- 5 Mayıs 2020
- 13.353
- En iyi cevaplar
- 1
- 41.115
- 548
Nerde çalışıyosunuz söyleyin de yanlışlıkla gelmeyelimyok ben aşçıyım meslek olarak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde çalışıyosunuz söyleyin de yanlışlıkla gelmeyelimyok ben aşçıyım meslek olarak
Neyden vakit bulamıyorsunuz?İşte çok kitap aldım ama vakit bulamıyorum
Basın sağolsun kusura bakma merak ettim anneler eleştirir böyle şeyleri ondan sordum.kaynana yok mu peki o ne diyorAnnem vefat etti
Konuyu dalga amaçlı açtınız o zaman. Kendi evinizde aşçı olarak kalın lütfen..yok ben aşçıyım meslek olarak
tembellikten konu açarkende söyledim ya kitap okumak istiyorum ama olmuyor diyeNeyden vakit bulamıyorsunuz?
Üsenmekten bulamıyor benceNeyden vakit bulamıyorsunuz?
İnterneti kapatınİşte çok kitap aldım ama vakit bulamıyorum
Sağolun yok normal bi soru zaten,anlıyorum O beni çok seviyorBasın sağolsun kusura bakma merak ettim anneler eleştirir böyle şeyleri ondan sordum.kaynana yok mu peki o ne diyor
Evet onun hastalığını ve kaybını buna bağlıyorum birazBulaşıkları sudan geçirmeyin tabiki kağıt havluyla kirini akıtıp makineye koymanız yeterli tabi o kadar bekletmemek şartıyla. Kuraklık kapıda malum.
Ama benim dikkatimi annem çok titiz demeniz çekti. Acaba bilinçaltında annenize tepki olarak bu şekilde davranıyor olabilir misiniz?Sanki böyle de yaşanıyor işte gibi düşünceler var sizde.
Neye vakit bulamıyorsunuz hiçbir iş yapmadan. Koltuktan koltuğa geçerken sanırım vaktiniz kalmıyorİşte çok kitap aldım ama vakit bulamıyorum
Hayır bunun eğitimini aldım ama çalışmıyorumKonuyu dalga amaçlı açtınız o zaman. Kendi evinizde aşçı olarak kalın lütfen..
Okumak, dinlemek bilgi edinmek zorundasıniz ama. Bu şakaya gelecek birşey değil ki.Siz
tembellikten konu açarkende söyledim ya kitap okumak istiyorum ama olmuyor diye
Doğru kararHayır bunun eğitimini aldım ama çalışmıyorum
Tabiki sabah 6 ve akşam 11 shifti dahil otelde çalıştım işimi seviyorum çift shift dahi yapabiliyorumNasıl aşçılık yaptınız anlamadım ben kafede aşçılık yaptım sürekli hareket halinde olmak koordineli bir şekilde etrafı toplamak ve sunum yapmak zorundasınız bunları yapabiliyor muydunuz
Aldığım madalya ve ödüller çalıştıgım otelleri söylesem şaşıırırsınız ama iş hayatında asla böyle değilim otel şartları çok ağırDoğru karar![]()