- 10 Nisan 2020
- 345
- 415
- 18
- 35
Ev bu gidişle o çöp ev olcak ve gerek kalmıcak gibi bi an önce silkelenmem lazım belki eşim baskıcı ve kırıcı olsa daha çok hırslanıcam
Eşin biriktiriyordur zamanı gelir patlar hamilesin diye anlayış gösteriyordur sen müziğini aç başla bir güzel Aslan yattığı yerden belli olur düşünsene çat kapı kayınvaliden geldi yada eşinin tarafından biri direk dedikodunu yaparlar ne kadarda iyi olsalar yaparlar senin psikoloJini anlamazlarEv bu gidişle o çöp ev olcak ve gerek kalmıcak gibi bi an önce silkelenmem lazım belki eşim baskıcı ve kırıcı olsa daha çok hırslanıcam
Aa onun için hepsi tek katta olması lazım ama dimiTuşa basmaya da üşenme bari, yarım yük yap yıka en geç 2 günde bir sen de
Zaten bebek hasta olur pislikten gidişat onu gösteriyoBence bir doktora görünün. Bir şeyler yazmak istiyorum ama ağır olmasından korktuğum için yazmıyorum. Keşke bebek yapmadan önce düşündeydiniz bi cozseydiniz. Bebeği de 15 gün yıkamadan tutarsınız falan.
Sizi konu Açmaya dürten sebep bu durumdan rahatsız olmanız değil mi. Bence bu da bi ilerleme yarında mutfağı temizlersin sen
Yapsın ben onları hiç önemsemem ki herkes kendi işine baksın der geçerim dedikodu kötü bişey günahlarımı temizlerler işteEşin biriktiriyordur zamanı gelir patlar hamilesin diye anlayış gösteriyordur sen müziğini aç başla bir güzel Aslan yattığı yerden belli olur düşünsene çat kapı kayınvaliden geldi yada eşinin tarafından biri direk dedikodunu yaparlar ne kadarda iyi olsalar yaparlar senin psikoloJini anlamazlar
Utanıyorum evi öyle pis görücekHer yorumunuzu hayretle okuyorumeşinizdemi birşey demiyor, bebeğiniz olacak biraz hijyene önem vermeniz gerekmez mi
Bazı insanlar cok cok temiz, bazıları temiz değildir ya. Siz eger hep boyleyseniz sanırım 2. Kategoriye giriyorsunuz. Haftada 1 yardımcı çagirsaniz belki iyi olur sizin için
Haftalık yıkıyormus bulaşıkları çünküBen de tabakları sudan geçirmem sadece çöpe sıyırırım. Doğrusu bu değil miydi? Reklamlarda bile söz verdirtiyolar
Konu sahibi heralde günlük yıkamıyor yoksa nasıl küf olsun hemen
Canım sen zaten rahat olduğun için bu kafadasın milletin sana pis gözüyle bakmasına rahat olabiliyorsan sende eksik zaten bişeyler olurmu öyle bişey pes vallaYapsın ben onları hiç önemsemem ki herkes kendi işine baksın der geçerim dedikodu kötü bişey günahlarımı temizlerler işte
Bebeğin bakımında ne varki süt ver uyut altını temizleHaftalık yıkıyormus bulaşıkları çünkü
Ben konuda en çok hamile olmanıza takıldım,sipsip52 kırıcı birşeyde yazmak istemem ama daha kendinize bakamıyorken nasıl bakacaksınız bebeğinize bu durumda?
Gidecektim, alıntı yapılınca yazmadan duramadim.
Bir doktora gidin ki hamile olduğunuz için gidiyorsunuzdur, kan değerleri yada psikolajik birşey mi acaba? Çözüm bulursunuz umarım.
Ama temiz eve çağirilmaz ki zaten yardimciUtanıyorum evi öyle pis görücek
Yoo değil benceAa onun için hepsi tek katta olması lazım ama dimi
Yok hayır misafirim geleceği zaman deli gibi temizlik yaparım zaten çok yorucu olur ama o ben o ben olmaktan çıkarım demek istediğim aniden öyle bişey olsa insanlık hali Armada’mdan konuşacak kadar adiyseniz siz bilirsiniz manasındaCanım sen zaten rahat olduğun için bu kafadasın milletin sana pis gözüyle bakmasına rahat olabiliyorsan sende eksik zaten bişeyler olurmu öyle bişey pes valla
Ama onunda bi seviyesi olması lazım değil miAma temiz eve çağirilmaz ki zaten yardimci
Kan man değil bence ruhu böyleHaftalık yıkıyormus bulaşıkları çünkü
Ben konuda en çok hamile olmanıza takıldım,sipsip52 kırıcı birşeyde yazmak istemem ama daha kendinize bakamıyorken nasıl bakacaksınız bebeğinize bu durumda?
Gidecektim, alıntı yapılınca yazmadan duramadim.
Bir doktora gidin ki hamile olduğunuz için gidiyorsunuzdur, kan değerleri yada psikolajik birşey mi acaba? Çözüm bulursunuz umarım.
Bebeğin bakımında ne varki süt ver uyut altını temizle
Tabi canım onlari da kendi yapıyor zaten bebekler.Bebeğin bakımında ne varki süt ver uyut altını temizle
Bebeğin bakımında ne varki süt ver uyut altını temizle
Ama ruhum böyle olsa bunu bir dert edeyimkiKan man değil bence ruhu böyle
Yani onun yerine birileri yapsın istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?