• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki gündür makinede duran yıkanmış nevresimler

Aa bu ben :)
Bir süre planlı programlı gidiyorum sonra yine aynı.

Öncelikle erken kalkmalısın, erken yatmalısın.
İkincisi telefon tv tablet çok zaman yiyor hrr şeyi ertelemeye sebep oluyor
Üçüncüsü hastalık olmasa sık sık misafir çağır derdim. Çünkü benim evin en temiz olduğu zaman misafir geleceği zaman :KK70:
Hiç sormaaaa aynen benimde öyle misafir geleceği zaman ölüyorum yorgunluktan bel ağrısndan onlarla vakit geçirirken zor oturuyorum ama misafir olmadığında tüm gün tüm gece tel elimde

Düşünüyorumda yaptıgımda bitmiyor ki hergün gene toz hergün gene çamaşır bir günlük olay değilki
Düzgün temizlenmezse her gün toz olur. Temizlik bi kere yaptım bitti işi değil ki en azından haftada bir kere süpürüp silme toz alma rutin olmalı. Evi toparlama her gün olmalı.

Paralar beni 😂bu ev ne diye
Bide şey var mesela Çelik tencereler su lekesi ve kullanmaktan kararıyor ya mesela öyle durunca hiç yemek pişireyim gelmiyor ama tencere çok hangisinden başlıcam da hepsini tellicem diyip bırakıyorum

Düşünüyorumda yaptıgımda bitmiyor ki hergün gene toz hergün gene çamaşır bir günlük olay değilki
Nalet olsun ev işlerine.
Ben bıktım valla yemek yapmak hele bana zulüm. Toz falan genelde almıyorum (kurutma makinesinden sonra toz çok azaldı yoksa al mutlaka) bir de toz olacak çoğu şeyi evde tutmuyorum. Biblodur süstür tablodur yok.
Camları senede 3 kere içeriden silerim heralde.
Yerleri sprey mop aldım o kolayıma geliyor. Robot süpürge süpürüyor ben mop yapıyorum

Nalet olsun ev işlerine.
Ben bıktım valla yemek yapmak hele bana zulüm. Toz falan genelde almıyorum (kurutma makinesinden sonra toz çok azaldı yoksa al mutlaka) bir de toz olacak çoğu şeyi evde tutmuyorum. Biblodur süstür tablodur yok.
Yerleri sprey mop aldım o kolayıma geliyor. Robot süpürge süpürüyor ben mop yapıyorum
Ben hiç sevmem tablo biblo süs ıvır zıvır. Eşim alır çok sever 🤦🏻‍♀️ saçma sapan şeyler

Hamileliğimde ev taşıdım temizledim kızımı ehledim evin işini pehledim. Ev işi nankör zaten bitmez bitmezde ufak ufak yapacaksın sana zaten hareket lazım asla linç etmem seni bu konuda ama dağınıklık da bir yere kadar onun harici gelecek biri içinde asla ve asla temizlik yapmam. Olduğun kişi dağınıksa bırak öyle görsünler niye tabiri caizse çok temizim ayağına bürünüyorsun? Sen zaten hamilesin yapabildiğin noktaya kadar yapabilirsin keza bebiş olunca da. Ama tertip şart arkadaş 🤔

Nalet olsun ev işlerine.
Ay sen aynı bensin ya o kurutma olayı çok mantıklı xübkü kuruyan çamaşırları katlarken 3 4 gün ipte durduğu için toz oluyor hep katlarken ev toz içinde kalıyor bende katlamıyorum yığıyorum bi kenara isteyen ihtiyacını alıp giyiyo

Hamileliğimde ev taşıdım temizledim kızımı ehledim evin işini pehledim. Ev işi nankör zaten bitmez bitmezde ufak ufak yapacaksın sana zaten hareket lazım asla linç etmem seni bu konuda ama dağınıklık da bir yere kadar onun harici gelecek biri içinde asla ve asla temizlik yapmam. Olduğun kişi dağınıksa bırak öyle görsünler niye tabiri caizse çok temizim ayağına bürünüyorsun? Sen zaten hamilesin yapabildiğin noktaya kadar yapabilirsin keza bebiş olunca da. Ama tertip şart arkadaş 🤔
Ne güzel yazmışsın 👏🥰

Besmele çekin bi yerden başlayın.

Biri yazmıştı çok doğru demiş eşinizle bi haftasonu yapın temiz evin bi daha bu duruma gelmemesi için uğraşın.

Telefon bağımlılığı var muhtemelen işlerinizi yaparken telden bişeyler açın dinleyin. Bilimsel olarak kanıtlanmış bişey dağınıklık ve temiz olmaması insanı mutsuz ediyor.

