• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki gündür makinede duran yıkanmış nevresimler

Bayılmıyor bu duruma tabi 😏 oda tertemiz bi ev düzen ister ama sevdiği için idare etmek zorunda kalıyo gibi mesela bişey getiriyo ben onu ordan kaldırmassam tamam 1 ay o arda kalır şimdi oluyo😟
akıl istemişsiniz ama siz yapmaya çalışıp yetişemiyor değilsiniz ki
siz tembelsiniz bunun da bi çözümü var mı bilmiyorum
hele çocuktan sonra çocuğu da evi de sizi de düşünemiyorum
ama şunu aklınıza kazıyın eşiniz bi süre sonra laf etmeye başlar artık, onun da tahammülü bi yere kadar
ben de süper bi kadın değilim bende de tembellik var ama yaptıkça evimi düzenli gördükçe hoşuma gittiği için elimden geldiğince derli toplu tutmaya özen gösteriyorum
acaba evinizi mi sevmiyorsunuz da içinizden bişe yapmak gelmiyor diyeceğim ama siz kendinizi de salmışsınız bilemedim şu an

yalnız yapınca yine kirleniyormuş süper tespit :KK53:
benim 6 yaşındaki oğlum da sabah buna benzer bir şey söyledi
akşam yatmak için açıcaz, neden örtüyorsun yatağını dedi :olamaz:

Son paragrafa harfiyen katılıyorum. Annem gibi temizlik hastası olup vaktimi çürüteceğime pis olurum daha iyi diyip bende ev işlerinde tembel olmuşumdır genelde. Tabii konu sahibi kadar değil.
Dönem dönem oluyor bende de. Bazen de diyorum ki annemin görse gurur duyacağı kadar temiz titiz olayım. O da en fazla ayda bir hafta sürüyor :D . Annem alzheimer hastası. Benliğinden kişiliğinden eser yok şu an. Bu hastalığının da etkisi var onun gibi olmayayım diye düşünmemde. Evim her an düzenli olmasın ama huzurum olsun deyince de konu sahibine dönüşme potansiyelim oluyor çok salarsam :deli:

benim 6 yaşındaki oğlum da sabah buna benzer bir şey söyledi
akşam yatmak için açıcaz, neden örtüyorsun yatağını dedi :olamaz:
Çocukken ben de nasılsa yatacağız tekrar, niye topluyoruz yatağı diyordum. Şimdi de açıp havalandırıyorum kalkınca ama toplayıp geri örtmüyorum :D Ayakucunda katlı duruyor örtüler. Bana daha temiz geliyor kalkar kalkmaz yatağı toplamaktan.

Ben ki titiz değilimdir, dağınık bile sayılırım konuyu okuyumca gözüm böyle oldu 😳
2 gün 2. O nevresim kokar. Biraz daha beklerseniz yeşil bir nevresiminiz olacak.
Bu düzensizlikte bakalım çocukla ne yapacaksınız?
Çocuk da ne varmış ki, emzir, altını değiştir, uyut, işte bu kadar.
Öyle söylüyor konu sahibi:deli:

Back