- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.066
- 37
- Konu Sahibi eceivoshkova
Sutyenli foto yollarken ne amaçladın ne hissettin..ben yazlığa bile goturme masrafında bulunmamki seni...hey Allahım okumak cehaleti alır ne kadar yanlışmış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tek kelıme ıle REZILLIK..Sutyenli foto yollarken ne amaçladın ne hissettin..ben yazlığa bile goturme masrafında bulunmamki seni...hey Allahım okumak cehaleti alır ne kadar yanlışmış.
Rezillik olduğunun bilincindeyim şuan tam da bu yüzden kimseye anlatamiyorum. Bu durumda gidip intihar mi edeyim aileminde sizin gibi tepki vereceğini düşünerek. Burada beni yargilamaniza ihtiyacim yok. Ne psikolojide olduğumu bilmiyorsunuz şuantek kelıme ıle REZILLIK..
Beni yargilamak yerine bu şekilde akıl verdiğiniz için tesekkur ederim. Attigi her mesaj duruyor tehditleri,hakaretler , küfürleeri... Bunların kopyasini alip şikayet edeceğimi söyledim hicbir şey yapamazsin en fazla ifade verir gelirim sen anana babama Ve okula rezil olduğuna kalirsin yerin dibine sokarim seni dedi
seni korkutarak bastırmaya çalışıyor canım hiç bir şey olmaz merak etme.Bak ben avukatım gerçekten genç kızlar rezil olma baskısı yüzünden korkup siniyor.Sonucunda daha kötü şeyler oluyor.Etrafında seni yargılayacak insanlar olacaktır ama umursama polisi de savcısı da herkes işini yapmak mecburiyetinde.Elinde mesajlar varsa çok iyi.20sinde adli tatil var.O zamana kadar hemen suç duyurusunda bulunup mesajları delil olarak kullanmanı tavsiye ediyorum.Bu adama yanıt dahi verme sen,yazsın tehdit etsin umursama.İstersen bulunduğun şehrin barosuna git ve tehdit ediliyorum de ücretsiz danışmanlık ve avukat tahsis edebilirler sen dahi muhattap olmazsın.Bence en doğrusu bu,avukatla adım atmanı öneriyorum.Avukat siz mahkemeye gitmeseniz dahi sizi çok iyi savunacaktır.Sakın dinleme adamın niyeti belli sana sahip olmak.Belki takıntılı bir ruh hastası olup senin canına kastedebilir.Kendi başına hareket etme önce git baroya durumu anlat.Kendi durumunu öğrenci olduğunu mağdur olduğu için haklarını savunacak bir avukat istediğini söyle.Eğer ceza almasa bile itiraz edersiniz.Öyle kolay değil tehdit etmek.Ve unutma her anne baba evladına kızsa da küsse de affeder.Bende o kadar çok hata yaptım ki şimdiye kadar.Çok eleştirildim dedikodum yapıldı ama umrumda mı?DEĞİLdi.Ailem sonunda hep yanımdaydı çünkü.Eğer çevrene yayarsa zaten kesin ceza alır o psikopat.Seni yargılayacak arkadaşın varsa da utanıp sıkılma,'HANGİNİZ HATA YAPMADINIZ?BİRLİKTELİK YAŞAMAK SORUN DEĞİL AMA BEN BİR FOTOĞRAF GÖNDERDİĞİMDE Mİ SUÇLU MU OLUYORUM EVET BELKİ HATA YAPMIŞ OLABİLİRİM AMA BU KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ HERKES DÖNSÜN KENDİ YAŞAMINI SORGULASIN 'de ve geç.İnan insanlar sen ezildikçe eziyorlar.Gerçek yakın ve arkadaşlarında ortaya çıksa bile yanında olacaktır unutma.Beni yargilamak yerine bu şekilde akıl verdiğiniz için tesekkur ederim. Attigi her mesaj duruyor tehditleri,hakaretler , küfürleri... Bunların kopyasini alip şikayet edeceğimi söyledim hicbir şey yapamazsin en fazla ifade verir gelirim sen anana babama Ve okula rezil olduğuna kalirsin yerin dibine sokarim seni dedi
