- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
Valla sen öyle adamı bulmuşsun şükret. Adama da acıdım şimdi. Ben her işe yetişmeye çalışıyorum bebekle. En ufak biyerde toz görse pasaklı diyorBayılmıyor bu duruma tabioda tertemiz bi ev düzen ister ama sevdiği için idare etmek zorunda kalıyo gibi mesela bişey getiriyo ben onu ordan kaldırmassam tamam 1 ay o arda kalır şimdi oluyo
Mantıklıymış aslında ama ben seviyorum içimden gelmiyo mesela fısfıs heryeri köpük yapıyorlar ya sonra miss gibi bide Oda kokusu en son hep öyle istiyorum ama yok içim ölmüşBen de ev işi yapmayı hiç sevmem zoraki yaparım. Bölüm bölüm yapıyorum kendimi sıkmadan. Temizlik düzen videoları izliyorum ya da bir saat iş yapıcam sonra sevdiğim ne varsa onu yapıcam diye kendime söz veriyorum biraz oyun haline getiriyorum. Ay çok sayko ama bazen kendimi bi yarışmada hayal edip en az sürede o işi bitirmeye çalışıyorumgibi yöntemlerim var
İçinizden gelmiyorsa yeteri kadar sevmiyorsunuz demektirMantıklıymış aslında ama ben seviyorum içimden gelmiyo mesela fısfıs heryeri köpük yapıyorlar ya sonra miss gibi bide Oda kokusu en son hep öyle istiyorum ama yok içim ölmüş
Robot süpürge aldırdım ama o bile tek işe yaramıyor eşim artık tozlar için de bi robot şart diyorValla sen öyle adamı bulmuşsun şükret. Adama da acıdım şimdi. Ben her işe yetişmeye çalışıyorum bebekle. En ufak biyerde toz görse pasaklı diyor
Kendimi avutuyorum galibaİçinizden gelmiyorsa yeteri kadar sevmiyorsunuz demektir
sanırım bir yerden başlamak lazım diyorRobot süpürge aldırdım ama o bile tek işe yaramıyor eşim artık tozlar için de bi robot şart diyorartık robottan kastı neyse
Sormayın ben tüm günü ödülle geçiriyorum sanırımAhanda aynı ben. Gecenin bu saatinde kalktım banyo sildim evi toparladım. Ödül olarakta telefonu aldım elime. Aynı senin gibiyim. Bi misafir gelince ya da geleceğini söyleyince 3 gün toparlama ve temizlik için koşturmam gerekiyor. kızım olduktan sonra temizlik konusunda toparlandım biraz. Emekleme dönemi falan, hergün süpürüp siliyodum evi (kedim var çünkü, tüy olur falan diye). Sonra yine saldım. Sadece kızımla oynayıp o yatınca gece yarılarına kadar kitap okuyorum ya da film izliyorum. Yine başlıyorum toparlamaya sizde yavaş yavaş başlayın. Kendinize ödül verin mesela evi yıkayıp temizleyip kahve içmek çok keyif veriyor bana. Ve inanın çooook rahat oluyor insanın içi. Bi misafir gelince sadece ikramlık düşünmek çok daha rahat.
Yarın evi temizlemem lazım mesela birlikte yapalım bana katılın ne kadar yapsanız kardırSormayın ben tüm günü ödülle geçiriyorum sanırım
Banyo kireç içinde insanın yıkanası gelmiyorSen anlattıkça bana fenalık geldi yahu :)
Ne yapmalıyım mesela evleneli bi buçuk sene oldu bikere camları sildim yağmur yağıyor artık diye bıraktımYarın evi temizlemem lazım mesela birlikte yapalım bana katılın ne kadar yapsanız kardır
Peki artık biyerden başlamayı düşünmüyo musunBanyo kireç içinde insanın yıkanası gelmiyordaha neler neler ama güldğüme bakmayın ağlanacak halim var
Yumuşatıcı koymasaydım daha iyi mi sonuç alabilirdim ama bende ki üşengeclikle kim fasulye koycak orauaO nevresimler artık filizlenmiştir artık orda yalnız
Ohh tam fasulye yetiştirmelik
Ya öyle büyük şeyler değil normal rutin toz alma varsa dağınıklık düzeltme gibi basit ama etkisi göze görünür şeylerle başlayınNe yapmalıyım mesela evleneli bi buçuk sene oldu bikere camları sildim yağmur yağıyor artık diye bıraktım
Anlattığına göre bi odayı bi haftada anca temizlersin zaten :)) oda oda ilerleNe yapmalıyım mesela evleneli bi buçuk sene oldu bikere camları sildim yağmur yağıyor artık diye bıraktım
Aa bu ben :)İyi akşamlar hanımlar
Ben çok çok çok tembel hissediyorum kendimi hamileyim 4 aylık gece saat 3 gibi yatıp öğlen 1 gibi kalkıyorum ama hiç iş yapmıyorum kirli sepetim dolu çamaşır makinesinin içinde iki gündür yıkanmış nevresimler asılmayı bekliyobinbir hevesle yaptıgım bir oda var kitaplığım var fakat o odaya hiç girmiyorum dağınıklık ve toz içinde öylece duruyor gün içinde bi yemeği aksatmıyorum onu yapıyorum onun dışında ne düzen var ne bişey . Hani kendimle ilgilenen biri olsamda bunları aksatsam neyse günlük rutin cilt temizliğimi dahi yapmıyorum hep birsürü şey okumak bilgi sahibi olmak bebek vs kitaplar yada genel olarak ama nerde sadece istiyorum okadar dışarı zaten hiç çıkmıyorum neden böyleyim kemdimdem soğuyorum herkes gibi planlı düzenli olmak istiyorum ama sadece lafta nasıl kendime ceki düzen verebilirim.Evime biri geleceği zaman elim ayağıma karışıyo çünkü o görüntü ve dağınıklıktan çok rahatsız oluyorum insanlar öyle görmesin istiyorum ama bunu isteyen insanım kılını kıpırdatmamasını anlayamıyorum (Hamilelik değil genel olarak böyleyim rahat bi hamilelik geçiriyorum)
Düşünüyorumda yaptıgımda bitmiyor ki hergün gene toz hergün gene çamaşır bir günlük olay değilkiPeki artık biyerden başlamayı düşünmüyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?