Iki kisi 3000 tl ile gecinebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bak mesela ipek kıyafet giymeyi severim, dry age et yemeyi severim keçi sutune 20 tl de veririm cross fit te yaparım. Ama tum bunların bir maliyeti var ve sen olmadığını iddia ediyorsun.

herşeyin kalitesi pahalıdır yahu. bu dünya kurulduğundan beri böyle. ama anlatamadık. hala ucuza iyisini bulurum alırım derdinde

Birisi yazmıştı sarımsağı eskiden bağ bağ alırdık, şimdi baş hesabı alıyoruz yakında diş diş alıcaz
Öyle oldu vallahi, bir hafta bir diş sarımsak bile bulamadım, ben her şeye kullanıyorum çok tüketiliyor, ki maalesef aldığımız sarımsakların büyük çoğunluğu Çin sarımsağı, Taşköprü sarımsağı bulursam cevher bulmuş gibi saldırıyorum, evdekiler bitmeden buldukça bir iki alıp koyuyorum yoksa valla bu ara bulmak sorun, zencefilde altın çağını yaşıyor onun fiyatı da 120 liraları bulmuş, mümkün oldukça paketli gıda almam her yaz başı dondurma yapmak için salep alıp atıyorum kilosu 400 lira.
3000 lirayla geçinebilirler mi denmiş, ev kendinizinde olsa geçinemiyorsunuz, her şeyi kıssanız gıda kısılmaz, ben kısmıyorum o yüzden 3000 lira bana göre yetersiz bir miktar ama başkası için yeterli olabilir, şehirden şehire, tükettiklerimize göre de değişiyordur.

Anacımmm kaç sayfa olmuş. Ay o saf adam alsın görsün gününü napacanız canlar. 50 sayfa. 40 küsür yaşında insan geçimini düşünsün

Adam biliyor her seye tamam diyor.ne biliym kuzen guzel bi hatun asik olmus sanirim ne biliym bilemedim ben
Aaaahhhaaahhhaaaahh ay Yasemen yaaaa
Ya adama ne olacak,tabii tamam der,kopru dayi falan filan.Erkeklere cogunlukla ev otel,bir corba kaynasa yeter,kadin bir sey dese yooook ne yapayim:)
Hani kanaatkardir yettirirde yeter,fakat adam yetmez mi diyecek,yatak bos,kucak bos,bulasikci kadrosu boş,öfff soyletme beni

Ya siz dalga geçiyorsunuz buradaki insanlarla değil mi? Koca koca kadınlar hayatın böyle planlı gitmediğini bilmiyorlar mı? Hala botox diyorsunuz.
Bir de bu parayla geçinilir mi diye konu açmışsınız olmaz diyen herkese benim mutfak masrafım şu kadar diye karşı çıkıyorsunuz. E ne diyelim oluyorsa madem neden soruyorsunuz?

Yok kalemler de o kadar acemice ve eksikki,14 yasindaki ogluma sorsam daha fazla liste cikarir,kapidan cikiyoruz,hicbir sey almadim desek 150 tl ucuyor:)

Kalıcı oje yaptırıyor mu kuzeniniz?
3 hafta dayanıyor, taş çatlasa 4 hafta. 200₺ mesela
Yaptırmıyorsa manikür pedikür ayda 2 defa aynı para
Kaş bıyık: 15 günde bir mecbur
Parfüm
Fön, boya, dip boya vs

6 ayda bir gezi için pasaport lazım. Varsa süresi bitince yenilenecek. Fotoğraf lazım, biyometrik. En ucuzu 4 tanesi 20₺ vs

Geçen hafta vitamin aldım 55₺ İçinde 30 tb var. Bir ay yetecek.

Botox için ayda 200₺ biriktirse olur ama ilk mesajda dolgu da yazıyor. O da 1 sene gidiyor ve aylığı 150₺ gibi bir fiyata denk gelir. Yani 350₺ kenara koyması lazım estetik işlemler için.

Bir akraba evlense, çeyrek alacaklar mesela.
Arabanın kaskosu yok mu? Zorunlu trafik sigortası? Evin emlak vergisi?

Ailesinin evinde sponsoru kimdi ve aylık ne kadar veriyordu? Bence hiç evlenmesin, otursun ailesiyle.

Yan gider olarak bir tek botox yazilmis:)

Erkek arkadaşım pilot, maaşı 40 bin ortalama. Ben kabin memuruyum (hostes) maaşım 15 bin ortalama. Ben bile hesap kitap yapıyorum evlenicez nasıl olucak diye. Geçinirler diyenler polyanna bence.

Sizde abartmayın yahu. 55 bin lirayla geçinemeyecekseniz asgari ücretli ölsün. Bu biraz biz bu kadar çok kazanıyoruz pis fakirler mesajı olmuş.

Erkek arkadaşım pilot, maaşı 40 bin ortalama. Ben kabin memuruyum (hostes) maaşım 15 bin ortalama. Ben bile hesap kitap yapıyorum evlenicez nasıl olucak diye. Geçinirler diyenler polyanna bence.
bekar pilot arkadaşın var mı şekerim : ))))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…