• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki eski sevgilim birbirine girmiş?!!

Astoria

for whom the bell tolls... time marches on.
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2016
17.146
52.905
598
32
Merhaba arkadaşlar, sinirden elim ayağım titriyor gerçekten. Sigarayı bırakalı 1 yılı geçti, çıkıp sigara aldım düşünün o derece sinirlerim bozuk. Derin derin nefes alıyorum geçmiyor. Umarım derli toplu anlatabilirim.

Buraya daha önceden de konusunu açmıştım, yardım eden arkadaşlar hatırlar belki. En son sevgilimden birkaç ay önce ayrıldım, bir aile üyesinin bana karşı saygısız davranması ve sevgilimin beni anlamadan dinlemeden aile üyesini savunması yüzünden. Biz bu son sevgilimle ilişkimizi sürdürürken de benim yıllar önceki eski sevgilim, ilk sevgilim diyeyim, beni çok rahatsız ederdi. Diğerine de son sevgilim diyeyim artık öyle anlayın. Doğum günlerimde uzuuuunn kutlama mesajları atardı, her yerden engellememe rağmen ortak arkadaşlarım aracılığıyla ne kadar "mutsuz, yıkılmış" olduğuna dair haberler gönderirdi falan. En son sevgilimle doğum günümü kutlarken de mesaj atınca son sevgilim delirdi, buna baya saydırdığı bir konuşma yapmış sanırım detaylı bilmiyorum, çocuk rahatsız etmeyi kesti beni. Buraya kadar problem yok.

Ben ikisinden de haber almıyorum, son sevgilimle sadece ailesinden bir vefat olayı oldu taziyeye gittiğimde görüştüm, bu kadar. Olay birkaç saat önce gerçekleşmiş. İlk sevgilim ve son sevgilim arkadaş gruplarıyla otururken aynı mekanda karşılaşmışlar. Birbirlerine bakışmaları mı olmuş ne olduysa artık detaylı anlatan yok, bunlar birbirine girmiş mekanda, mekandan çıkartmak zorunda kalmışlar. Bana da son sevgilimle olan ortak arkadaşlarımızdan biri haber verdi. "Senin yüzünden değil" diyor ama nasıl benim yüzümden olmaz, arada olan kişi benim! Çıldıracağım arkadaşlar, bunlar liseli değil koca koca adamlar. Cahil deseniz öyle de değiller ikisi de Türkiye'nin iyi diyeceğimiz üniversitelerinde okuyan, belli bir kültür birikimine sahip olduklarını "düşündüğüm" insanlar. Ben ne yapayım şimdi? İkisini de arayıp mahvetmemek için kendimi zor tutuyorum. İkisiyle de görüşmüyorum doğru dürüst, benim adımı neye karıştırdıklarına bakar mısınız?

Bunlar birbirlerini görüp nasıl tanıyorlar bu kadar. Yeni sevgiliniz eskisini nasıl aradı zamanında. Neden bu kadar yüz göz oldunuz eskisiyle yeni sevgiliniz varken. Pekala gizleyebilir o an bile nerden mesaj attıysa engelleyebilirdiniz? Birbirlerine kinlenmisler işte.

eee tamam sizle alakası yok işte. alakası varsa da ayrılmışsınız, sizi ilgilendirmiyor artık ne yaptıkları.

Ortak arkadaşın söylediği bu da güya, artık nasıl başladı bitti olay bilmiyorum. Yine de hoş değil, ben laflarını bile geçirmezken "Astoria'nın eski sevgilileri kavga etmiş" diye dedikodu malzemesi olacağım, sinirlenmekte haksız mıyım?

ya bırakın ne halleri varsa görsünler .. ama anladıgım kadarıyla siz onların kavga etmesine dert etmemişsiniz, adımı neye bulaştırdılar onun derdindesiniz.. Adınızın bişey bulaştıgı falan yok. Çok yanılıyor da olabilirim ama sanki iki erkegin sizin için kavga etmesinden mutlu oldunuz gibi bile geldi bana.
Şimdi elinizdeki sigara paketini yavaşça çöpe bırakın ve güzelce oksijen almaya devam edin..

