Nasıl unutuyorsunuzYani bazen yıkıyorum bezense aman çalıştırrım zaten kurumaz hemen deyip direk koyup unutuyorum yani haftada bir oluyor böyle
Bilmem normaldi bi sene öncesine kadatTembellik değilde halsizlik olmasın sizinki kan değerleriniz nasıl
Evet yedek çok tabak bardağım var ihtiyaç olmuyor iki kişiyiz cünküNasıl unutuyorsunuz
Bir hafta makine de mi bekliyor bulaşıklar kirli halde?
Neyse gideyim ben daha fazla şaşırmadan.
Elinden geldiği kadar oluyor ama oda yoruluyor işteEşiniz yardım etse bari size o ne düşünüyor bu konu hakkında
Komşumuz bıraktı karısını en son 2 de çocuğu var. Adam işten gelince haftasonları falan temizlik yapardı eşi yapmayıncaBacım ben sana tembellikten daha tehlikeli bişey söylim kocanı kaybedersin bir idare eder iki idare eder ağzını açar huzurun bozulur erkekler dikkat eder böyle şeylere bebeğin olmadan SEn kendini toparla yavaş yavaş başla 6.aydan sonra istesende çok yapamassın ağırlaşırsın
Bilemedim garip bir durum. Ben de tembelimdir yani ama bu daha extrem geldi banaBence de.. Ama anormal üstü durum. Yaş 26 ama yorumlar 62 yaşa ait gibi
Bende duymuştum öyle birini o yüzden örnek verdim benimde çevremde vardı beraber yapsınlar en güzeli birlikten kuvvet doğar bide çocuk yokken durum böyleyse çocuk olunca düşünemiyorumKomşumuz bıraktı karısını en son 2 de çocuğu var. Adam işten gelince haftasonları falan temizlik yapardı eşi yapmayınca
Komşumuz bıraktı karısını en son 2 de çocuğu var. Adam işten gelince haftasonları falan temizlik yapardı eşi yapmayınca
Eşim makinenin içindeki temiz mi kirlimi bilmiyor ki He as desem asar o ayrı ama.büyüdü dağ oldu zatenArkadaşım 2 gun yıkanmış sey makinanın icinde durur mu hiç? Kokar zaten tekrar yıkanması lazim artik. Hadi sen yıkadın asmadın eşin neden asmıyor? Insan dönem dönem böyle seyler yaşayabilir ama esinin yardim etmesi lazım. Kalk toparlan olmaz böyle saldıkça daha cok salarsın gitgide gözünde buyur işler
Bir hafta da kokar o kirliler makine de ve temiz de yıkamaz siz sudan geçirmeden koyduğunuz için.Evet yedek çok tabak bardağım var ihtiyaç olmuyor iki kişiyiz cünkü
Ev bu gidişle o çöp ev olcak ve gerek kalmıcak gibi bi an önce silkelenmem lazım belki eşim baskıcı ve kırıcı olsa daha çok hırslanıcamMasumlar Apt da ki çöp eve götürün kirlileri dicem de oraya kadar kim gitçek dersin
Yok bomboş o koltuktan o koltuğa yuvarlanıyorum resmenBen de aşırı tembelim şimdi baya düzeldim. Cilt bakımı vs severdim zaten. Bir de ben çalıştım genelde işten yorgun argin gelince yemek dışında pek bir şey de yapmak ıstemiyor insan. Ama sizinki farklı bir şey. Gün içinde acayip boş geçiyor vaktiniz gibi geldi. Yani yapılan hiçbir şey yok. Hobi de yok sanırım. Eşiniz için de zor bir durum.
Evet yıkanmıyor cünkü Onu da eşim su içmek için bardak aldıgında lekeli gördüğünde söylemişti bak dikkat et bunlara Ben neysede misafir Geldiğinde mahcup olursun demiştiBir hafta da kokar o kirliler makine de ve temiz de yıkamaz siz sudan geçirmeden koyduğunuz için.
Banyonuz, tuvaletiniz ne durumdadır düşünmek bile istemiyorumgittim bu sefer kesin olarak.
Ben de tabakları sudan geçirmem sadece çöpe sıyırırım. Doğrusu bu değil miydi? Reklamlarda bile söz verdirtiyolarTabakları sudan geçirmeden mi makineye koyuyorsunuz?
Nasıl yeşil küf oluyor, ne kadar süre acmiyorsunuz makineyi?
Tuşa basmakta mi zor geliyor?
Böyle okuyorum her mesajınızı.
Keşke kendinize çeki düzen vermeden çocuk düşünmeseymissiniz, çünkü çok uç yazdıginiz şeyler.
Yok haftalık yıkıyorum benBen de tabakları sudan geçirmem sadece çöpe sıyırırım. Doğrusu bu değil miydi? Reklamlarda bile söz verdirtiyolar
Konu sahibi heralde günlük yıkamıyor yoksa nasıl küf olsun hemen
Bence bir doktora görünün. Bir şeyler yazmak istiyorum ama ağır olmasından korktuğum için yazmıyorum. Keşke bebek yapmadan önce düşündeydiniz bi cozseydiniz. Bebeği de 15 gün yıkamadan tutarsınız falan.Yok bomboş o koltuktan o koltuğa yuvarlanıyorum resmen
Tuşa basmaya da üşenme bari, yarım yük yap yıka en geç 2 günde bir sen deYok haftalık yıkıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?