Bence o çamaşırlar direk çöpe gitmeli
Sanki Burda yazılanları dikkate almıyorsunuz gibi geldiSormayın ben tüm günü ödülle geçiriyorum sanırım
Tekrar bi yıkayın bence .. Korkmuştur onlar.. Diğer sorununuz için şunu yap bunu yap diyemiyorum çünkü siz istemedikçe yine birşey yapmayacaksınız..en azından haftasonu eşinizle birlikte yapın.. Güzelce dip köşe temizleyin evi sonra da dağıtmamaya özen gösterin..İyi akşamlar hanımlar
Ben çok çok çok tembel hissediyorum kendimi hamileyim 4 aylık gece saat 3 gibi yatıp öğlen 1 gibi kalkıyorum ama hiç iş yapmıyorum kirli sepetim dolu çamaşır makinesinin içinde iki gündür yıkanmış nevresimler asılmayı bekliyobinbir hevesle yaptıgım bir oda var kitaplığım var fakat o odaya hiç girmiyorum dağınıklık ve toz içinde öylece duruyor gün içinde bi yemeği aksatmıyorum onu yapıyorum onun dışında ne düzen var ne bişey . Hani kendimle ilgilenen biri olsamda bunları aksatsam neyse günlük rutin cilt temizliğimi dahi yapmıyorum hep birsürü şey okumak bilgi sahibi olmak bebek vs kitaplar yada genel olarak ama nerde sadece istiyorum okadar dışarı zaten hiç çıkmıyorum neden böyleyim kemdimdem soğuyorum herkes gibi planlı düzenli olmak istiyorum ama sadece lafta nasıl kendime ceki düzen verebilirim.Evime biri geleceği zaman elim ayağıma karışıyo çünkü o görüntü ve dağınıklıktan çok rahatsız oluyorum insanlar öyle görmesin istiyorum ama bunu isteyen insanım kılını kıpırdatmamasını anlayamıyorum (Hamilelik değil genel olarak böyleyim rahat bi hamilelik geçiriyorum)
Evet pandemi var ama evinizin çevresinde oturan toplu taşıma kullanmayan birini 2 gün üst üste çağırıp camlar kapılar mutfak dolapları gibi detaylar dahil 1 kereye mahsus temizlettirin. Once ev bir sıfırlansin. Sizin koşullarınızda oda oda temizleme önerisi makul değil (kendimden biliyorumDoğru da şu pandemide hamileyken eve birini çağırmak nekadar olur bilemedimay kendime gülesin geliyor çağırmasamda bu pasaklılıkla zaten korona olursun diyenler olacaktır muhtemlen
Küflenmiş bile olabilirÇıkar da as ne bekliyorsun demeye geldim
Bi tUr daha döndür makinede ama kokmuştur onlar şimdiye kadar zaten
Bulasik makinesi yok mu yahu niye su lekesi kurutulmussa? Bulasik parlaticiyi dök onla ov hemen gider.Bide şey var mesela Çelik tencereler su lekesi ve kullanmaktan kararıyor ya mesela öyle durunca hiç yemek pişireyim gelmiyor ama tencere çok hangisinden başlıcam da hepsini tellicem diyip bırakıyorum
Sag olunBende yeni aldım fırını temizlemek için memnun kaldım,kolay gelsin şimdiden:))
Önce uyku düzenini değiştir. Kendini şartlandır.Peki Nasıl düzen oturtulur onu merak ediyorum ama herkes şaşırdığıyla kalmış
Rica ederim sonucu haber verirmisinizSag olun
Bende hamile olduğum İçin herşeyi bir anda yapamıyorum. Robot süpürgelerden aldık 2 günde bir onu çalıştırıyorum hem süpürüyor hem siliyor. Pazartesileri sadece banyo temizliği yapıyorum dinlene dinlene, salı günü toz alıyorum/çarşaf-koltuk örtüleri-havluları değiştiriyorum , çarşamba balkon yıkıyorum-cam tozlu yada kirliyse siliyorum, perşembe-cuma çamaşır günü -ben makinayı çalıştırıyorum eşim asıyor, cumartesi ütü yapıyorum-koltuk,sandalye ve yatağımızı süpürüyorum , pazarda mutfak temizliğini yapıyorum böylece 1 haftada ev temizlenmiş oluyor. Hergün 1 iş yapmayı deneyin belki işe yarar. Yemek ve bulaşık hergün var ama bulaşık işini eşinize paslayın, karnınız büyüyünce zaten eğilip dolduramayacaksınız.İyi akşamlar hanımlar
Ben çok çok çok tembel hissediyorum kendimi hamileyim 4 aylık gece saat 3 gibi yatıp öğlen 1 gibi kalkıyorum ama hiç iş yapmıyorum kirli sepetim dolu çamaşır makinesinin içinde iki gündür yıkanmış nevresimler asılmayı bekliyobinbir hevesle yaptıgım bir oda var kitaplığım var fakat o odaya hiç girmiyorum dağınıklık ve toz içinde öylece duruyor gün içinde bi yemeği aksatmıyorum onu yapıyorum onun dışında ne düzen var ne bişey . Hani kendimle ilgilenen biri olsamda bunları aksatsam neyse günlük rutin cilt temizliğimi dahi yapmıyorum hep birsürü şey okumak bilgi sahibi olmak bebek vs kitaplar yada genel olarak ama nerde sadece istiyorum okadar dışarı zaten hiç çıkmıyorum neden böyleyim kemdimdem soğuyorum herkes gibi planlı düzenli olmak istiyorum ama sadece lafta nasıl kendime ceki düzen verebilirim.Evime biri geleceği zaman elim ayağıma karışıyo çünkü o görüntü ve dağınıklıktan çok rahatsız oluyorum insanlar öyle görmesin istiyorum ama bunu isteyen insanım kılını kıpırdatmamasını anlayamıyorum (Hamilelik değil genel olarak böyleyim rahat bi hamilelik geçiriyorum)
Merhaba youtubede düzen videoları var onları izleyin birkaç izlemeden sonra size istek gelecek eminim bir tavsiye (hamida Süleymanlı nın)İyi akşamlar hanımlar
Yok artık bu kadar da değil akşamdan bulaşık kalsa rahat edemem ben.Bulaşık makinesine koyuyorum ortada durmasın diye ama yıkamayınca makinede yeşil küf oluyo tabaklar
Tabi ki onu gun icinde ocakta kullanacagim yemegi yapincaRica ederim sonucu haber verirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?