İki gündür makinede duran yıkanmış nevresimler

Yok ya bazıları cidden pasaklı oluyor valla şok içinde okudum mesajları

Bende hamileyken bebegim icin aldigim kiyafetleri daha temiz olsun yüksek isida yikamistim. 90da degil ustelik 60 dereceydi sanirm. Hem cektiler hemde renkleri soldu. Eski gibi giydirdim gül gibi giysileri.

Bende hamileyim kendimi yormadan rutin işleri yapabiliyorum.
Seninki nasıl bir tembellikse 2 gün nevresim takımını makinanın içinde ıslak ıslak kokutmak fazla geldi.

Bebek kıyafetleri 90 da yıkanmaz ki. Hijyen için ütü yeter zaten. İki çocuk büyüttüm, birinin sürekli sırtına taşardı bezinden. Ama hiç 90 da yıkama gereği duymadım. Gerçi yikansa ortada kıyafet filan kalmaz sanırım Bebek kıyafetleri iç çamaşıri gibi değil hassas oluyor. Her şeyin fazlası zarar mikroba da alışsın çocuklar büyüyünce fanus içinde tutamıyoruz

Bebek giysileri yüzde yüz pamuk olduğundan yüksek ısıda yıkayınca kısalıyor ve yamuluyor. Bilmiyorum yazıldı mı ama bundan bahsediyorlar yani

Miskinlikte çığır açmışsınız .. tebrik etmeye geldim

Bebek giysileri yüzde yüz pamuk olduğundan yüksek ısıda yıkayınca kısalıyor ve yamuluyor. Bilmiyorum yazıldı mı ama bundan bahsediyorlar yani
Anladım tecrubeli anneler boyle yazmışlar. Benim demek istedigim de iç çamaşırlarım da %100 pamuk. Onlara hicbir sey olmuyor.

Bence mutsuzlukla alakası yok.var öyle inaanlar tanıyorum.sürekli gezmelerde eğlencede ama giydiği yeleğin kiri midemi bulandırır.odasına girsen tozdan nefes alamassın.beyazları sadece aldığında beyaz olur.yani demem o ki bunun mutsuzlukla,evde oturmakla alakası yok.pis her zaman pisdir.

Gömlek kazak atlet külot pantolon kot pantolon vb birsuru kıyafet yüzde yüz pamuk olur ama hepsi birbirinden farklıdır. İç camasirlari daha çok penye kumaşı gibi oluyor kumaş türlerinden çok anlamıyorum ama bebek kıyafetleri çamaşır gibi değil daha kalındır. Doksan derecede yıkanırsa çorap niyetine kullanılabilir :)

Sıvı deterjan, dezenfektan bebek kıyafetine kullanılmaz. Cocuğun cildine zarar verir. Bebekler için özel deterjanlar var.
Belirtmemisim , kendi camasirlarimiz icin kullaniyorum dezenfektani.Bebegim iconde yine sivi deterjan kullaniyorum katkisiz bebekler için olani.Fakat burada mevcut bebek kiyafetleri içinde dezenfektan .Tabi ben hic kullanmadm

Üşendim ama bu kadar mesaj yazılınca girdim baştan okudum. Konu sahibinin problemi psikolojik gibi sanki.
Eve yardımcı almasının yanında bir de psikolojik yardım alması şart gibi.

Ama bu durum içimi kemiriyor çok rahatsız oluyorum hani temizlik hastası olsamda böyle olmasaydım keşke dicek kadar

Evet onun hastalığını ve kaybını buna bağlıyorum biraz

Yok ondan ziyade bak sen kendini yedin bitirdin de noldu kim kıymet bildi biz böyle yalnız kaldık doyamadık birbirimize gibi

Bende hamileyken bebegim icin aldigim kiyafetleri daha temiz olsun yüksek isida yikamistim. 90da degil ustelik 60 dereceydi sanirm. Hem cektiler hemde renkleri soldu. Eski gibi giydirdim gül gibi giysileri.
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum işte,beyazlar bile soluyor beyazlıktan çıkıyor 90 derecede,bebeğin pamuklu narin giysileri neye döner anlatamadım ,ne güzel söylemişsiniz. Eski gibi giydirmek bir yanda dursun,neden küçülsün hemen,ağzı yüzü yamulsun zaten giyeceği hepi topu 2-3 ay. El kadar şey azıcık kaliteli kumaşı iyi olsun dersek pahali da zaten.
Ayrıca bebek giysilerindeki boya baskı vb şeylerde solmaya müsait oluyor,bizim giysilerimiz gibi değil ki.
İsteyen denesin,denemesi bedava ama ben uyardım sadece,yazık günah.

herkes ev ısı sevmek , temızlemek mukemmel yapmak zorunda degıl
ama herkes hayatını normal standartlarda tutabılmek ıcın duzen olusturmak zorunda
sız yapamıyorsanız yapan bırıyle anlasırsınız ya da dagıtmazsınız ısınız bıttıgınde yerıne koyarsınız madem temızlık yapmayı sevmıyorsunuz
ustelık cocugunuz olacak cocuk olunca makınada 2 gun yıkanmıs nevresım bekleyemez
degerlerınız dusmus olabılır depresyonda olabılırsınız doktora gıdın

Vikingin her urununu tavsiye edebilirim stajimi orada yapmistim gercekten ozenli calisiyorlar
Ben bütün ürünlerini kullanıyorum,bu bilgiye sevindim:)
Pembe spreyin kokusuna bayılıyorum,kokusu için her yere kullanasım var büyük bidonlarda olsa harika olurdu

Lavanta kokulu yağ çözüzücü de güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…