- 31 Aralık 2017
- 6.454
- 22.146
- 348
- 28
Ay eşiniz "neden atmadın o zaman" demedi mi, veya kendisi temizlemedi mi? Eşiniz de size benzemiş galiba. Erkek arkadaşım benden çok şikayetçidir pasaklı ve tembel diye, bu konuyu okutup halime şükretmesini söyleyesim geldi bir anYok yemiyoruz zaten hatta eşim üzerinden okadar zaman geçince Aa sen pastamı yaptın Çıkarsana ortaya böyle görmeyince yemek aklıma gelmiyo diyo bende dedim yok o eski 15 gün önceki olan
Bu da değişik geldi, biz iki kişi olduğumuzda her gün çalışıyor makine + elimde yıkıyorum. Her öğünü kendimiz pişirip yersek iki kere çalıştığı bile oluyor bazen. Bardak tabak tava tencere, her şeyi yıkıyoruz makinede.Evet yedek çok tabak bardağım var ihtiyaç olmuyor iki kişiyiz cünkü
Annenizin aşırı titizliğine bu şekilde bir tepki vermişsiniz gibi geldi bana. Annenizin bu durumu sizi rahatsız eder miydi? Annenizle aranız nasıl? Benim annem de aynıydı ve temizlik yapmaktan ev işlerine koşmaktan hayatı kaçırırdı. Uzunca bir süre annemin o hali gibi olmaktan korktuğum için zıttı olmaya çalıştım ben de.Annem temizlik hastasıydı bilmem bilirmisiinz bu eski Isparta halıları vardır Ocak ayında onları banyoda yıkar sobada kurtmakla uğrasırdı saçaklarını tek tek çamaşır suyuyla yıkardı ama keza kronik hastalığı vardı bunları yaparken benim derslerime odaklı olmamı istediği için sen oku derdi iş yaptırmazdı
Kalkıp yapcan düzeni kendin kurcan gergin bi oda temizlersin cam kapı yerler toz alır kapatırsın bir saatini almaz rahatlığın sonu yok yapamıyorum dersen çağır bı bayan yaptırPeki Nasıl düzen oturtulur onu merak ediyorum ama herkes şaşırdığıyla kalmış
Tencereyi kullandın yemek yaptn ve yıkayacaksın sadece lifleme her tarafını tabanından beri telle bir güzel o zaman her kullandığın tencereyi böyle yapsan pırıl pırıl olurBide şey var mesela Çelik tencereler su lekesi ve kullanmaktan kararıyor ya mesela öyle durunca hiç yemek pişireyim gelmiyor ama tencere çok hangisinden başlıcam da hepsini tellicem diyip bırakıyorum
Peki Nasıl düzen oturtulur onu merak ediyorum ama herkes şaşırdığıyla kalmış
Ay keşke bu kadar kolay olsa bebek bakmakBebeğin bakımında ne varki süt ver uyut altını temizle
Bebeğin bakımında ne varki süt ver uyut altını temizle
Siz madem böylesiniz, huyunuzu biliyorsunuz, niye evlenip çocuk yaptınız ki? Çocuk sorumluluk demek. Ama siz birçok şeyini ihmal edip sallayacaksınız muhtemelen. Üzüldüm hepiniz adına.Bayılmıyor bu duruma tabioda tertemiz bi ev düzen ister ama sevdiği için idare etmek zorunda kalıyo gibi mesela bişey getiriyo ben onu ordan kaldırmassam tamam 1 ay o arda kalır şimdi oluyo
HanımefendiBebeğin bakımında ne varki süt ver uyut altını temizle
Ay eşiniz "neden atmadın o zaman" demedi mi, veya kendisi temizlemedi mi? Eşiniz de size benzemiş galiba. Erkek arkadaşım benden çok şikayetçidir pasaklı ve tembel diye, bu konuyu okutup halime şükretmesini söyleyesim geldi bir an
Bu da değişik geldi, biz iki kişi olduğumuzda her gün çalışıyor makine + elimde yıkıyorum. Her öğünü kendimiz pişirip yersek iki kere çalıştığı bile oluyor bazen. Bardak tabak tava tencere, her şeyi yıkıyoruz makinede.
Annenizin aşırı titizliğine bu şekilde bir tepki vermişsiniz gibi geldi bana. Annenizin bu durumu sizi rahatsız eder miydi? Annenizle aranız nasıl? Benim annem de aynıydı ve temizlik yapmaktan ev işlerine koşmaktan hayatı kaçırırdı. Uzunca bir süre annemin o hali gibi olmaktan korktuğum için zıttı olmaya çalıştım ben de.
O zamn neden her gun yemek yiyorsunuz gunde bir kere yiyin tamam neden bunun kahvaltisi ögle yemegi aksam yemegi varr.Düşünüyorumda yaptıgımda bitmiyor ki hergün gene toz hergün gene çamaşır bir günlük olay değilki
Asperox tavsiye ederim:))Yeminle beni korkuttunuz. Kac gundur firini temizlemeyi erteliyordum bu saatte gidip deterjan sıktım silecegim birazdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?