Besmele çekin bi yerden başlayın.

Biri yazmıştı çok doğru demiş eşinizle bi haftasonu yapın temiz evin bi daha bu duruma gelmemesi için uğraşın.

Telefon bağımlılığı var muhtemelen işlerinizi yaparken telden bişeyler açın dinleyin. Bilimsel olarak kanıtlanmış bişey dağınıklık ve temiz olmaması insanı mutsuz ediyor.
Yaprak dokumu izliyorum hep iş yapcaksam ama iyice Leyla’nın pembe paltolu haline döndüm

Gözüm seğirdi. Makinedeki nevresimler gibi buruşup koktu içim şöyan.

Ne yapayım demişsiniz ayağa kalkın yahu. İçiniz de mi şişmiyor bu tembellikle. Ne yapıyorsunuz tüm gündüz kuşağı programlarını izleyip, instagram'da hikayelere mi bakıyorsunuz? Geçmez vakit yahu.

Biz ne önersek havada kalacak gibi hissediyorum ama bi kere 1de uyanmayın. Gün bitince uyanıyorsunuz o saatten sonra insanın bir şey yapası gelmez zaten. En azından 11de uyanın. Uyanır uyanmaz kumanda ya da telefonu alıp koltuğa yayılmayın. İkisini de ulaşamayacağınız bir yere kaldırın. Sonrası gelir zaten. Sıkılacak ve mecburen yapacaksınız işleri.

Bende senin gibiydim benim problemim çamaşırdı eşime yıkanan çamaşırları astırma işini verdim bende kurur kurumaz direk katlayıp kaldırıyorum yoksa evde çamaşırdan geçilmiyo şuan asla biriktirmiyorum psikolojimi bozuyo :))))

Bi silkelenip kendinize gelin aşırı rahatsınız galiba. İşte ev işi her gün olan bir şey bir gün yapmazsanız ertesi güne daha fazla iş çıkar. Temizlik candır hele ki şu korona zamanı en çok dikkat etmeniz gerekir. Hamileliğiniz daha da ilerlemeden başlayın bir odadan.Ya da Bi kadın tutun baştan sona bi yapsın sonrasını siz düzenli şekilde her gün yapın o zaman işiniz azalır. Çocuk doğduktan sonra bu şekilde devam ederseniz hasta edersiniz çocuğu da Allah korusun. Eşiniz iyi sabrediyor ama yeni evlisiniz diye ses etmiyor bence sonra derse ağırınıza gitmesin

Ay sen aynı bensin ya o kurutma olayı çok mantıklı xübkü kuruyan çamaşırları katlarken 3 4 gün ipte durduğu için toz oluyor hep katlarken ev toz içinde kalıyor bende katlamıyorum yığıyorum bi kenara isteyen ihtiyacını alıp giyiyo
Valla kurutma makinesinden çıkınca da bazen üşenip sepete öyle tıkıştırıyorum. Üşengeçlikte bi son yok ki :D

Bende senin gibiydim benim problemim çamaşırdı eşime yıkanan çamaşırları astırma işini verdim bende kurur kurumaz direk katlayıp kaldırıyorum yoksa evde çamaşırdan geçilmiyo şuan asla biriktirmiyorum psikolojimi bozuyo :))))
Ya işte öylede tek bişeyle bitmiyoki mesela 15 gün önce bi misafir geldi pasta yapmıştım bitmedi dolapta kurudu kaldı e borcamda çikolatalı bide nasıl çıkar onlar 😏

Evinize temizlikçi alma imkanınız yok mu en azından bir düzen oturtana kadar. Ayrıca çok eşya çok toz çok kalabalık demek emin olun. Bebek olduktan sonra bebeğin huyuna suyuna göre iş yükü artabiliyor. Benim kızım bana yapışık, diş çıkartıyor çok huysuz. Ama emekledigi ve her bulduğu şeyi ağzına götürdüğü için sürekli temizlik yapmam gerekiyor. Bebek olmadan bı rutine bağlayın bence hayatınızı.

Ya işte öylede tek bişeyle bitmiyoki mesela 15 gün önce bi misafir geldi pasta yapmıştım bitmedi dolapta kurudu kaldı e borcamda çikolatalı bide nasıl çıkar onlar 😏
Su doldur içine bacım. Ben sizi anladım siz her yer temiz olsun istiyorsunuz ama kılınızı kıpırdatmak istemiyorsunuz. O anca sihirle olur onu da selena gelemez kadın daha yeni doğurdu 😅😅

Back