İki gündür makinede duran yıkanmış nevresimler

Evet onun hastalığını ve kaybını buna bağlıyorum biraz
Allah rahmet eylesin. Sizin bilinçaltınızdaki kök inanç muhtemelen temiz olursam temizlik yaparsam hasta olur ölürüm.
Eğer theta healing diye bir yöntem var bu durumun üstüne eğilirseniz tembelliğin düzeleceğini düşünüyorum.

Yok ondan ziyade bak sen kendini yedin bitirdin de noldu kim kıymet bildi biz böyle yalnız kaldık doyamadık birbirimize gibi

Aldığım madalya ve ödüller çalıştıgım otelleri söylesem şaşıırırsınız ama iş hayatında asla böyle değilim otel şartları çok ağır
Ee ağır şartlar altında çalışmışsanız ev işi size ağır gelmemeli. Pislikten rahatsız olmanız lazım ama işte yazılanlar ortada

Bence yardımcı şart size eve kurt düşer yoksa valla ....şaka yapmıyorum .ya uzmandan destek alin yada alıştıra alıştıra baslayin biseylere. Biraz motive edin kendinizi yapamıyorum demeyin yakında anne olacaksınız. Yarın sabah kalkın başlayın bi yerden you tube dan sesli kitap açın bi yandan dinleyin bi yandan yapın böylece istediğiniz iki şey de aradan çıkar

Yok ondan ziyade bak sen kendini yedin bitirdin de noldu kim kıymet bildi biz böyle yalnız kaldık doyamadık birbirimize gibi
Ev temizliği yapmazsınız bir yere kadar neyse ama çok basit bebek bakım kurallarından bile bihabersiniz ve çok rahatsınız bu konuda asıl şaşılacak şey bu

Ev temizliği yapmazsınız bir yere kadar neyse ama çok basit bebek bakım kurallarından bile bihabersiniz ve çok rahatsınız bu konuda asıl şaşılacak şey bu
Daha 4 aylığız araştırır öğrenirim onlar çok sonraki konular diye okumuyorum unutmamak icin

Tabiki sabah 6 ve akşam 11 shifti dahil otelde çalıştım işimi seviyorum çift shift dahi yapabiliyorum
Mutfak işinin içinden çıkabiliyorsanız ev size çok basit gelmeli ben de çalıştım ordan biliyorum. Orda nasıl sorumluluklarınız varsa evde de var aman bugün yemek çıkarmayım diyebildiniz mi otelde hiç

Onu farazi bir örnek olarak yazdım bir sürü ihtimal var tabi.Annenizin ölümü sizi çok çok üzmüştür haliyle. Ama hele de anne olmanıza az kalmışken bu durumu düzeltmek için theta healing yöntemini deneyin derim. Online seans alabilirsiniz.

Tamam ama bakın dediğim gibi konu başındada yemeğimi hiç aksatmıyorum hergün yapıyorum ama orası iş zorunluğu var burda temizlik yapmayınca sorun çıkmıyor ki

Araştıracağım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…