- 20 Mart 2008
- 141.604
- 213.135
- 1.423
- 60
Tamam sevinirim bende ilk fırında denedim onu,güzel temizledi.Tabi ki onu gun icinde ocakta kullanacagim yemegi yapinca
akıl istemişsiniz ama siz yapmaya çalışıp yetişemiyor değilsiniz kiBayılmıyor bu duruma tabioda tertemiz bi ev düzen ister ama sevdiği için idare etmek zorunda kalıyo gibi mesela bişey getiriyo ben onu ordan kaldırmassam tamam 1 ay o arda kalır şimdi oluyo
yalnız yapınca yine kirleniyormuş süper tespit
benim 6 yaşındaki oğlum da sabah buna benzer bir şey söylediyalnız yapınca yine kirleniyormuş süper tespit
O zaman hepimiz bunu uygulayalım
benim 6 yaşındaki oğlum da sabah buna benzer bir şey söyledi
akşam yatmak için açıcaz, neden örtüyorsun yatağını dedi
Ya temiz eve bayiliyorum. Hele o deterjan kokuları siniyor eve mis gibi kalkıp temizlik yapasim geldiErteleme arkadaşım yarın kaç da kalkarsan kalk evi topla makinedeki çamaşırını yika as toplu temiz evde oturmanın keyfi başka olur alıştıra alıştıra yap biseyler
aydınlandım okurken hiç farketmemişim
Dönem dönem oluyor bende de. Bazen de diyorum ki annemin görse gurur duyacağı kadar temiz titiz olayım. O da en fazla ayda bir hafta sürüyorSon paragrafa harfiyen katılıyorum. Annem gibi temizlik hastası olup vaktimi çürüteceğime pis olurum daha iyi diyip bende ev işlerinde tembel olmuşumdır genelde. Tabii konu sahibi kadar değil.
Kalabalık yapınca kirlenmiyor yoksa aklımda deli sorular şimdiyalnız yapınca yine kirleniyormuş süper tespit
Haklı oda napsın annesini yormak istemiyor paşambenim 6 yaşındaki oğlum da sabah buna benzer bir şey söyledi
Çocukken ben de nasılsa yatacağız tekrar, niye topluyoruz yatağı diyordum. Şimdi de açıp havalandırıyorum kalkınca ama toplayıp geri örtmüyorumbenim 6 yaşındaki oğlum da sabah buna benzer bir şey söyledi
İşte büyük oyun bu, kk kadınları büyük oyunu bozduyalnız yapınca yine kirleniyormuş süper tespit
maddi durumunuz varsa haftada bir yardımcı alın benceNe yapmalıyım mesela evleneli bi buçuk sene oldu bikere camları sildim yağmur yağıyor artık diye bıraktım
Çocuk da ne varmış ki, emzir, altını değiştir, uyut, işte bu kadar.Ben ki titiz değilimdir, dağınık bile sayılırım konuyu okuyumca gözüm böyle oldu
2 gün 2. O nevresim kokar. Biraz daha beklerseniz yeşil bir nevresiminiz olacak.
Bu düzensizlikte bakalım çocukla ne yapacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?