• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki eski sevgilim birbirine girmiş?!!

Ay bırak yesinler birbirlerini :)
At o sigarayı da değer mi akılsızlar için?

İnanın dedikodu malzemesi olmayacağımı bilsem, sadece ikisi kavga etmiş olsalardı gram umrumda olmaz, ilişki sürdürmediğime sevinirdim hatta. Ama kalabalık arkadaş grubunda olması ve dedikodu malzemesi olacağım düşüncesi sinirlendirdi başka bir şey değil. Teşekkür ederim. :)

hiç sizlik bir durum yok bence.zaten sizi bilen biliyordur.bakın burda bile bende nasıl bir izlenim olusturmuşsunuz:)
eminim çevrenizde yada duyanlarda herseyin farkındadır.boşuna üzülmeyin.
:KK200:

Suratımda kocaman bir gülümsemeyle okuyorum şu an. Ne kadar mutlu ettiniz beni, çok teşekkür ederim! :KK200:

Kesinlikle ikisiyle de muhatap olma, saymak için bile arama, koca koca adamlar kalıplarına göre hareket etselerdi, ikisiyle de beraber olmadığına göre boşver üstüne alınma, kendi problemleri. Kendilerine yakıştırdıkları şeyi yapmışlar.

Aramanı gerektirecek bir durum yok bence.tabi son sevgilinizle ilginiz tamamen bitti ise.

Kesinlikle ikisiyle de muhatap olma, saymak için bile arama, koca koca adamlar kalıplarına göre hareket etselerdi, ikisiyle de beraber olmadığına göre boşver üstüne alınma, kendi problemleri. Kendilerine yakıştırdıkları şeyi yapmışlar.

Muhatap olmak istemiyorum gerçi ama adımı karıştırmalarını da istemiyorum böyle şeylere. Çok sinirliyim gerçekten, umarım benzer olaylar yaşanmaz tekrar. Hiçbir şey olmamış gibi davransam ayrı davranmasam ayrı.

Daha çok adımın karışması ve toplu arkadaş gruplarında yaşanan bir olay olduğu için dedikodu malzemesi olmak rahatsızlık verdi. Kimbilir abuk subuk nelere karıştıracaklar adımı? Mezun oldum, aynı ortamda da değilim ki insanlara benimle alakası olmadığını anlatayım. Takma diyeceksiniz belki ama rahatsız oluyorum düşündükçe.

Ohhoo eskı sevgılılerımın her yaptıgından benım adım kirlencek olsaydı... :D Adı ustunde eskı sevgılıler ve onların yaptıkları senın adını kırletmez, onlarda "bız geçmişte X in sevgılısıydık, davranışlarımıza dikkat etmeliyiz artık. " dıyecek degıller.
Aynı ortamda bile bulunmadıgın ınsanların dedıkodunu yapmalarından bu kadar korkma belki bu olaydan öncede dedıkodun dönmüştürde bilmiyorsundur? Sen bılırsın ama cok anlamsız. Ikısını ararsan bu olay üstüne asıl o zaman kendını bulastırmış oluştursun.

Muhatap olmak istemiyorum gerçi ama adımı karıştırmalarını da istemiyorum böyle şeylere. Çok sinirliyim gerçekten, umarım benzer olaylar yaşanmaz tekrar. Hiçbir şey olmamış gibi davransam ayrı davranmasam ayrı.
Şimdi aralarında öyle bir atışma olmuş ya sanırım telde oldu .Karşılaşınca da aynı ortamda tabi ters ters bakışmalar yaşanmış olabilir ilk sevgiliniz yedirememis olabilir diye düşünüyorum. Boşverin hiç muhatap olmaya gerek yok.Tekrarı olacağını da sanmıyorum.

