Tamam canım seni dinlermusenmeden hepsını okudum zaten yapmamişsın hıcbişeyı o heveste yok sende bosver gene yapma sen he
Sanki dersin eskiler gibi çamaşırları ellleryle yıkıyor . Zavallı insanlar kışın soğuk günlerinde kilolarca çamaşır yıkarlardı. Onlarınki patlıcan sanki ... teknoloji geliştikçe rahatlık geldi , rahatlık gelince insanlar böyle tembelleştiusenmeden hepsını okudum zaten yapmamişsın hıcbişeyı o heveste yok sende bosver gene yapma sen he
Ne mutlu banaKonuyu okuduktan sonra 3 kere makine çalıştırıp, onları katlayıp, banyoyu temizledim. Motive etti resmen konu sahibi
yeminle şu an yıkıyorummmmCeycey sen şimdi bu konuyu görümce kesin gidip tekrar nevresimleri yıkamıssındır . Yahu ne derdin var senin onlarla , bırakta azcık kirlensinler
Bencede bi zahmetttNe mutlu banadarısı başıma
Aha ben demiştim. Kadına şimdi gelirler diyeyeminle şu an yıkıyorummmm
Aynen oyle bacım rahatlık artık ne yapacaklarını sasırdılarSanki dersin eskiler gibi çamaşırları ellleryle yıkıyor . Zavallı insanlar kışın soğuk günlerinde kilolarca çamaşır yıkarlardı. Onlarınki patlıcan sanki ... teknoloji geliştikçe rahatlık geldi , rahatlık gelince insanlar böyle tembelleşti
Sanki o heves vardı. ben dedım dıye vazgeçtinTamam canım seni dinlerm
Şokta var sanirim camasir sodasi de verirler.Nerde satılıyor acaba
Hayır dalga geçmek amaçlı falan açmadım.ister istemez burda bana çok iyi fikirler verenlerin yanısıra laf sokanlar,komik cevaplar yazanlarda oluyor ee ne yapayım doğru söylüyorlar haklsıınız niye böyleyim hemen düzeltiyorum kendimi diyemem dimi konunun hepsini okursanız zaten iki gündür düzen oturtmak için burda yazılanları okuyup motive oluyorumKonu dalga geçilmek amaçla mı açılmış ilk normal gibiydi okurken konu sahibi sürekli bir dalga halinde çünkü
Kafam iyice Allak bullak oldukaç derecede yıkıcam yahu bu çamaşırları
Camları sikmeye karar vermişken ondan da alıp tülleri yıkayayım diyorum inşallahŞokta var sanirim camasir sodasi de verirler.
bana da pek inandırıcı gelmediKonu dalga geçilmek amaçla mı açılmış ilk normal gibiydi okurken konu sahibi sürekli bir dalga halinde çünkü
Kaç kişi yazdı bunu ama konu sahibi buna hiç cevap vermedi itiraz da etmiyor dalga amaçlı diye düşünüyorum ben de..Konu dalga geçilmek amaçla mı açılmış ilk normal gibiydi okurken konu sahibi sürekli bir dalga halinde çünkü
?? Emin misiniz sürekli cevap veriyorum biraz üste çoksarsanız yorumumu görürsünüz burdan okuyup motive olup yaptığım şeyleride yazıyorum çok fazla mesaj olduğu için kaçırmış olabilirmisinizKaç kişi yazdı bunu ama konu sahibi buna hiç cevap vermedi itiraz da etmiyor dalga amaçlı diye düşünüyorum ben de..
Ne kadar pis ve tembel olunursa olunsun söyledikleri ev yaşamına uygun değil
Üslubunuz öyle bir his uyanıyorHayır dalga geçmek amaçlı falan açmadım.ister istemez burda bana çok iyi fikirler verenlerin yanısıra laf sokanlar,komik cevaplar yazanlarda oluyor ee ne yapayım doğru söylüyorlar haklsıınız niye böyleyim hemen düzeltiyorum kendimi diyemem dimi konunun hepsini okursanız zaten iki gündür düzen oturtmak için burda yazılanları okuyup motive oluyorum
bana da pek inandırıcı gelmedi
Dün okumaya başladığımda normaldi sonra garipleşmiş ciddenKaç kişi yazdı bunu ama konu sahibi buna hiç cevap vermedi itiraz da etmiyor dalga amaçlı diye düşünüyorum ben de..
Ne kadar pis ve tembel olunursa olunsun söyledikleri ev yaşamına uygun değil
Hangi mesajım bu şekilde düşündürdü sizi ? İstediğinizi düşünebilirsiniz takdir sizin algınızı değiştiremem sonuçta.Üslubunuz öyle bir his uyanıyor
Dün okumaya başladığımda normaldi sonra garipleşmiş ciddenZaman harcamak için yazıyor bence
o mendıllerı cıkaran kımse ellerınden operım :) gercekten harıka bır bulus cok memnunum ondanRenk karişmasini onleyen mendiller var bir suru marka. Migrosta var. Internet satışı da var. Onlari kullanırsaniz hicbir sey olmaz.
kesınlıkle camasır sodası harıka oluyor perdelerde de kullanıyorumKızlar beyazlar için çamaşır sodası kullanıyorum ben 90 ta yıkıyonum tertemiz çıkıyor tavsiye ederim
yeminle şu an yıkıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?