• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki gündür makinede duran yıkanmış nevresimler

Makinede niye 90 derece mevcut o zaman?
Nevresim çarşaf iç çamaşırı 90 derecede yıkanabilir o yüzden.. ama kıyafeti hele hele bebek kıyafetini o derecede yıkayamazsınız direkt küçülür ya da orası burası yamulur. Tamam hemen küçülüyor da bebek kıyafeti bir kere giydirip mi atacaksınız o kıyafetlerin en kötüsü ne kadar para yazık zaten ne kiri olacak terleyecek kusacak süreklü çıkacak 40 derece 30 dklık program yetiyor 90 derece zaten uzun yıkar cılkı çıkar küçücük kıyafetin

Niye kesinlikle?.. Mikroplar 60 la ölür arkadaşım.
camasır makınasında hıjyen ekstra nıye 90 derecede ?
Allah aşkına hiç 90 derecede kıyafet yıkadınız mı? Hele ki bebek giysisi, havlu vs? Şunu söyleyen insan hayatında 90 derecede yıkanmış çamaşır görmüş olamaz:)
allah aşkına yıkadım :KK70: nıye buyuk buyuk ımkansızmıs gıbı allah askına dıyorsunuz
konuya ıkı yorumum oldu ıyı okumamıssınız kzım 5 yasında bebek buyuttum hala camasır havluları 90 da yıkarım camasırlarımız nasıl pamukluysa bebek kıyafetlerıde pamuklu bebekler ıcın makınada hıjyen ekstra ozellıgı var süs olsun dıye durmuyor heralde

Yahu ben de çamaşırları ve havluları 90'da yıkarım hiç bir şey olmuyor. Zamanla daha fazla yıpranıyorlar elbette
yanı yıkıyoruz bırsey olmuyorda soyluyoruz bırde allah askına yıkadın mı yıka da goreyım minvalınde demıs :KK70:
yok ben camasır makınasını merdanelı oldugu donemde bıraktım dıyecektım sustum
34 yasımda cocuklu kadınım hıc hayatımda camasır yıkamamısım gıbı
bırde bebeklerde kaka lekesı cıkmıyor cıkması ıcın cok deterjan boca edecegıme yuksek ısıda yıkıyordum bembeyaz cıkıyordu zaten boyasız renksız duz kıyafetler gıydırdım cogunlukla hıcbırı de cekmedı acıkcası
ıcınde yün yok kı ceksın ya da yıkanmamıs pamuk kıyafetler(uretımle alakalı) alındıysa o yıkanınca cekıyor bazı tshırtler gıbı 40 da bıle yıkanınca ceken tshırtler var o kumasın yerındeyse ceker sadece

halbukı annelerımız (80 dogumlular bılır) bazı kıyafetlerımızı kaynatırdı ıc camasır , pıjama,corap,havlu ,nevresım,panzenden yapılan kumaslar alt ortulerı ...makına falan yoktu ben kucuk cocukken cıkmıstı merdanelı makına
o zamanlar boyle cesıt cesıt kıyafetlerde yoktu
hatta bırbırımızın kıyafetlerını gıyerdık
bak sen su ıse kaynamasına ragmen nasılda cekmemısler

Nevresim çarşaf iç çamaşırı 90 derecede yıkanabilir o yüzden.. ama kıyafeti hele hele bebek kıyafetini o derecede yıkayamazsınız direkt küçülür ya da orası burası yamulur. Tamam hemen küçülüyor da bebek kıyafeti bir kere giydirip mi atacaksınız o kıyafetlerin en kötüsü ne kadar para yazık zaten ne kiri olacak terleyecek kusacak süreklü çıkacak 40 derece 30 dklık program yetiyor 90 derece zaten uzun yıkar cılkı çıkar küçücük kıyafetin
Küçülür savunmasini anliyorum ama ne kiri olacak savunmasini anlamiyorum. Çünkü bebek kıyafetleri ütülenir. Bebek kirli diye degil makine ve kurutma alani yeterince hijyenik degil diye. tamamen hijyenik giydirmek icin.

halbukı annelerımız (80 dogumlular bılır) bazı kıyafetlerımızı kaynatırdı ıc camasır , pıjama,corap,havlu ,nevresım,panzenden yapılan kumaslar alt ortulerı ...makına falan yoktu ben kucuk cocukken cıkmıstı merdanelı makına
o zamanlar boyle cesıt cesıt kıyafetlerde yoktu
hatta bırbırımızın kıyafetlerını gıyerdık
bak sen su ıse kaynamasına ragmen nasılda cekmemısler
Benim üstüme çocuğun yok ne bilirsin imasiyla geldiler. Bir anne olarak sen de ayni seyleri uyguluyorsun. Sana ne uzerinden gelirler bilemem artik.

yanı yıkıyoruz bırsey olmuyorda soyluyoruz bırde allah askına yıkadın mı yıka da goreyım minvalınde demıs :KK70:
yok ben camasır makınasını merdanelı oldugu donemde bıraktım dıyecektım sustum
34 yasımda cocuklu kadınım hıc hayatımda camasır yıkamamısım gıbı
bırde bebeklerde kaka lekesı cıkmıyor cıkması ıcın cok deterjan boca edecegıme yuksek ısıda yıkıyordum bembeyaz cıkıyordu zaten boyasız renksız duz kıyafetler gıydırdım cogunlukla hıcbırı de cekmedı acıkcası
ıcınde yün yok kı ceksın ya da yıkanmamıs pamuk kıyafetler(uretımle alakalı) alındıysa o yıkanınca cekıyor bazı tshırtler gıbı 40 da bıle yıkanınca ceken tshırtler var o kumasın yerındeyse ceker sadece
yıkarken resimle öncesi sonrası diye belki inanırlar o zaman

Benim havlularım renkli 90 derecede nasıl yıkanır ki o rengi çıkmaz mı.beyazları bazen bende 90 derecede yıkarım ama her zaman değil.
Renk karişmasini onleyen mendiller var bir suru marka. Migrosta var. Internet satışı da var. Onlari kullanırsaniz hicbir sey olmaz.

Bebek kiyafeti 90 derece mi ? Yok 150.Ismi de hazır.Ateşten çıtçıtlı 😄😄 bebegin uzerinde kalma suresiyle makinada yikanma suresi neredeyse aynı 😄😄
Vallahi birkac sayfa oncesinde 150 olsa 150 de yikarim demiştim. Camasir makinesi bu kadar ulasilabilir olmadan once hic mi ateste kaynamadi kiyafetleriniz?

Back