• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iki kisi 3000 tl ile gecinebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanane ! Sanane kuzenin botoksundan geciminden vs?
Konuyu niye actiniz? Dalga edenler kisilere bayila bayila katiliyorsunuz ama yoruma gelince miy miy herkesin önceligi farkli!

Milletin maas hesaplamasini gecimini sizi niye bukadar ilgilendiriyor??
Belki catir catir botoksunu da yapar lüks de yasar..sana ne?!

isimiz gücümüz yok kuzeninin gecim planlarini düsünecegiz.. bukadar kiskanc olmayin.
biriktirin sizde botoks yaptirin :KK70:
Tovbe est.asil sana ne bacim yazma

Vallahi hanimlar dandik keci sutuyse de dandik keci sutu.ben bu sekilde harciyorum.sizler 20 30 tl verin sonucta para benim cebimden cikmiyor.bu konu gercekten sacmalardan secmelere dogru gitti artik.
Bu kadar sadece sutw para harcasaniz baska bi sey alamamaniz normal.beni de baglamaz.ben 8 tl lik keci sutu alirim gider spor salonuna para veririm.20 30 tl lik sut icip evde yayilmam.neyse ya yazmivam suraya diyorum yine yaziyorum

Süte o kadar para veren insanların kendilerine bakmadığı ya da spor yapmayıp yayıldığı nereden çıktı?

Diyoruz ki bakım bir bütündür, beslenmenle, kullandığın kozmetik ürünlerle, kendine bakmanla, yaptığın sporla, giydiğin kıyafetin kumaş (marka değil) kalitesiyle. Bunların birine abanıp diğerlerinden dibine kadar kısmak bakımlı olmak olmuyor pek.

Vallahi hanimlar dandik keci sutuyse de dandik keci sutu.ben bu sekilde harciyorum.sizler 20 30 tl verin sonucta para benim cebimden cikmiyor.bu konu gercekten sacmalardan secmelere dogru gitti artik.
Bu kadar sadece sutw para harcasaniz baska bi sey alamamaniz normal.beni de baglamaz.ben 8 tl lik keci sutu alirim gider spor salonuna para veririm.20 30 tl lik sut icip evde yayilmam.neyse ya yazmivam suraya diyorum yine yaziyorum

Yahu keçi sütüne 20-30 lira veriyoruz geriye para kalmıyor diye ağlanmadı ki adamlar? 😀 Adamın parası var isterse 10000 lira verir kilosuna.
Üç kuruşla caka satmaya çalışan sizsiniz. Ay lütfen söyletmeyin bizi. 😀 Çocuk gibi 100 liraları kumbaraya atıp sıkıp sıkıp biriktirip botoks yaptırınca çok da bişey olmuyor açıkçası.

kechiness kay diye bir marka verdi, internette bulamadımi bulan varsa yazsın
Ben buldum da mesaj gönderiminiz kapalı burdan yazmayım dedim
Bir keçi sütünden banlanmak istemiyorum sjhshdhd

bak mesela ipek kıyafet giymeyi severim, dry age et yemeyi severim keçi sutune 20 tl de veririm cross fit te yaparım. Ama tum bunların bir maliyeti var ve sen olmadığını iddia ediyorsun.

Yasemenlikek’cim daha şimdi whatsaptan arkadaş market alışverişi videosu atmış 600 tl tutmuş şaşkınlığından video çekmiş, videoyu görmek istemezsin 🤷🏻‍♀️
Dört kutu dost yarım yağlı süt, bol bol marka mayonez, iki şişe fairy, 5 litre bilmem ne marka sıvıyağ, 1 koli dandirik yumurta diyerek biraz spoiler vereyim 😁

Yasemenlikek’cim daha şimdi whatsaptan arkadaş market alışverişi videosu atmış 600 tl tutmuş şaşkınlığından video çekmiş, videoyu görmek istemezsin 🤷🏻‍♀️
Dört kutu dost yarım yağlı süt, bol bol marka mayonez, iki şişe fairy, 5 litre bilmem ne marka sıvıyağ, 1 koli dandirik yumurta diyerek biraz spoiler vereyim 😁
Size tek bir ürün fiyatı vereyim, sarımsak:confused: şu an sarımsağın kilosu 80 lirayla 120 lira arasında değişiyor, bizde çok tüketilir geçen hafta altı üstü 2 baş sarımsak aldım 114 gram geldi 9,50 lira ödedim.
Yok artık diyenlere işte fiyatına dair haber:)) Sarımsak yok sattı 100 liraya fırladı

kötü süt ve süt ürünleri brusella ya sebep olur.

Sanane ! Sanane kuzenin botoksundan geciminden vs?
Konuyu niye actiniz? Dalga edenler kisilere bayila bayila katiliyorsunuz ama yoruma gelince miy miy herkesin önceligi farkli!

Milletin maas hesaplamasini gecimini sizi niye bukadar ilgilendiriyor??
Belki catir catir botoksunu da yapar lüks de yasar..sana ne?!

isimiz gücümüz yok kuzeninin gecim planlarini düsünecegiz.. bukadar kiskanc olmayin.
biriktirin sizde botoks yaptirin :KK70:

yaa belki de kendisi öyle bir evlilik yapacak, kamu oyu yoklaması alıyordur :(

Size tek bir ürün fiyatı vereyim, sarımsak:confused: şu an sarımsağın kilosu 80 lirayla 120 lira arasında değişiyor, bizde çok tüketilir geçen hafta altı üstü 2 baş sarımsak aldım 114 gram geldi 9,50 lira ödedim.
Yok artık diyenlere işte fiyatına dair haber:)) Sarımsak yok sattı 100 liraya fırladı
Birisi yazmıştı sarımsağı eskiden bağ bağ alırdık, şimdi baş hesabı alıyoruz yakında diş diş alıcaz 😆

Adam biliyor her seye tamam diyor.ne biliym kuzen guzel bi hatun asik olmus sanirim ne biliym bilemedim ben

aaa nasil adam mis bu! kuzeninin simariklarina tamam diyormus .. hayret.
nasil bileceksin ki zaten? beynin error vermis aman tanrim akilsiz kuzenine biri asik olmus nasil olmus olabilir acep ?
kuzenin de güzel hatun ama matematigi sifira mi demeye getiriyorsun? yani güzelliginden baska birseyi yok sanirim öyle bir algi olusturdun burda. cünküm herseyin hesabini bilen birtek sensin.
kuzenin de ic dünyasini da cözmüs hesap kitabini gelirini giderini de hesaplamissin mubarek! iban numarasini da biliyorsundur sen kesin..

ama konu acip onay almak egonu oksatmak iyi geliyor derken sana dönmüs ne yazikki olaylar :KK51:

ah hayat iste..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back