İki gündür makinede duran yıkanmış nevresimler

Bayılmıyor bu duruma tabi oda tertemiz bi ev düzen ister ama sevdiği için idare etmek zorunda kalıyo gibi mesela bişey getiriyo ben onu ordan kaldırmassam tamam 1 ay o arda kalır şimdi oluyo
Valla sen öyle adamı bulmuşsun şükret. Adama da acıdım şimdi. Ben her işe yetişmeye çalışıyorum bebekle. En ufak biyerde toz görse pasaklı diyor

Mantıklıymış aslında ama ben seviyorum içimden gelmiyo mesela fısfıs heryeri köpük yapıyorlar ya sonra miss gibi bide Oda kokusu en son hep öyle istiyorum ama yok içim ölmüş

Valla sen öyle adamı bulmuşsun şükret. Adama da acıdım şimdi. Ben her işe yetişmeye çalışıyorum bebekle. En ufak biyerde toz görse pasaklı diyor
Robot süpürge aldırdım ama o bile tek işe yaramıyor eşim artık tozlar için de bi robot şart diyor artık robottan kastı neyse

Ahanda aynı ben. Gecenin bu saatinde kalktım banyo sildim evi toparladım. Ödül olarakta telefonu aldım elime. Aynı senin gibiyim. Bi misafir gelince ya da geleceğini söyleyince 3 gün toparlama ve temizlik için koşturmam gerekiyor. kızım olduktan sonra temizlik konusunda toparlandım biraz. Emekleme dönemi falan, hergün süpürüp siliyodum evi (kedim var çünkü, tüy olur falan diye). Sonra yine saldım. Sadece kızımla oynayıp o yatınca gece yarılarına kadar kitap okuyorum ya da film izliyorum. Yine başlıyorum toparlamaya sizde yavaş yavaş başlayın. Kendinize ödül verin mesela evi yıkayıp temizleyip kahve içmek çok keyif veriyor bana. Ve inanın çooook rahat oluyor insanın içi. Bi misafir gelince sadece ikramlık düşünmek çok daha rahat.

Sormayın ben tüm günü ödülle geçiriyorum sanırım

Aa bu ben :)
Bir süre planlı programlı gidiyorum sonra yine aynı.

Öncelikle erken kalkmalısın, erken yatmalısın.
İkincisi telefon tv tablet çok zaman yiyor hrr şeyi ertelemeye sebep oluyor
Üçüncüsü hastalık olmasa sık sık misafir çağır derdim. Çünkü benim evin en temiz olduğu zaman misafir geleceği zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…