Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hep yaprak dökümü izliyorum işte iş yaparken azonce dediğim gibi Leyla’nın paltolu haline döndüm amabende temiz ev seven ama temizlik yapmayı sevmeyenlerdenim.bende çocuk olduğu için mecburiyetten yapıyorum. tembellik başa bela birşey ya .çok isterdim böyle zevkle temizlik yapan bir kadın olmayı.
mesela ne zaman temizliğim bitsin kahve içeyim desem hiç o kahveye sıra gelmez ya temizlik yetişmez fırsat bulamam
ben de iş yapmaya başlamadan önce içerim kahvemi başlarım .
mutfak işlerini telefondan dizi açıp yaparım çamaşır katlarkende dizi açarım zaman geçer.
çamaşırları makinede bekletme gibi lüksüm yok yoksa işin içinden çıkılmaz. siz de sizi harekete geçirecek birşey bulun kimi hareketli müzik dinler kimi sakız çiğner.
mesela şimdi yaprak dökümü açtim mutfağa giriştim
neyse ağzımızın tadı bozulmasın ben kaçayım![]()
Bulaşık makinesine koyuyorum ortada durmasın diye ama yıkamayınca makinede yeşil küf oluyo tabaklarPsikolojik olarak kabul etmişsiniz tembelim vs. Siz dışarı çıkıp yürüyüş de yapmıyorsunuzdur. Yazdıklarınızı okudukça kalkıp evi temizleyesim geliyormutfağı yemek yedikten sonra hemen toplayın akşamdan sabaha iş kalmazsa o güne uyanmak çok keyifli tavsiye ederim
Hep bunu yapıyorumMakinayı tekrar başlat .sermeye vaktin olur biraz daha üşenirsin![]()
Yok hayır yapmıcaksam zaten gene yapmam bu bana zarar verir sadece farkındaym bununBir de bir şey farkettim yani tamamen bana öyle gelmiş de olabilir burda size tüyolar verildikçe ama şöyle ama böyle diyorsunuz sanki motivasyondan çok "ya boşver böyle de normal, ne gerek var yapma" gibi şeyler duymak istiyorsunuz
Aslında bu nasıl anlaşılır bi problemim dert ettiğim bişey de yokDepresyonda olabilir misiniz
Tabakları sudan geçirmeden mi makineye koyuyorsunuz?Bulaşık makinesine koyuyorum ortada durmasın diye ama yıkamayınca makinede yeşil küf oluyo tabaklar
o mesajınızı görmeden yazmıştım işte tembellik kardeşliğiBende hep yaprak dökümü izliyorum işte iş yaparken azonce dediğim gibi Leyla’nın paltolu haline döndüm ama
Yani bazen yıkıyorum bezense aman çalıştırrım zaten kurumaz hemen deyip direk koyup unutuyorum yani haftada bir oluyor böyleTabakları sudan geçirmeden mi makineye koyuyorsunuz?
Nasıl yeşil küf oluyor, ne kadar süre acmiyorsunuz makineyi?
Tuşa basmakta mi zor geliyor?
Böyle okuyorum her mesajınızı.
Keşke kendinize çeki düzen vermeden çocuk düşünmeseymissiniz, çünkü çok uç yazdıginiz şeyler.
Yok artıkBulaşık makinesine koyuyorum ortada durmasın diye ama yıkamayınca makinede yeşil küf oluyo tabaklar
Çabalıcammmo mesajınızı görmeden yazmıştım işte tembellik kardeşliği
hadi yarın doparlan bıragma
kendini
iç kahveni başla
Bence de.. Ama anormal üstü durum. Yaş 26 ama yorumlar 62 yaşa ait gibiBir de bir şey farkettim yani tamamen bana öyle gelmiş de olabilir burda size tüyolar verildikçe ama şöyle ama böyle diyorsunuz sanki motivasyondan çok "ya boşver böyle de normal, ne gerek var yapma" gibi şeyler duymak istiyorsunuz
Annem temizlik hastasıydı bilmem bilirmisiinz bu eski Isparta halıları vardır Ocak ayında onları banyoda yıkar sobada kurtmakla uğrasırdı saçaklarını tek tek çamaşır suyuyla yıkardı ama keza kronik hastalığı vardı bunları yaparken benim derslerime odaklı olmamı istediği için sen oku derdi iş yaptırmazdıAilenizin evi nasildi temiz mi? Hic mi temizlik yapmadiniz evlenmeden
Genel bir isteksizlik söz konusu gibi , depresyon belirtileri de isteksizlik, devamli uyuma isteği vs tabi psikolog degilim bilemem ama bir arkadasimda sizin gibiydi depresyon teşhisi konmuştu. Yillarca artarak devam etti onun durumu malesef ağır depresyon yaşıyormuş. Sonuç olarak depresyonda olmasanız bile belli ki sizin bile farkında olmadıgınız bir probleminiz var bana kalırsa psikiyatri veya bir psikologla gorusmelisiniz.Aslında bu nasıl anlaşılır bi problemim dert ettiğim bişey de yok
Bacım ben sana tembellikten daha tehlikeli bişey söylim kocanı kaybedersin bir idare eder iki idare eder ağzını açar huzurun bozulur erkekler dikkat eder böyle şeylere bebeğin olmadan SEn kendini toparla yavaş yavaş başla 6.aydan sonra istesende çok yapamassın ağırlaşırsınYok yemiyoruz zaten hatta eşim üzerinden okadar zaman geçince Aa sen pastamı yaptın Çıkarsana ortaya böyle görmeyince yemek aklıma gelmiyo diyo bende dedim yok o eski 15 gün önceki olan