Ohhoo eskı sevgılılerımın her yaptıgından benım adım kirlencek olsaydı... :KK70: Adı ustunde eskı sevgılıler ve onların yaptıkları senın adını kırletmez, onlarda "bız geçmişte X in sevgılısıydık, davranışlarımıza dikkat etmeliyiz artık. " dıyecek degıller.
Aynı ortamda bile bulunmadıgın ınsanların dedıkodunu yapmalarından bu kadar korkma belki bu olaydan öncede dedıkodun dönmüştürde bilmiyorsundur? Sen bılırsın ama cok anlamsız. Ikısını ararsan bu olay üstüne asıl o zaman kendını bulastırmış oluştursun.

Aslında muhatap olmak istemiyorum tabi de yaptıkları da hoş değil sanki tepkisiz kalırsam onaylamış olurum gibi geldi ne bileyim ya. Belki de önceden de döndürüldü dedikodum doğru söylüyorsunuz en iyisi karıştırmamak.

Şimdi aralarında öyle bir atışma olmuş ya sanırım telde oldu .Karşılaşınca da aynı ortamda tabi ters ters bakışmalar yaşanmış olabilir ilk sevgiliniz yedirememis olabilir diye düşünüyorum. Boşverin hiç muhatap olmaya gerek yok.Tekrarı olacağını da sanmıyorum.

Evet o atışma telefonda oldu, bu olay nasıl başladı bitti bilmiyorum. Ortak arkadaşımız direkt beni aradı böyle böyle oldu ama senlik bir durum yok diye. Ben baya sinirlendim, üsteleyince "Sakinleş öyle konuşalım" dedi kapattı :) Umarım olmaz, çok teşekkür ederim yorumunuz için.

Sonuçta eski sevgililer bu kadar kafaya takmaya değmez , belki başka bir sebepten kavga ettiler bırakın yesinler birbirlerini sizlik bir durum yok şuan da.

Ben olsam hic canimi sikmam ve aramam. İkisindende ayrilmissiniz,hangi birine arayip ne diyeceksiniz?
Liseli degil koca adamlarsa bu komikligi yapmazlardi. Ben caninizi sikmayin derim.
Hala ayrilmamis olsaniz okey belki, ama ikisiyle de bitmis. Dolayisiyla arada olacaginiz bir durum yok.

Niye sinirlendiniz onu anlayamadım
ne halleri varsa görsünler
ben olsam içimden ne gerizekalilarmis iyi ki kurtulmus um der bir an düşünür olayı unuturum
sizi bağlayan bir durum görünmüyor

Niye sinirlendiniz onu anlayamadım
ne halleri varsa görsünler
ben olsam içimden ne gerizekalilarmis iyi ki kurtulmus um der bir an düşünür olayı unuturum
sizi bağlayan bir durum görünmüyor

Sadece ikisi arasında olsaydı ben de umursamazdım ama kalabalık bir arkadaş topluluğunda olmuş. İkisini de geride bırakmışken adımın böyle lümpen şeylere karışmasından rahatsız oldum sadece, malzeme olmak istemedim insanlara. Yoksa birbirleri arasında geçen şey umrumda değil.

Cahil deseniz öyle de değiller ikisi de Türkiye'nin iyi diyeceğimiz üniversitelerinde okuyan, belli bir kültür birikimine sahip olduklarını "düşündüğüm" insanlar. Ben ne yapayım şimdi? İkisini de arayıp mahvetmemek için kendimi zor tutuyorum. İkisiyle de görüşmüyorum doğru dürüst, benim adımı neye karıştırdıklarına bakar mısınız?

''Okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır'' diye bir söz var. Eğitimli olup karısını döven de var. Bir olayı değerlendirirken hiç bu yönünüyle bakmam olaya. Görgü aileden gelir ve vicdanla alakalıdır.

Konuna gelecek olursak seninle ilgili olmadığını söyledilerse olayı öyle değerlendirip ona göre hareket etmek en doğru olanı bana göre. Bence bu talihsiz mevzuyu şuan ki e. arkadaşınıza bile açmayın derim . Çünkü bu olayı daha da çığırından çıkarmaktan başka hiçbir işe yaramaz.

Back