eee tamam sizle alakası yok işte. alakası varsa da ayrılmışsınız, sizi ilgilendirmiyor artık ne yaptıkları.
Ikisi de "eski" olduklari icin cok sanalisiniz ve eskimeleri isabet olmus :) okumak cahilligi alir eseklik baki diye boyleleri icin deniyor iste...
Bundan sonra daha dogru insanlarla karsilasirsiniz umarim.
Bunlar birbirlerini görüp nasıl tanıyorlar bu kadar. Yeni sevgiliniz eskisini nasıl aradı zamanında. Neden bu kadar yüz göz oldunuz eskisiyle yeni sevgiliniz varken. Pekala gizleyebilir o an bile nerden mesaj attıysa engelleyebilirdiniz? Birbirlerine kinlenmisler işte.
ya bırakın ne halleri varsa görsünler .. ama anladıgım kadarıyla siz onların kavga etmesine dert etmemişsiniz, adımı neye bulaştırdılar onun derdindesiniz.. Adınızın bişey bulaştıgı falan yok. Çok yanılıyor da olabilirim ama sanki iki erkegin sizin için kavga etmesinden mutlu oldunuz gibi bile geldi bana.
Şimdi elinizdeki sigara paketini yavaşça çöpe bırakın ve güzelce oksijen almaya devam edin..
Sizin yapacağınız birşey olduğunu düşünmüyorum. Neden bu kadar efkarlandınız ki buna? Ortalık karıştırmış, ikisini birbirine kışkırtmış olsanız bir şekilde tamamda öyle birşeyde yok. Ayrıca ikisinden biriylede şuan bir ilişkiniz yok ve ikisiylede görüşmüyormuşsunuz zaten. Benim umurumda olmazdı şahsen bu durumda.
Aramayın, sigaranızı kahvenizi için, evinizde küvet varsa doldurun içine uzanın, gerekirse yarın sabah uzun bir yürüyüşe çıkın, öfkeniz geçer.
Bulaştırmayın kendinize boşuna. Erkekler arasında olağan şeyler bunlar, kötü günlerindelerse bir bakış bile "Ne bakıyorsun?!"a döner, oradan da zaten horoz gibi dalmışlardır birbirlerine.
Doğru söylüyorsunuz, umarım sakinleşebilirim. Adım böyle olaylara karışınca sinirlenmemek elde değil. Teşekkür ediyorum. :)
niye bu kadar sinirlendiniz ki?
adınizi gecirseler ne gecirmeseler ne farkeder.onlarin ayıbi koca koca adamlar kendilerini bu hale düşürmeye utanmiyorlarsa siz hiç utanmayin.
onlar yuzundende kendinize zarar vermeyin.bırakın elinizdekini.
benim okuduğum yirumlariniz kadariyla son derece akıllı mantıklı bilgili bir kadinsiniz.ofkenize yenik düşmeyin.
Konu can sıkıcı tabi ama keşke sigara almasaydınız 1 yıldan sonra doğrusu ben ona üzüldüm.. Yarın içmeye devam etmeyin sakın çünkü bir bakacaksınız ki yine içiyorsunuz, 1 yıllık emek çöpe gitmesin..
hiç sizlik bir durum yok bence.zaten sizi bilen biliyordur.bakın burda bile bende nasıl bir izlenim olusturmuşsunuz:)Sağolun mahcup ettiniz. :) Daha çok adımın durduk yere karışmasına sinirlendim. Ben ikisi hakkında da çevreme kötü laflar eden, malzeme eden bir kişi değilimdir. Genelde "Anlaşamadık ayrıldık" derim, çok yakın arkadaşlarımla paylaşırım bu konularda dertlerimi. Ama toplu arkadaş gruplarında böyle ergen ergen kavgalar olunca "Astoria'nın sevgilileri birbirine girdi, kimbilir Astoria ne yaptı?" tarzı muhabbetler dönecek. Bunun düşüncesi rahatsız ediyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?