- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
- Konu Sahibi Dindirella
-
Yooo ben üyeydm zaten.. sadece yaşantıdandı kastlSizinde mi uye olmaniza ben vwsile oldum yoksa♀
Tovbe est.asil sana ne bacim yazmaSanane ! Sanane kuzenin botoksundan geciminden vs?
Konuyu niye actiniz? Dalga edenler kisilere bayila bayila katiliyorsunuz ama yoruma gelince miy miy herkesin önceligi farkli!
Milletin maas hesaplamasini gecimini sizi niye bukadar ilgilendiriyor??
Belki catir catir botoksunu da yapar lüks de yasar..sana ne?!
isimiz gücümüz yok kuzeninin gecim planlarini düsünecegiz.. bukadar kiskanc olmayin.
biriktirin sizde botoks yaptirin
Vallahi hanimlar dandik keci sutuyse de dandik keci sutu.ben bu sekilde harciyorum.sizler 20 30 tl verin sonucta para benim cebimden cikmiyor.bu konu gercekten sacmalardan secmelere dogru gitti artik.
Bu kadar sadece sutw para harcasaniz baska bi sey alamamaniz normal.beni de baglamaz.ben 8 tl lik keci sutu alirim gider spor salonuna para veririm.20 30 tl lik sut icip evde yayilmam.neyse ya yazmivam suraya diyorum yine yaziyorum
Tovbe est.asil sana ne bacim yazma
Verdom.marka ozelden
Vallahi hanimlar dandik keci sutuyse de dandik keci sutu.ben bu sekilde harciyorum.sizler 20 30 tl verin sonucta para benim cebimden cikmiyor.bu konu gercekten sacmalardan secmelere dogru gitti artik.
Bu kadar sadece sutw para harcasaniz baska bi sey alamamaniz normal.beni de baglamaz.ben 8 tl lik keci sutu alirim gider spor salonuna para veririm.20 30 tl lik sut icip evde yayilmam.neyse ya yazmivam suraya diyorum yine yaziyorum
kechiness kay diye bir marka verdi, internette bulamadımi bulan varsa yazsınBen dayanamayıp baktım bir markanın (konyanın) var 8.59 tl 1 sitede sadece
Marketlerde bu fiyata bulabiliyorsa iyiymiş
Ben buldum da mesaj gönderiminiz kapalı burdan yazmayım dedimkechiness kay diye bir marka verdi, internette bulamadımi bulan varsa yazsın
Yasemenlikek’cim daha şimdi whatsaptan arkadaş market alışverişi videosu atmış 600 tl tutmuş şaşkınlığından video çekmiş, videoyu görmek istemezsinVallahi hanimlar dandik keci sutuyse de dandik keci sutu.ben bu sekilde harciyorum.sizler 20 30 tl verin sonucta para benim cebimden cikmiyor.bu konu gercekten sacmalardan secmelere dogru gitti artik.
En iyisi soya sütü yoksa badem sütü:)Kurban olduğum Rabbim, eskiden bu bölümde çanta markaları, kıyafetler, takılar mukayese edilirdi şimdi keçi sütü
İyi misiniz hanımlar? Bir keçi sütünden kavga mı çıkacak şimdi
Size tek bir ürün fiyatı vereyim, sarımsakYasemenlikek’cim daha şimdi whatsaptan arkadaş market alışverişi videosu atmış 600 tl tutmuş şaşkınlığından video çekmiş, videoyu görmek istemezsin
Dört kutu dost yarım yağlı süt, bol bol marka mayonez, iki şişe fairy, 5 litre bilmem ne marka sıvıyağ, 1 koli dandirik yumurta diyerek biraz spoiler vereyim
Sanane ! Sanane kuzenin botoksundan geciminden vs?
Konuyu niye actiniz? Dalga edenler kisilere bayila bayila katiliyorsunuz ama yoruma gelince miy miy herkesin önceligi farkli!
Milletin maas hesaplamasini gecimini sizi niye bukadar ilgilendiriyor??
Belki catir catir botoksunu da yapar lüks de yasar..sana ne?!
isimiz gücümüz yok kuzeninin gecim planlarini düsünecegiz.. bukadar kiskanc olmayin.
biriktirin sizde botoks yaptirin
Birisi yazmıştı sarımsağı eskiden bağ bağ alırdık, şimdi baş hesabı alıyoruz yakında diş diş alıcazSize tek bir ürün fiyatı vereyim, sarımsakşu an sarımsağın kilosu 80 lirayla 120 lira arasında değişiyor, bizde çok tüketilir geçen hafta altı üstü 2 baş sarımsak aldım 114 gram geldi 9,50 lira ödedim.
Yok artık diyenlere işte fiyatına dair haber:)) Sarımsak yok sattı 100 liraya fırladı
Aksam pukette hindistancevizi sütü ictiler sanal,amanin pekte bir guzelmistiEn iyisi soya sütü yoksa badem sütü:)
Adam biliyor her seye tamam diyor.ne biliym kuzen guzel bi hatun asik olmus sanirim ne biliym bilemedim ben
yaa belki de kendisi öyle bir evlilik yapacak, kamu oyu yoklaması alıyordur
hic sanmam.. ne yorumlar gelmis kendisi de emojiler atmis katila katila..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?