Yaprak dokumu izliyorum hep iş yapcaksam ama iyice Leyla’nın pembe paltolu haline döndüm
Olmuyo hastaBi silkelenip kendinize gelin aşırı rahatsınız galiba. İşte ev işi her gün olan bir şey bir gün yapmazsanız ertesi güne daha fazla iş çıkar. Temizlik candır hele ki şu korona zamanı en çok dikkat etmeniz gerekir. Hamileliğiniz daha da ilerlemeden başlayın bir odadan.Ya da Bi kadın tutun baştan sona bi yapsın sonrasını siz düzenli şekilde her gün yapın o zaman işiniz azalır. Çocuk doğduktan sonra bu şekilde devam ederseniz hasta edersiniz çocuğu da Allah korusun. Eşiniz iyi sabrediyor ama yeni evlisiniz diye ses etmiyor bence sonra derse ağırınıza gitmesin
Doğru da şu pandemide hamileyken eve birini çağırmak nekadar olur bilemedimEvinize temizlikçi alma imkanınız yok mu en azından bir düzen oturtana kadar. Ayrıca çok eşya çok toz çok kalabalık demek emin olun. Bebek olduktan sonra bebeğin huyuna suyuna göre iş yükü artabiliyor. Benim kızım bana yapışık, diş çıkartıyor çok huysuz. Ama emekledigi ve her bulduğu şeyi ağzına götürdüğü için sürekli temizlik yapmam gerekiyor. Bebek olmadan bı rutine bağlayın bence hayatınızı.
Kaç yaşındasın merak ettim :)Bide şey var mesela Çelik tencereler su lekesi ve kullanmaktan kararıyor ya mesela öyle durunca hiç yemek pişireyim gelmiyor ama tencere çok hangisinden başlıcam da hepsini tellicem diyip bırakıyorum
Benimkide öyle arada laf söylüyor yada tozlu yerleri ıslak mendille silip bana gösteriyorOlmuyo hastatozdan alerji olabilir belki ama bizde o da olmadı. Survivor oldu yavrucum
Konu sahibinin eşi ne diyo bilmiyorum da benimki arada söyleniyor kalk yap o zaman diyorumher allahın günü çamaşır, kurutma ve bulaşık makinesi çalışıyor yıldım ya. Robot süpürge sürekli mesaide. Sonra akşam bi bakıyorum ee her şey aynı
Canım 15 günlük pastanın dolapta ne işi var 2 gün içinde yedin yedin yoksa çöp sütlü ürün beklemez zehirlenirsin mazallah dök at bulaşık makinesine yerleştir ben 8 aylık hamileyim bide riskli gebeyim bu kadar yapmıyorum bi silkelen kendine gel ben senin bu durumunun psikolojik olduğunu düşünüyorum depresyonda olabilir misin? Çünkü depresyonda olan insanların bu tür davranışları olur yanlış anlamadın insYa işte öylede tek bişeyle bitmiyoki mesela 15 gün önce bi misafir geldi pasta yapmıştım bitmedi dolapta kurudu kaldı e borcamda çikolatalı bide nasıl çıkar onlar
26Kaç yaşındasın merak ettim :)
Evinize misafir alabilmeyi göze alıyorsanız temizlik için yardım da alın bence. Bir de gerçekten eşya yükünuz fazlaysa bunu azaltın. Bunun için nette videolar var inanılmaz motive ediyor.Doğru da şu pandemide hamileyken eve birini çağırmak nekadar olur bilemedimay kendime gülesin geliyor çağırmasamda bu pasaklılıkla zaten korona olursun diyenler olacaktır muhtemlen
Yok yemiyoruz zaten hatta eşim üzerinden okadar zaman geçince Aa sen pastamı yaptın Çıkarsana ortaya böyle görmeyince yemek aklıma gelmiyo diyo bende dedim yok o eski 15 gün önceki olanCanım 15 günlük pastanın dolapta ne işi var 2 gün içinde yedin yedin yoksa çöp sütlü ürün beklemez zehirlenirsin mazallah dök at bulaşık makinesine yerleştir ben 8 aylık hamileyim bide riskli gebeyim bu kadar yapmıyorum bi silkelen kendine gel ben senin bu durumunun psikolojik olduğunu düşünüyorum depresyonda olabilir misin? Çünkü depresyonda olan insanların bu tür davranışları olur yanlış anlamadın ins
Çok değil aslında ama işte tembel insana herşey ağır geliyoEvinize misafir alabilmeyi göze alıyorsanız temizlik için yardım da alın bence. Bir de gerçekten eşya yükünuz fazlaysa bunu azaltın. Bunun için nette videolar var inanılmaz motive ediyor.
Yok oydar ya zenginlikle de oluyo selenaya gerek yokSu doldur içine bacım. Ben sizi anladım siz her yer temiz olsun istiyorsunuz ama kılınızı kıpırdatmak istemiyorsunuz. O anca sihirle olur onu da selena gelemez kadın daha yeni doğurdu
Yok oydar ya zenginlikle de oluyo selenaya gerek yok
Valla ben kendimi dağınık ve tembel sanardım okudukça halime şükretmeye başladım iyi ki açtınız konuyu Allah razı olsunevet sanırım hem temiz olsun hem yorulmiyim
Bide şey var mesela Çelik tencereler su lekesi ve kullanmaktan kararıyor ya mesela öyle durunca hiç yemek pişireyim gelmiyor ama tencere çok hangisinden başlıcam da hepsini tellicem diyip bırakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?