• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki karşı cins arkadaş,dost olabilir mi?

biliyorum canım bilmezmiyim
bende çok tartışmalar yaşadı bu alıntılama yüzünden sende bilirsin

ama misal alıntı yapan arkadaşın ülkesi türkiye olarak gözükmüyo

neysede ben sadece suna hoş bakmıyorum
bazı insanların dini herşeyidir ve bu her anına her kelimesine yansır
hakaret olmadıkça neden saygı duyulmaz buna

canım gel opem senı bı sey harıc hepsıne katılıyorum benı cok guzel yorumlamıısn
morlu guzell:))
sonucta turk degılmı velevkı olmasa kk nerde acıldı turkıyede ok hadı opuuym senıopuyorumnanaktan

karşı cinse ilgi duyulması etik kurallar çerçevesinde heteroseksüel olanlar için son derece normaldir ...burda tüüü rezil dencek anormallik yok...

etik kurallara gelince hepimizin bildiği akrabalık bağları ve arkadaşlardan birisinin ya da ikisinin evli olmasıdır....bu durumda heteroseksüel olsalar bile karşı cinse ilgi duymaları anormalliktir rezilliktir.

cnm sen benım yazımdan ne anladın heele bı de bakem
CADIARZU

evet bunu söylediğiniz zaman tepki alırsınız çünkü, ha ateşle barut falan dersiniz tamam denir o sizin fikriniz ama konu harama, günaha geldi mi ipler kopuyor :sinifsinif:

yoksa benim erkek dostlarım var ve biz yanyanayken ateş-barut konumunda değiliz ama size göre öyle olabilir ve böyle arkadaşlıklara girmezsiniz, sorun yok.

ya arkadasım sen ne dıye habıre herkesden alıntı yapıyorsun ya.. :delphin: herkes fıkrını soyluyor lutfen saygı bıraz olmuyor ya.. :olmaz: bıraz frenlıyelım kendımızı.. yasakkelime ıpı urganı koparacak bı durum yok surda ortada ya.. :umursamaz:

canım gel opem senı bı sey harıc hepsıne katılıyorum benı cok guzel yorumlamıısn
morlu guzell:))
sonucta turk degılmı velevkı olmasa kk nerde acıldı turkıyede ok hadı opuuym senıopuyorumnanaktan

bana mor de canımı ye:delphin:
vereliniortak

ya arkadasım sen ne dıye habıre herkesden alıntı yapıyorsun ya.. :delphin: herkes fıkrını soyluyor lutfen saygı bıraz olmuyor ya.. :olmaz: bıraz frenlıyelım kendımızı.. yasakkelime ıpı urganı koparacak bı durum yok surda ortada ya.. :umursamaz:

pardon bir dahaki sefere sana sorarım alıntı yapayım mı diye, konu ne, konuya yorum yap, insanları neden saygıya davet ediyorsun, herkes haddini biliyor konuşurken karşılıklı, arkadaşla da anlaştık, sen çıktın, anlayamadım :sinifsinif:

ya konuyu ne yapıp edip,cinselliğe ,dine imana bağlıyorsunuz ya,helal olsun...

niye dost olunamasın ? niye yanyana durulamasın anlamadım....

böyle çarpıtmalar yüzünden kk da kilitlenen konuları yan yana koysan çin seddini bulacak uzunluğu...

Fikirler söylenirken alttan alta çamur atmak moda olmuş.:smiley-cool: Bakın ben alıntı yapmadım.kaydirigubbakcemile3
Hakaret etmeden paylaşımda bulunmak da ortamı germek değildir.Ortam geriliyor diye feryat figan edenler karşıt görüşleri neden kabul etmez ki? :uhm:

pardon bir dahaki sefere sana sorarım alıntı yapayım mı diye, konu ne, konuya yorum yap, insanları neden saygıya davet ediyorsun, herkes haddini biliyor konuşurken karşılıklı, arkadaşla da anlaştık, sen çıktın, anlayamadım :sinifsinif:

sen alıntı yapmıyosun arkadasım.. karsındakını yargılıyor ve kendı fıkrını kabul ettırmeye calısıyosun.. :delphin: yalnıs olan ve benımde cıkmamı saglayan konu da bu.. herkes yorum yapıyor zaten.. :sinifsinif:

karşıt görüşleri hiç kimse kabul etmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda.....
kimse de kimseye zorla fikrini kabul ettirmeye çalışmamalı...

ıki karşı cins arkadaş,dost olabilir mi?
konu bumu olsunlar :) kim karışıyo ben izin verdim :)
ve yeni kurallar :)
Özel mesajla bana birisi küfür etti, bu kişiyi nasıl dövebilirim?
Özel mesajlarınız siteyi ilgilendirmiyor. Biz sadece siteye yazılanları denetliyebiliyoruz.
Bir kişiden özel mesaj almak istemiyorsanız mesajı okumadan direkt silin gitsin.
Okumak zorunda değilsiniz. Birisi ile kavga edip sonra bize şikayet etmeyin.
Aranızda halledeceksiniz.

İki karşı cins arkadaş,dost olabilir mi?
konu bumu olsunlar :) kim karışıyo ben izin verdim :)
ve yeni kurallar :)
Özel mesajla bana birisi küfür etti, bu kişiyi nasıl dövebilirim?
Özel mesajlarınız siteyi ilgilendirmiyor. Biz sadece siteye yazılanları denetliyebiliyoruz.
Bir kişiden özel mesaj almak istemiyorsanız mesajı okumadan direkt silin gitsin.
Okumak zorunda değilsiniz. Birisi ile kavga edip sonra bize şikayet etmeyin.
Aranızda halledeceksiniz.

:1shok:

be_reN (alıntı yapmayayım da alınma)

benim fikrimi kabul etmen bana hiçbir yarar sağlamaz ki ne düşündüğün de beni ilgilendirmiyor bu bir, ben kimseyi yargılamadım bu iki (zaten arkadaşla karşılıklı fikirlerimiz farklı dedik çekildik) bu iki, birisi ben de erkek dostlarım var derken benim görüşüme değil dinime laf ederse ben buna cevap veririm bu üç, kimsenin avukatlığına soyunmana gerek yok herkes yorumunu yazıyor dediğin gibi bu da dört, umarım seninle de anlaştık :smiley-cool: zaten konu konuluktan çıktı, size kolay gelsin hihoyyyt

Back