• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki gündür makinede duran yıkanmış nevresimler

Aslında bu nasıl anlaşılır bi problemim dert ettiğim bişey de yok
Sorun da tam olarak bu zaten. Hic birseyi dert etmiyorsunuz.
😂 yıllardır üye olmasanız bizimle dalga geçiyorsunuz dicem ama.
Yıllardır üye olması kesinlikle bizle kafa bulamayacağı anlamina gelmiyor. Usenmedim tek tek bütün yorumları okudum ilk başta en azn20 tane şaşırdım emojisi kullandım çünkü mesajları hayretler içinde okudum.
Sonra verilen cevaplara bakınca kesinlikle dalga geçtiğinden eminim.
Ha böyle insanlar yok mu? Usengec pis olan. Kesinlikle var ama onlarla böyle bir konuşma yapsan kesinlikle konu sahibi gibi cevap vermezler.
Geriye bir seçenek kalıyor fake.
Hatta hamile birinin bebek bakimida ne olaki yiyip içip yatmiyormu demesi bile bunu gösteriyor.
Benim 9 yaşındaki kızım bile bilir bebek bakımının bunlardan ibaret olmadığını.
O yuzden konu sahibine yok şöyle yap yok burdan başla gibi hiç bir tavsiye vermeyeceğim. Zaten bütün hakki mi 😲 bu emojiyle bitirdim

Hayatınızın her alanında ve geçmişten bugüne hep böyle değildiyseniz sorununuz üşengeçlik, tembellik olmayabilir.
Hep böyleyseniz plan program yapmak problemi çözer.
Değilse psikoloğa gidin. Bir de kan değerlerimize baktırın.

Benim şöyle bir takıntım var bunu yapmadan kahvalti yapamıyorum sabah kalkarim yatagimi cirpar havalndrir düzenler toplarim oglumnkinide esim ise gider evi bir güzel süpürürüm bulasiklarimi aksamdan atar makinaya calistirrim sabah onu bosaltrim wc yi banyoyu klozeti ve lavabolari temizlrrim kirli sepetim doluysa hemen camasr atar bitti an sererim . Cay suyu koyar o kayanayana kadar evin genel tozunu alır kahvalti hazrligina baslarım muhtemelen genel olarak saat 10 a kadr halledrim islerimi mis gibi kahvltı esliginde mügeyi izlerim aniden kapım mı caldi komsum geldi grurla elim ayagima dolanmadan buyur ederim bunu bir alıskanlik haline getrmemden ve planlı davranmamdan dolayı oldugunu düsünüyrm ve bunlari yapmaktan zevk aliyrum SIZE ŞIDDETLE TAVSIYE EDERIM...

Hiç birimiz bayılmıyoruz temizlik yapmaya.
Bende öyle ama mecburuz.
Yaşanılabilir ev için, giyebilecek temiz kıyafetler için, temiz bir yatak için nevresim gibi mesela.
O yüzden bu hep olacak.
Önemli olan planlı hareket etmek.
Evdeymişsin, işlerini günlere böl her gün bir yer yap.
Yemek yap tamam.
4 4lük olmana gerek yok ama 2 gündür temiz çamaşırın makine de beklemesi de yani hiç mantıklı değil. :oha:

Ay dur allah aşkına ya
Okudukça sinir bastı resmen
Sen dümdüz pissin arkadaşım ve fazla rahat
Ya da gerçekten bizle dalga geçiyorsun

Çamaşır 2 gün makinede
Pasta 15 gündür dolapta
Duşakabin kireçten görünmüyor
Bulaşıkları küf basmış

Ben bebeğe gerçekten çok üzüldüm
Ne yıkama yüzü görecek ne hijyen
Bu zamana kadar nasıl hasta olmadınız?
Sanmıyorum ki nevresim değiştirin yıkayın filan
Tuvaletleri tamamen düşünmek istemiyorum zaten
Tamam insan üşenir de minimuma indirir yaparsın
Makinedeki bir tuşa basmaktan aciz olmaz yani insan

Madem çocuk yapabildiniz şimdi nir zahmet onun için kendinize bi düzen oluşturun artık

Tuvalete ve lavaboya kusura bakma ama günlük çamaşır suyu dök
Duşakabini duştan sonra 2 dk hallet
Tozunu, süpürmeni, silmeni haftada bir yap işte
Bir de nevresimleri yalvarırım en kötü 3 haftada bi değiştir
Kendi ütünü ne yaparsan yap umrumda değil de
Bebeğin ütü zamanı gelene kadar öğren ütü işini
Atla deve değil yani
Zaten evde yayılıyormuşsun sadece
Seni tutan bir şey yok

Yok ya kadın bildiğin pis.
Bunun iş yapmamayı sevmekle alakası yok.
:kusmuk:

