Düşünücem bunuBu performansla yapabilirsin kadınların çoğu lohusayken depresyonun dibine vuruyor psikolojik destek almalısın bence
Cok haklisin ben bu ara çok dikkat ediyorum ama konu sahibinin daha derin sorunu var benceYa aslında şu sudan geçirme işini bıraksam toplucq iyi olacak ben sıyırıp silip atıyorum bir peçete veya bir bulaşık eldiveni yada bir fırça yardımıyla gayet temiz çıkıyor koku falan da olmuyor. Zaten kuraklıkla boğuşuyoruz malum
Yok dalga geçmiyorum da ütü yapmayı bilmiyorum doğru düzgün sararıyo hep yaptıklarımyıllardır üye olmasanız bizimle dalga geçiyorsunuz dicem ama.
Hijyen deyince bi irkildiniz tabiHijyen mi yakarım ben onları ütülerken
Boşa laf anlatıyoruz biz bence.Hasta olur çocuk haftada bi kere yetmiyomu banyo zaten ıslak mendille siliniyo
Dışardan mı yiyorsunuz merak ettim, hem bulaşık makinada bekliyor ne kadar tabak fazla olursa olsun Bi su iç akşamına makinaya atılır dolar yani 2 güneDolmuyor çok makine
Tamam farkındayım ama ufacık çocuğu hasta etmekte var günaşırı yıkayıpBoşa laf anlatıyoruz biz bence.
İnternette gezerken açın bebek bakımıyla ilgili birşeyler dinleyin, okuyun bari.
Bu kadar da bilinçsiz olunmaz yahu.
Oyuncak bebek doğacak falan sanıyorusunuz siz herhalde.
İşsizlikten bence sabit bir çalışan kadın değilsiniz anladığım kadarıyla öyle olsa bu şekilde olmazdınızDüşünücem bunu
Ama sen de ne emmeye geliyosun ne gömmeyeHijyen mi yakarım ben onları ütülerken
yok ben aşçıyım meslek olarakDışardan mı yiyorsunuz merak ettim, hem bulaşık makinada bekliyor ne kadar tabak fazla olursa olsun Bi su iç akşamına makinaya atılır dolar yani 2 güne
Annen evini görüyor mu?o ne düşünüyor bu konuda motive etmiyor mu seniYok dalga geçmiyorum da ütü yapmayı bilmiyorum doğru düzgün sararıyo hep yaptıklarım
Ortamın ısısını suyun sıcaklığını ayarlayıp oyalanmadan yıkarsanız hasta falan olmaz. Siz 90larda mı yaşıyorsunuz haftada bir banyo o dönemde kaldıTamam farkındayım ama ufacık çocuğu hasta etmekte var günaşırı yıkayıp
Annem vefat ettiAnnen evini görüyor mu?o ne düşünüyor bu konuda motive etmiyor mu seni
Ay zaten ona da ayrı üzüldüm de neyseCok haklisin ben bu ara çok dikkat ediyorum ama konu sahibinin daha derin sorunu var bencemakinede çamaşır 2 gün kalmış onları da bi tur daha yılmak zorunda bi su,elektrik israfı daha yapacak
Yıkanan bebek daha iyidir. Ha bebeği yıkayıp tembellikten banyoda unutma daTamam farkındayım ama ufacık çocuğu hasta etmekte var günaşırı yıkayıp
Anneniz, kayinvalideniz falan kalsın bir süre yanınızda bari çocuğun selameti için.Tamam farkındayım ama ufacık çocuğu hasta etmekte var günaşırı yıkayıp
Ufacık bebeği tıkamak kolay mı elimden kayar diye aklım gider aklımOrtamın ısısını suyun sıcaklığını ayarlayıp oyalanmadan yıkarsanız hasta falan olmaz. Siz 90larda mı yaşıyorsunuz haftada bir banyo o dönemde kaldı
E yıkamayın o zaman ne diyeyimUfacık bebeği tıkamak kolay mı elimden kayar diye aklım gider aklım
İşte çok kitap aldım ama vakit bulamıyorumbebek nedir? nasıl bakılır? kitap okuyup, video faln izleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?