Sizin yapacağınız birşey olduğunu düşünmüyorum. Neden bu kadar efkarlandınız ki buna? Ortalık karıştırmış, ikisini birbirine kışkırtmış olsanız bir şekilde tamamda öyle birşeyde yok. Ayrıca ikisinden biriylede şuan bir ilişkiniz yok ve ikisiylede görüşmüyormuşsunuz zaten. Benim umurumda olmazdı şahsen bu durumda.

Ikisi de "eski" olduklari icin cok sanalisiniz ve eskimeleri isabet olmus :) okumak cahilligi alir eseklik baki diye boyleleri icin deniyor iste...
Bundan sonra daha dogru insanlarla karsilasirsiniz umarim.

Doğru söylüyorsunuz, umarım sakinleşebilirim. Adım böyle olaylara karışınca sinirlenmemek elde değil. Teşekkür ediyorum. :)

Aramayın, sigaranızı kahvenizi için, evinizde küvet varsa doldurun içine uzanın, gerekirse yarın sabah uzun bir yürüyüşe çıkın, öfkeniz geçer.

Bulaştırmayın kendinize boşuna. Erkekler arasında olağan şeyler bunlar, kötü günlerindelerse bir bakış bile "Ne bakıyorsun?!"a döner, oradan da zaten horoz gibi dalmışlardır birbirlerine.

Bunlar birbirlerini görüp nasıl tanıyorlar bu kadar. Yeni sevgiliniz eskisini nasıl aradı zamanında. Neden bu kadar yüz göz oldunuz eskisiyle yeni sevgiliniz varken. Pekala gizleyebilir o an bile nerden mesaj attıysa engelleyebilirdiniz? Birbirlerine kinlenmisler işte.

Ben zaten ikisini yüz yüze getirir miyim? :) Doğum günümde ilk olan mesaj attığında son da yanımdaydı mesaj açılınca gördü benim de boşluğuma geldi telefonu elimden kaptı. Telefon numarasını ezberlemiş o şekilde görüşmüş, stalklamıştır da zaten tipini biliyordur. Benim engelleyebileceğim bir durum yoktu maalesef.

ya bırakın ne halleri varsa görsünler .. ama anladıgım kadarıyla siz onların kavga etmesine dert etmemişsiniz, adımı neye bulaştırdılar onun derdindesiniz.. Adınızın bişey bulaştıgı falan yok. Çok yanılıyor da olabilirim ama sanki iki erkegin sizin için kavga etmesinden mutlu oldunuz gibi bile geldi bana.
Şimdi elinizdeki sigara paketini yavaşça çöpe bırakın ve güzelce oksijen almaya devam edin..

Yok canım mutlu olur muyum tam tersine, dedikodu malzemesi oldum durduk yere. Hoşuma gitmez böyle şeyler.

Sizin yapacağınız birşey olduğunu düşünmüyorum. Neden bu kadar efkarlandınız ki buna? Ortalık karıştırmış, ikisini birbirine kışkırtmış olsanız bir şekilde tamamda öyle birşeyde yok. Ayrıca ikisinden biriylede şuan bir ilişkiniz yok ve ikisiylede görüşmüyormuşsunuz zaten. Benim umurumda olmazdı şahsen bu durumda.

Daha çok adımın karışması ve toplu arkadaş gruplarında yaşanan bir olay olduğu için dedikodu malzemesi olmak rahatsızlık verdi. Kimbilir abuk subuk nelere karıştıracaklar adımı? Mezun oldum, aynı ortamda da değilim ki insanlara benimle alakası olmadığını anlatayım. Takma diyeceksiniz belki ama rahatsız oluyorum düşündükçe.

