İki gündür makinede duran yıkanmış nevresimler

usenmeden hepsını okudum zaten yapmamişsın hıcbişeyı o heveste yok sende bosver gene yapma sen he
Sanki dersin eskiler gibi çamaşırları ellleryle yıkıyor . Zavallı insanlar kışın soğuk günlerinde kilolarca çamaşır yıkarlardı. Onlarınki patlıcan sanki ... teknoloji geliştikçe rahatlık geldi , rahatlık gelince insanlar böyle tembelleşti

Aynen oyle bacım rahatlık artık ne yapacaklarını sasırdılar

Konu dalga geçilmek amaçla mı açılmış ilk normal gibiydi okurken konu sahibi sürekli bir dalga halinde çünkü

Konu dalga geçilmek amaçla mı açılmış ilk normal gibiydi okurken konu sahibi sürekli bir dalga halinde çünkü
Hayır dalga geçmek amaçlı falan açmadım.ister istemez burda bana çok iyi fikirler verenlerin yanısıra laf sokanlar,komik cevaplar yazanlarda oluyor ee ne yapayım doğru söylüyorlar haklsıınız niye böyleyim hemen düzeltiyorum kendimi diyemem dimi konunun hepsini okursanız zaten iki gündür düzen oturtmak için burda yazılanları okuyup motive oluyorum

Kafam iyice Allak bullak oldu kaç derecede yıkıcam yahu bu çamaşırları

Canım sen bize bakma . Şimdilik bi kac yikama en az 90 la falan calistir

Ciddiyim ama.Islak beklettigin icin kötü kokusu gitmeyen birseyler varsa Bol deterjan + yüksek ısı.

Kaç kişi yazdı bunu ama konu sahibi buna hiç cevap vermedi itiraz da etmiyor dalga amaçlı diye düşünüyorum ben de..
Ne kadar pis ve tembel olunursa olunsun söyledikleri ev yaşamına uygun değil

Kaç kişi yazdı bunu ama konu sahibi buna hiç cevap vermedi itiraz da etmiyor dalga amaçlı diye düşünüyorum ben de..
?? Emin misiniz sürekli cevap veriyorum biraz üste çoksarsanız yorumumu görürsünüz burdan okuyup motive olup yaptığım şeyleride yazıyorum çok fazla mesaj olduğu için kaçırmış olabilirmisiniz

Üslubunuz öyle bir his uyanıyor
bana da pek inandırıcı gelmedi

Dün okumaya başladığımda normaldi sonra garipleşmiş cidden Zaman harcamak için yazıyor bence

Üslubunuz öyle bir his uyanıyor

Dün okumaya başladığımda normaldi sonra garipleşmiş cidden Zaman harcamak için yazıyor bence
Hangi mesajım bu şekilde düşündürdü sizi ? İstediğinizi düşünebilirsiniz takdir sizin algınızı değiştiremem sonuçta.

Renk karişmasini onleyen mendiller var bir suru marka. Migrosta var. Internet satışı da var. Onlari kullanırsaniz hicbir sey olmaz.
o mendıllerı cıkaran kımse ellerınden operım :) gercekten harıka bır bulus cok memnunum ondan
Kızlar beyazlar için çamaşır sodası kullanıyorum ben 90 ta yıkıyonum tertemiz çıkıyor tavsiye ederim
kesınlıkle camasır sodası harıka oluyor perdelerde de kullanıyorum
yeminle şu an yıkıyorummmm
benımde canım çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…