İki gündür makinede duran yıkanmış nevresimler

B12 vitamini eksik olabilir ben doğum yaptıktan sonra çok üşenmeye başlamıştım hiçbir iş yapasım gelmiyordu, vitamin takviyesi aldım düzeldi.

makınada bebek kıyafetlerı ıcın bır ayarım var 90 derecede
bebek ayarı varsa makınada onu da 90 a getırmıslerse demek kı o bebek kıyafetlerı cekmemelı :)
ben hep yuksek ısıda yıkadım kızım bebekken, hıc cekmedı ?
cunku yuksek derecede yıkanır dıye ona gore uretılıyor zaten kıyafetler
bebegınıze de boyalı renklı kıyafet almayın zaten saglıksız dogal ve duz kullanırsanız temızlıgıde kolay olur cicili bicili seyler evet hosunuza gıdıyor ama yuksek ısıda yıkamanız gerektıgınde sonra uzuluyorsunuz :)

Cok sevindim 90 derece aşığı biri gördüğüme sen de makine 90da yikarken camına dokunup sıcaklığı hissedip keyif aliyor musun bundan
havlu , ıc camasırı ve bebek kıyafetlerı kesınlıkle 90 derece gormelı ve utulenmelı :) zaten kokusu dokusu bıle mis gıbı bambaska oluyor bende cok severım o hıssı

havlu , ıc camasırı ve bebek kıyafetlerı kesınlıkle 90 derece gormelı ve utulenmelı :) zaten kokusu dokusu bıle mis gıbı bambaska oluyor bende cok severım o hıssı

Niye kesinlikle?.. Mikroplar 60 la ölür arkadaşım.

Çamaşırları toplarken silkeleyebilrisiniz. Biraz zahmetli oluyor ama alışkanlık oldu bende silkelemesem rahat edemiyorum. Yeni çarşaf sereceğim zaman falan da çarşafları silkeliyorum

Offf yemin ederim o yavruya acıdım.ben bi kere oyle bi ortamda bırak yaşamayı uyuyamam bile.nasil içleri rahat ediyo anlamiyorum.

Allah aşkına hiç 90 derecede kıyafet yıkadınız mı? Hele ki bebek giysisi, havlu vs? Şunu söyleyen insan hayatında 90 derecede yıkanmış çamaşır görmüş olamaz:)

Allah aşkına hiç 90 derecede kıyafet yıkadınız mı? Hele ki bebek giysisi, havlu vs? Şunu söyleyen insan hayatında 90 derecede yıkanmış çamaşır görmüş olamaz:)
Bebegim olmadigi icin bebek kiyafeti yikamadim ama havlularim ve külotlarım hep 90 derecede yıkanıyor. Annem de boyle yapardi. Onlarca yildir böyle yapılıyor bizde. Ne havluya bir sey oldu simdiye kadar ne baska bir giysiye. Annem bir de makine bos calissin istemediği icin beyaz olan her seyi bir arada yikardi body namaz örtüsü vs. Hiçbirine bir sey oldugunu bilmem.

Yahu ben de çamaşırları ve havluları 90'da yıkarım hiç bir şey olmuyor. Zamanla daha fazla yıpranıyorlar elbette

bu nasıl bir mantık çözemedim.size göre mutlu insanların evi pırıl pırıl ama mutsuzların ki çöp ev .öyle şey mi olur

Benim havlularım renkli 90 derecede nasıl yıkanır ki o rengi çıkmaz mı.beyazları bazen bende 90 derecede yıkarım ama her zaman değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…