İşte bunları ben yapmayacak mıyım başka ne var kişaka yapıyosundur inşallah
Gayet ciddi bence keşke şaka olsaşaka yapıyosundur inşallah
Ya aslında şu sudan geçirme işini bıraksam toplucq iyi olacak ben sıyırıp silip atıyorum bir peçete veya bir bulaşık eldiveni yada bir fırça yardımıyla gayet temiz çıkıyor koku falan da olmuyor. Zaten kuraklıkla boğuşuyoruz malumBir hafta da kokar o kirliler makine de ve temiz de yıkamaz siz sudan geçirmeden koyduğunuz için.
Banyonuz, tuvaletiniz ne durumdadır düşünmek bile istemiyorumgittim bu sefer kesin olarak.
Ay can o ya kıyılır mı onaÖyle deme ha şimdi alırım ha şu zaman derken bebeğin altı pişik olur şakına onada tembellik yapma
Pişik olur garibim valla bende şaka heralde diye düşünmeye başladım :)))Tabi canım onlari da kendi yapıyor zaten bebekler.
Siz bu tembellikle gece uykusuz kalsanız, gündüz çocuk bile görmez gözünüz.
Mesela ilk aylarda belki üstü günde 5 kere değişiyor, onlar yıkanıp ütülenecekİşte bunları ben yapmayacak mıyım başka ne var ki
Benimkiler boyumu geçti ama hala hatırlarım neler çektiğim. Allah sağlıkla büyütsünBebeğin bakımında ne varki süt ver uyut altını temizle
Dolmuyor çok makineBulaşık makinesini nasıl haftada bir çalıştırıyordu? Bitmiyor mu tabak,kaşık falan yada kokmuyor mu etraf bence siz yardımcı tutun haftada bir gelip derleyip toplasın yoksa etrafı b.k götürür valla
Niye ütülencek ben kendi kıyafetlerimi bile ütülemiyorum el kadar cocuk kime güzel görüncekMesela ilk aylarda belki üstü günde 5 kere değişiyor, onlar yıkanıp ütülenecek
Her gün ya da en geç gün aşırı bebek banyo yapacak
Onun da nevresimi havlusu sık sık yıkanacak falan
Hijyen içinNiye ütülencek ben kendi kıyafetlerimi bile ütülemiyorum el kadar cocuk kime güzel görüncek
Hasta olur çocuk haftada bi kere yetmiyomu banyo zaten ıslak mendille siliniyoNiye ütülencek ben kendi kıyafetlerimi bile ütülemiyorum el kadar cocuk kime güzel görüncek
Güzellikten değil hijyen amaçlı.Niye ütülencek ben kendi kıyafetlerimi bile ütülemiyorum el kadar cocuk kime güzel görüncek
Hijyen mi yakarım ben onları ütülerkenHijyen için
Niye ütülencek ben kendi kıyafetlerimi bile ütülemiyorum el kadar cocuk kime güzel görüncek
Hasta olmaz yıkanmazsa hasta olur. Su ona iyi gelir rahatlatırHasta olur çocuk haftada bi kere yetmiyomu banyo zaten ıslak mendille siliniyo
Bu performansla yapabilirsin kadınların çoğu lohusayken depresyonun dibine vuruyor psikolojik destek almalısın benceAy can o ya kıyılır mı ona
Ben de kendi giysimi ütülemiyorum ama bağışıklık sistemi gelişmemiş bir bebeğin giysileri ütülenmeli en azından ilk 6 ayNiye ütülencek ben kendi kıyafetlerimi bile ütülemiyorum el kadar cocuk kime güzel görüncek
Hijyen mi yakarım ben onları ütülerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?