İyi akşamlar hanımlar

Ben çok çok çok tembel hissediyorum kendimi hamileyim 4 aylık gece saat 3 gibi yatıp öğlen 1 gibi kalkıyorum ama hiç iş yapmıyorum kirli sepetim dolu çamaşır makinesinin içinde iki gündür yıkanmış nevresimler asılmayı bekliyo 😞😞 binbir hevesle yaptıgım bir oda var kitaplığım var fakat o odaya hiç girmiyorum dağınıklık ve toz içinde öylece duruyor gün içinde bi yemeği aksatmıyorum onu yapıyorum onun dışında ne düzen var ne bişey . Hani kendimle ilgilenen biri olsamda bunları aksatsam neyse günlük rutin cilt temizliğimi dahi yapmıyorum 😕 hep birsürü şey okumak bilgi sahibi olmak bebek vs kitaplar yada genel olarak ama nerde sadece istiyorum okadar dışarı zaten hiç çıkmıyorum neden böyleyim kemdimdem soğuyorum herkes gibi planlı düzenli olmak istiyorum ama sadece lafta nasıl kendime ceki düzen verebilirim.Evime biri geleceği zaman elim ayağıma karışıyo çünkü o görüntü ve dağınıklıktan çok rahatsız oluyorum insanlar öyle görmesin istiyorum ama bunu isteyen insanım kılını kıpırdatmamasını anlayamıyorum😟(Hamilelik değil genel olarak böyleyim rahat bi hamilelik geçiriyorum)
Eve temizlikçi çağır.
Belki depresyondasindir.

Yok ya kadın bildiğin pis.
Bunun iş yapmamayı sevmekle alakası yok.
:kusmuk:
Detay verdikçe dehşete düştüm resmen
Sevip sevmeme de umrumda değil
Ama insanın evinde yaşanacak hal olur en azından
Bebek gelecek bir de o eve 5 ay sonra 🤦‍♀️
Allahım sen büyüksün diyesim geldi

Detay verdikçe dehşete düştüm resmen
Sevip sevmeme de umrumda değil
Ama insanın evinde yaşanacak hal olur en azından
Bebek gelecek bir de o eve 5 ay sonra 🤦‍♀️
Allahım sen büyüksün diyesim geldi

Cidden pes yani.
Benim eşim de der her zaman yapma şu temizliği bende derim sanki keyfimden yapıyorum.
Kirleniyor işte yapmak zorundayız hepimiz ama bu rahatlık evlerden ırak :confused:
Allah akıl fikir versin, çocuk doğacak hala umurunda değil.

Bir kere erken kalkacaksın ki günün bereketli olsun. Bi odaya girip orayı temizleyip çıkacaksın. Yap deterjanlı suyunu al süpürgeni giriş odalara. İnsan böyle pislik içinde mutsuz olur ya

Ev dediğin kadar kirli ise yanına birini çağır beraber yapın bence. Hem hamilesin çok yorulmuş olmazsın. Tan temizlik yapıldıktan sonra sana sonrasında temizlemek daha kolay gelecektir. Sevmeyince sevilmiyor ev işi bebek olunca değişeceğini düşünüyorum hasta olmasını istemezsin.

İyi akşamlar hanımlar

Ben çok çok çok tembel hissediyorum kendimi hamileyim 4 aylık gece saat 3 gibi yatıp öğlen 1 gibi kalkıyorum ama hiç iş yapmıyorum kirli sepetim dolu çamaşır makinesinin içinde iki gündür yıkanmış nevresimler asılmayı bekliyo 😞😞 binbir hevesle yaptıgım bir oda var kitaplığım var fakat o odaya hiç girmiyorum dağınıklık ve toz içinde öylece duruyor gün içinde bi yemeği aksatmıyorum onu yapıyorum onun dışında ne düzen var ne bişey . Hani kendimle ilgilenen biri olsamda bunları aksatsam neyse günlük rutin cilt temizliğimi dahi yapmıyorum 😕 hep birsürü şey okumak bilgi sahibi olmak bebek vs kitaplar yada genel olarak ama nerde sadece istiyorum okadar dışarı zaten hiç çıkmıyorum neden böyleyim kemdimdem soğuyorum herkes gibi planlı düzenli olmak istiyorum ama sadece lafta nasıl kendime ceki düzen verebilirim.Evime biri geleceği zaman elim ayağıma karışıyo çünkü o görüntü ve dağınıklıktan çok rahatsız oluyorum insanlar öyle görmesin istiyorum ama bunu isteyen insanım kılını kıpırdatmamasını anlayamıyorum😟(Hamilelik değil genel olarak böyleyim rahat bi hamilelik geçiriyorum)
Temizlik benim işim programını izleyin Kadir Ezildinin bende hamileyim hemde çok zor geçiyor ama yinede ev temizliğini de her işimi de yapmaya çalışıyorum . Sabahtan işlerimi yapıp sonra rahat rahat yatıyorum akşama kadar

Ben de ev işi yapmayı hiç sevmem zoraki yaparım. Bölüm bölüm yapıyorum kendimi sıkmadan. Temizlik düzen videoları izliyorum ya da bir saat iş yapıcam sonra sevdiğim ne varsa onu yapıcam diye kendime söz veriyorum biraz oyun haline getiriyorum. Ay çok sayko ama bazen kendimi bi yarışmada hayal edip en az sürede o işi bitirmeye çalışıyorum 🙈😅 gibi yöntemlerim var
Bizim öyle ikiz grubumuz var düşün konu sahibi hepimizin ikizi var ama evlerimiz mis yemeğimiz ocakta. Neyse birbirimizi gaza getirip ev toplayınca bi iş yapınca fotoğraf atıyoruz hem motive oluyoruz hem işler çabuk bitiyor

Back