Aramayın, sigaranızı kahvenizi için, evinizde küvet varsa doldurun içine uzanın, gerekirse yarın sabah uzun bir yürüyüşe çıkın, öfkeniz geçer.

Bulaştırmayın kendinize boşuna. Erkekler arasında olağan şeyler bunlar, kötü günlerindelerse bir bakış bile "Ne bakıyorsun?!"a döner, oradan da zaten horoz gibi dalmışlardır birbirlerine.

Hiç bulaşmak istemiyorum zaten o yüzden ne yapacağımı bilemiyorum ya. Haklısınız, yarın sabah uzun bir yürüyüşe çıkayım erken kalkıp. Teşekkür ederim. :)

niye bu kadar sinirlendiniz ki?
adınizi gecirseler ne gecirmeseler ne farkeder.onlarin ayıbi koca koca adamlar kendilerini bu hale düşürmeye utanmiyorlarsa siz hiç utanmayin.
onlar yuzundende kendinize zarar vermeyin.bırakın elinizdekini.
benim okuduğum yirumlariniz kadariyla son derece akıllı mantıklı bilgili bir kadinsiniz.ofkenize yenik düşmeyin.
Hoppa

Konu can sıkıcı tabi ama keşke sigara almasaydınız 1 yıldan sonra doğrusu ben ona üzüldüm.. Yarın içmeye devam etmeyin sakın çünkü bir bakacaksınız ki yine içiyorsunuz, 1 yıllık emek çöpe gitmesin..

niye bu kadar sinirlendiniz ki?
adınizi gecirseler ne gecirmeseler ne farkeder.onlarin ayıbi koca koca adamlar kendilerini bu hale düşürmeye utanmiyorlarsa siz hiç utanmayin.
onlar yuzundende kendinize zarar vermeyin.bırakın elinizdekini.
benim okuduğum yirumlariniz kadariyla son derece akıllı mantıklı bilgili bir kadinsiniz.ofkenize yenik düşmeyin.
Hoppa

Sağolun mahcup ettiniz. :) Daha çok adımın durduk yere karışmasına sinirlendim. Ben ikisi hakkında da çevreme kötü laflar eden, malzeme eden bir kişi değilimdir. Genelde "Anlaşamadık ayrıldık" derim, çok yakın arkadaşlarımla paylaşırım bu konularda dertlerimi. Ama toplu arkadaş gruplarında böyle ergen ergen kavgalar olunca "Astoria'nın sevgilileri birbirine girdi, kimbilir Astoria ne yaptı?" tarzı muhabbetler dönecek. Bunun düşüncesi rahatsız ediyor beni.

Konu can sıkıcı tabi ama keşke sigara almasaydınız 1 yıldan sonra doğrusu ben ona üzüldüm.. Yarın içmeye devam etmeyin sakın çünkü bir bakacaksınız ki yine içiyorsunuz, 1 yıllık emek çöpe gitmesin..

Cidden öyle olacak ya :/ Sakinleşmeye çalışmalıyım, doğru söylüyorsunuz.

Sağolun mahcup ettiniz. :) Daha çok adımın durduk yere karışmasına sinirlendim. Ben ikisi hakkında da çevreme kötü laflar eden, malzeme eden bir kişi değilimdir. Genelde "Anlaşamadık ayrıldık" derim, çok yakın arkadaşlarımla paylaşırım bu konularda dertlerimi. Ama toplu arkadaş gruplarında böyle ergen ergen kavgalar olunca "Astoria'nın sevgilileri birbirine girdi, kimbilir Astoria ne yaptı?" tarzı muhabbetler dönecek. Bunun düşüncesi rahatsız ediyor beni.
hiç sizlik bir durum yok bence.zaten sizi bilen biliyordur.bakın burda bile bende nasıl bir izlenim olusturmuşsunuz:)
eminim çevrenizde yada duyanlarda herseyin farkındadır.boşuna üzülmeyin.
:KK200:

Back