• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iki kisi 3000 tl ile gecinebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkek arkadaşım pilot, maaşı 40 bin ortalama. Ben kabin memuruyum (hostes) maaşım 15 bin ortalama. Ben bile hesap kitap yapıyorum evlenicez nasıl olucak diye. Geçinirler diyenler polyanna bence.
Hesap kitap derken? Bu maaşlarla bir muhasebeci tutmuş olmanız lazımdı.:cool:

Sizde abartmayın yahu. 55 bin lirayla geçinemeyecekseniz asgari ücretli ölsün. Bu biraz biz bu kadar çok kazanıyoruz pis fakirler mesajı olmuş.
Yahu geçinemez değiliz. Elbette çok da güzel geçiniriz. Ama ben bile geçim düşünüyorum tabii. Ben polyannalığa tepki olarak söyledim
Siz de böyle diyorsanız biz ölelim :confused:
bekar pilot arkadaşın var mı şekerim : ))))
Var ahahaha

Sizde abartmayın yahu. 55 bin lirayla geçinemeyecekseniz asgari ücretli ölsün. Bu biraz biz bu kadar çok kazanıyoruz pis fakirler mesajı olmuş.

55 bine de geçinemeyen artık ne yiyor arkadaşım acaba?
Her gün de meşe odununda tütsülenmiş deniz tarrağı, frambuaz sosta bekletilmiş pekin ördeği pipisi yemesinler yani.

Erkek arkadaşım pilot, maaşı 40 bin ortalama. Ben kabin memuruyum (hostes) maaşım 15 bin ortalama. Ben bile hesap kitap yapıyorum evlenicez nasıl olucak diye. Geçinirler diyenler polyanna bence.
O polyannalar sizden daha şükürcü oldukları için polyanna zaten😉

Allah askina bu kişi calişmiyorsa şuan aylik 1000 lira kiyafetini ve botoksunu kim ödüyor. 😂
40 yasina gelmiş hiç kendi basina ev gecindirmemiş o kadar belli ki. Benzin ve mutfagi 1000lira diyor. Biz 2 kişiyiz mutfak masrafi tek basina 1000 lira ediyor zaten.
Kuş kadar 3bin lira maaştan 1000 lira kiyafete ayirmak ne demektir ya.
Fatura ve mutfak disinda bu adamin da hic gideri olmayacak mi hiç mi disari cikilmayacak nebileyim o kadar sacna sapan bir hesap ki...
Hayir madem gezip tozmayacaksin 1000 liraya kiyafeti napcak her ay 😂
o kadar aldığı kıyafeti evde giyecek heralde :D

Bilerek yazdıgınızı düşünüyorum
Böyle düşünmeyen var mı bilemiyorum

Realist olduğum için şükür etmiyo mu oldum? Açıkçası eşşekler gibi çalışıyorum. Gecemi gündüzüme katıyorum. Geçinebilmek için elbette. Şükredip Allah versin demek çok daha kolay.
Evet gerçekçi olmak iyidir fakat yaşadığımız ülkenin şartlarını düşünün öyle gerçekci olun bazı insanlar şanslı olabiliyor sizde şanslı insanlardansiniz demek.
Hahahaahah botoxu bilemem ama olur

Uzun zamandır böyle eğlenceli konu okumamıştım :KK45:
3000 tl maaştan mutfağa 600 ayırıp 1000 tl kıyafet parası ayır, dışarıda kahve içmeye 600 tl ayır bir de botox parası biriktir.
kuzenciğiniz bütün gün evde oturup yalı dizisi izliyor sanırım. azıcık mutfak masrafından kısarsa yatılı hizmetçi (bknz:katya) tutabilir. hesabı tekrar yapsın derim. :KK39:
ayranın yok içmeye... diye bir söz var duydunuz mu??
adama söyleyin kaçsın kaçsın... şimdi o kaçmazsa bi kaç sene içinde haciz gelecek ve karısı kaçacak.

Şans? Belki bir miktar. Ama botoxum yok. Aya 500 tl bile harcamıyorumdur giyime. Ciddi manada kendi tırnaklarımla kazıyıp kendi paramı kazanıyorum. Gece gündüz uyumadan of demeden çalışıyorum. Bu şanssa, öyle diyosanız öyle olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back