Şu acımasızca yargılayanlara sorum var. Tamam siz hata yapmamış olabilirsiniz. Kız kardesiniz yapsa bunu ya da evladınız... Ona da mı bu kadar acımasızca davranacaksınız?seni korkutarak bastırmaya çalışıyor canım hiç bir şey olmaz merak etme.Bak ben avukatım gerçekten genç kızlar rezil olma baskısı yüzünden korkup siniyor.Sonucunda daha kötü şeyler oluyor.Etrafında seni yargılayacak insanlar olacaktır ama umursama polisi de savcısı da herkes işini yapmak mecburiyetinde.Elinde mesajlar varsa çok iyi.20sinde adli tatil var.O zamana kadar hemen suç duyurusunda bulunup mesajları delil olarak kullanmanı tavsiye ediyorum.Bu adama yanıt dahi verme sen,yazsın tehdit etsin umursama.İstersen bulunduğun şehrin barosuna git ve tehdit ediliyorum de ücretsiz danışmanlık ve avukat tahsis edebilirler sen dahi muhattap olmazsın.Bence en doğrusu bu,avukatla adım atmanı öneriyorum.Avukat siz mahkemeye gitmeseniz dahi sizi çok iyi savunacaktır.Sakın dinleme adamın niyeti belli sana sahip olmak.Belki takıntılı bir ruh hastası olup senin canına kastedebilir.Kendi başına hareket etme önce git baroya durumu anlat.Kendi durumunu öğrenci olduğunu mağdur olduğu için haklarını savunacak bir avukat istediğini söyle.Eğer ceza almasa bile itiraz edersiniz.Öyle kolay değil tehdit etmek.Ve unutma her anne baba evladına kızsa da küsse de affeder.Bende o kadar çok hata yaptım ki şimdiye kadar.Çok eleştirildim dedikodum yapıldı ama umrumda mı?DEĞİLdi.Ailem sonunda hep yanımdaydı çünkü.Eğer çevrene yayarsa zaten kesin ceza alır o psikopat.Seni yargılayacak arkadaşın varsa da utanıp sıkılma,'HANGİNİZ HATA YAPMADINIZ?BİRLİKTELİK YAŞAMAK SORUN DEĞİL AMA BEN BİR FOTOĞRAF GÖNDERDİĞİMDE Mİ SUÇLU MU OLUYORUM EVET BELKİ HATA YAPMIŞ OLABİLİRİM AMA BU KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ HERKES DÖNSÜN KENDİ YAŞAMINI SORGULASIN 'de ve geç.İnan insanlar sen ezildikçe eziyorlar.Gerçek yakın ve arkadaşlarında ortaya çıksa bile yanında olacaktır unutma.
Şu acımasızca yargılayanlara sorum var. Tamam siz hata yapmamış olabilirsiniz. Kız kardesiniz yapsa bunu ya da evladınız... Ona da mı bu kadar acımasızca davranacaksınız?
Avukat arkadas olağan üstü bir akıl vermiş. Şiddetle, tez zaman da uygulamanı tavsiye ederim.
Bir kere daha gördüm, kadının en büyük düşmanı yine kadınmış. Siz bu kafayla giderseniz, daha çok kardeşimizi kızımızı, şerefsizlere yem ederiz...
Kesinlikle. Kızlarımızı bilinçlendirmekte önemli. Neden böyle bir hataya düştü?,bunu da sorgulamalıyız.herkes başıma gelmez bizde olmaz böyle şeyler diye yaşıyor ama o hiç belli olmaz gün gelir asla yapmaz dediğiniz kızınız bile burda soru soruyor olabilir.İnsanları anlayın yargılamayın.Bu herkese öğretilmeli bence toplum baskısı insanı sindirmemeli..
Sakin bir yere gitme boyun egip de gencecik kizsin aklini kullan git hemen sikayetci ol insan hata yapabilir neresinden donersen kardir sana zarar vermesine izin vermeBeni yargilamak yerine bu şekilde akıl verdiğiniz için tesekkur ederim. Attigi her mesaj duruyor tehditleri,hakaretler , küfürleri... Bunların kopyasini alip şikayet edeceğimi söyledim hicbir şey yapamazsin en fazla ifade verir gelirim sen anana babama Ve okula rezil olduğuna kalirsin yerin dibine sokarim seni dedi