• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki gündür makinede duran yıkanmış nevresimler

El insaf ya bizde hamile olduk. Tamam öyle aşırı temiz bir insan olduğumu düşünmüyorum ama makinada 5 dk kıyafet bırakamıyorum kokar kırışır yapmayın . Bu tembellik değil . Bebeği kucağınıza aldiginizda napacaksiniz. Hangi ihtiyaçlarını erteleyeceksiniz. Çalışıyoruz ev iş yemek çocuk hepsi bize bakıyor bence ölelim biz..

Bulaşıkları sudan geçirmeyin tabiki kağıt havluyla kirini akıtıp makineye koymanız yeterli tabi o kadar bekletmemek şartıyla. Kuraklık kapıda malum.
Ama benim dikkatimi annem çok titiz demeniz çekti. Acaba bilinçaltında annenize tepki olarak bu şekilde davranıyor olabilir misiniz?Sanki böyle de yaşanıyor işte gibi düşünceler var sizde.

Bulaşıkları sudan geçirmeyin tabiki kağıt havluyla kirini akıtıp makineye koymanız yeterli tabi o kadar bekletmemek şartıyla. Kuraklık kapıda malum.
Ama benim dikkatimi annem çok titiz demeniz çekti. Acaba bilinçaltında annenize tepki olarak bu şekilde davranıyor olabilir misiniz?Sanki böyle de yaşanıyor işte gibi düşünceler var sizde.
Evet onun hastalığını ve kaybını buna bağlıyorum biraz

Konu sahibi bebek neredeyse her beslenme sonrası kusar durmadan sıvı halde kqka yapar oda çoğunluk sırtına kadar çıkar bunlardan mütevellti de bebekler genelde her gün bilemedin gün aşırı yıkanır. Koltuğa kusar halıya kusar parkeye kusar yam altını açarsın bi anda kakayı yapar ve o korunma örtüsü falan hak getire bi işe yaramaz. Sen daha rutinine aşışmazsan bu ekstrem durumlarla nasıl başa çıkacaksın. Nasıl çocuk bakımını bu kadar hafife alırsın pess

Siz

tembellikten konu açarkende söyledim ya kitap okumak istiyorum ama olmuyor diye
Okumak, dinlemek bilgi edinmek zorundasıniz ama. Bu şakaya gelecek birşey değil ki.

Telefon elinizde burayı okuyucaginiza bebek bakımıyla ilgili yazılar okuyun, videolar dinleyin, bir efor sarf etmeniz gerekmiyor bunun için mesela.

Nasıl aşçılık yaptınız anlamadım ben kafede aşçılık yaptım sürekli hareket halinde olmak koordineli bir şekilde etrafı toplamak ve sunum yapmak zorundasınız bunları yapabiliyor muydunuz
Tabiki sabah 6 ve akşam 11 shifti dahil otelde çalıştım işimi seviyorum çift shift dahi yapabiliyorum

Back