Dun konuyu okurken de 17 sayfaydi okumadim dunden bugune 33 sayfa olmus ben de okumaya üşendim

Aklima tavsiye olarak gelenler:
1- Masumlar apartmani hatta kitabini okumanizi tavsiye ederim ben pdf kitaptan okumustum gozumde canlanmisti diziyi sadece bir kez izledim bir de ilk bölümündeki meyve yıkama kismini izlemistim youtubedan izlerken fenalik gelmisti eyvah suyu israf etti diye düşünmekten

2- youtubeda how clean is your house var orada resmen çöp evleri arindiriyorlar ben de ilk atandigimda nasil duzen olustururum diye buradaki temizlik konularinda tavsiye edilmişti insan o pislikleri göre göre daha da temizlik yapasi geliyor

3- burada da evim evim bölümü var orada da günlük rutin islerin paylasildigi konular var, hanimlar birbirini hem teşvik ediyor hem yaptıklarıni paylasiyor hem de günlük sohbet de etmis oluyorsunuz keyifli oluyor.
Merhabalar Eviniz de hayatınız da düzenli olsun istermisiniz? O zaman doğru yerdesiniz Bazen yapacak çok işimiz olur ama bir türlü başlayamayız, nerden neye başlasak bilemeyiz. Burda günlük yapacağımız işleri sabah madde madde yazıcaz ve gün içinde o maddeleri tamamlıycaz. Ben hem maddi hem...
www.kadinlarkulubu.com
Dedigim gibi ben de ilk atandigimda evim büyüktü iş ev hepsini idare edemedigimi düşünmüştüm ve şevke geldim buradaki konularda paylastikca ve o programlari izleye izleye.
Ha bir de öğlen foxta temizlik benim isim programı var onu da izleyebilirsiniz birkac kez izlemistim yine gaza gelmistim

insan heves ediyor yaa ev temiz oldu ben de yapayim.diye.
Edit: link ekleme (kkdaki temizlik topiginin linkini ekledim orada takilin biraz bir de evdesiniz madem acin foxu şu an temizlik yapıyor kadir

)