Allah rahmet eylesin. Sizin bilinçaltınızdaki kök inanç muhtemelen temiz olursam temizlik yaparsam hasta olur ölürüm.Evet onun hastalığını ve kaybını buna bağlıyorum biraz
Tembel insanın çocuğu olmaz derler şükür arkadaş yırtmış :)))Doğumdan sonra hiç vakit bulamassın.Daha çamaşırlarının ütülenmesi gerektiğini bile bilmiyorsun. Madem dünyaya getireceksiniz hakkını verin anneliğin!
Yok ondan ziyade bak sen kendini yedin bitirdin de noldu kim kıymet bildi biz böyle yalnız kaldık doyamadık birbirimize gibiAllah rahmet eylesin. Sizin bilinçaltınızdaki kök inanç muhtemelen temiz olursam temizlik yaparsam hasta olur ölürüm.
Eğer theta healing diye bir yöntem var bu durumun üstüne eğilirseniz tembelliğin düzeleceğini düşünüyorum.
Ee ağır şartlar altında çalışmışsanız ev işi size ağır gelmemeli. Pislikten rahatsız olmanız lazım ama işte yazılanlar ortadaAldığım madalya ve ödüller çalıştıgım otelleri söylesem şaşıırırsınız ama iş hayatında asla böyle değilim otel şartları çok ağır
Kocanın azmi diyelimTembel insanın çocuğu olmaz derler şükür arkadaş yırtmış :)))
Farklı bi Psikolojideyim farkındayımEe ağır şartlar altında çalışmışsanız ev işi size ağır gelmemeli. Pislikten rahatsız olmanız lazım ama işte yazılanlar ortada
Ev temizliği yapmazsınız bir yere kadar neyse ama çok basit bebek bakım kurallarından bile bihabersiniz ve çok rahatsınız bu konuda asıl şaşılacak şey buYok ondan ziyade bak sen kendini yedin bitirdin de noldu kim kıymet bildi biz böyle yalnız kaldık doyamadık birbirimize gibi
Farklı bi Psikolojideyim farkındayım
Daha 4 aylığız araştırır öğrenirim onlar çok sonraki konular diye okumuyorum unutmamak icinEv temizliği yapmazsınız bir yere kadar neyse ama çok basit bebek bakım kurallarından bile bihabersiniz ve çok rahatsınız bu konuda asıl şaşılacak şey bu
Mutfak işinin içinden çıkabiliyorsanız ev size çok basit gelmeli ben de çalıştım ordan biliyorum. Orda nasıl sorumluluklarınız varsa evde de var aman bugün yemek çıkarmayım diyebildiniz mi otelde hiçTabiki sabah 6 ve akşam 11 shifti dahil otelde çalıştım işimi seviyorum çift shift dahi yapabiliyorum
Böyle diye diye bi bakmışsınız doğum zamanı gelmişDaha 4 aylığız araştırır öğrenirim onlar çok sonraki konular diye okumuyorum unutmamak icin
Onu farazi bir örnek olarak yazdım bir sürü ihtimal var tabi.Annenizin ölümü sizi çok çok üzmüştür haliyle. Ama hele de anne olmanıza az kalmışken bu durumu düzeltmek için theta healing yöntemini deneyin derim. Online seans alabilirsiniz.Yok ondan ziyade bak sen kendini yedin bitirdin de noldu kim kıymet bildi biz böyle yalnız kaldık doyamadık birbirimize gibi
Arkadaş doğurmaya da üşenirBöyle diye diye bi bakmışsınız doğum zamanı gelmiş
Üşengeçliğin ötesinde rahatlık var.Arkadaş doğurmaya da üşenir
Tamam ama bakın dediğim gibi konu başındada yemeğimi hiç aksatmıyorum hergün yapıyorum ama orası iş zorunluğu var burda temizlik yapmayınca sorun çıkmıyor kiMutfak işinin içinden çıkabiliyorsanız ev size çok basit gelmeli ben de çalıştım ordan biliyorum. Orda nasıl sorumluluklarınız varsa evde de var aman bugün yemek çıkarmayım diyebildiniz mi otelde hiç
Sizin adınıza üzüldüm.Valla sen öyle adamı bulmuşsun şükret. Adama da acıdım şimdi. Ben her işe yetişmeye çalışıyorum bebekle. En ufak biyerde toz görse pasaklı diyor
Araştıracağım çok teşekkür ederimOnu farazi bir örnek olarak yazdım bir sürü ihtimal var tabi.Annenizin ölümü sizi çok çok üzmüştür haliyle. Ama hele de anne olmanıza az kalmışken bu durumu düzeltmek için theta healing yöntemini deneyin derim. Online seans alabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?