55binmiş..yersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?