İki karşı cins arkadaş,dost olabilir mi?

Olur ayol neden olmasin, benim de arkadaslarim oldu, ama cogunu gormuyorum eh herkes dagildi bi yere, gorsem yine konusurum kocam da bi sey diyemez
ben ona nasil demisem o da bana demesin .

derken:uhmpuyorumnanaktan

lafın gelişi derken anlaşmazlıklar konuyu dağıtmasın dedim kural 2:
Sitedeki falanca konudan rahatsız oluyorum, ne yapmalıyım?
Aslında bunun cevabı çok basit, ama gene de sık karşılaştığımız bir şikayet olduğu için, hayretler içinde ne yapmanız gerektiğini yazalım : Lütfen rahatsız olduğunuz konuları okumayın! Siteye uygun bulmadığımız konuları siliyoruz ama her üyenin uygun bulmadığı her konuyu silmiyoruz, yoksa tüm konuları silmek gerekirdi

doğru söylüyosun tabikide
demekki şikayet eden olmuş
sende bu yüzden rahatsızsınkaydirigubbakcemile5

aslında hayır adaş ama önceden örnekleri oldu :) bana sataştııı :mymeka:

fıkrıne gorusune katıldıgım saygı duydugum ınsanların aynen de avukatı kendımın de savcısıyım.. :lepi: hıh sole herkes gorusunu belırtsın.. herkesın kendı fıkrı dusuncesı kendıne.. okusun yapılan yorumları alıntılarla ınsanları puskurtmek de bı yere kadar..

lafım genel.. kımse uzerıne alınmasın lutfen...
:enbuyukkk:

aslında sorun insanları sadece insan olarak kabul edebilmekte...

kadın ,erkek,siyah ,beyaz, vs. vs. sine bakmadan,sadece insan...

bunu yaptıktan sonra gerisi kolay,birde kızlar benden tavsiye erkeklerin muhabbetleri çok iyi...
hiç kasmıyorlar kendilerini....kadınlardaki bir çok kaygı yok onlarda....

ben alınmak istiyom:umursamaz:....avukatlık kısmını:jeyyar:

bu kadar gerilme stress yeter...konuya dönelim mi

katılıyorum arkadaşım, erkek dost oldu mu gerçekten çok sağlam dost oluyor alkisalkisalkis

not: beren seninle uğraşamıycam kusura bakma, avukatlarla değil, asıl kişilerle konuşurum ben :smiley-cool:

bu konu uzar gider
akar derinlere adeta
üzerine çooook kalpler kırılır
bizede yatmak düşer
herkese iyi geceler

bence olmaz,olamaaaaz. tecrübeyle sabittir,ben asla farklı gözle bakmasamda,maalesef ki benim dostça yaklaşımlarım farklı algılandı hep.
bir kere , kadın ve erkek farklıdır bunu kabul edelim derim ben

bence olur canım...benimde çok iyi arkadaşlarım var hiçbir zararlarınıda görmedim...herkes sınırını bildiği sürece gayette güzel olur ..

bencede olur ama seçici olmak lazım

hemde çok güzel olur erkekler çünkü kadınlar gibi fesat olmuyorlar............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…